- 30 Mart 2017
- 12.748
- 19.828
- 298
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.621
Shokella canim ben Uraniaaflora ya okumamisim onu memurhanimdan önce namazini kilinca ona okudum o yüzden ona da okudum sandim beni saydin de mi @Uraniaaflora ninkini paylastiriken okuyayim onunkini diğer arkadaşlarda da beni de say okurum
Kuzum memur hanıma en son okudum deyince o ondan önceydi okudun zannettim tamamlayabilecek misin dağıtayımmı
Canım Bi Saliha okumamış sana ben okudu diye anladım onuda okuyamazsa Bi arkadaşımız yardımcı oluyor ondan rica ederim başka eksik yok şuanlıkKizlar son durum nedir
Yarn ben okurum canim bitmediyse artk gecelim sonrakineCanım Bi Saliha okumamış sana ben okudu diye anladım onuda okuyamazsa Bi arkadaşımız yardımcı oluyor ondan rica ederim başka eksik yok şuanlık
Geçtik kuzum yoncaya okunuyor şuanYarn ben okurum canim bitmediyse artk gecelim sonrakine
Ben ona okudum tickleyebilirsin beniGeçtik kuzum yoncaya okunuyor şuan
Kuzum memur hanıma en son okudum deyince o ondan önceydi okudun zannettim tamamlayabilecek misin dağıtayımmı
Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızUraniaaflora da duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım pazar günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)✔
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)✔
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10-Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)
11-memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)✔
KIZLAR YONCA İÇİN OKUYANLAR BİLDİRİM YAPABİLİR Mİ KARIŞIKLIK OLMASIN
Kalan arkadaşlar namazlarını kılsalar, vakit buldukça okumaya çalışırım. 17 Temmuz’da kısmetse Türkiye’ye geliyorum. O vakitten önce bütün listeyi bitirmek isterim.
Selam ve dua ile ..
Kuzum victoria adını değiştirmiş uraniaaflora o işte aynı kişi ikisdeEvet canimmemurhanim namazini ondenkilinca ona okudum @Uraniafloria ya da okudum sandim listede önce olunca listeme baktim okumamism basladim 317 tane okuyacagm diğer arkadaşlara da okurum say
Beni deVictoria26 listede var mi yok mu listenin birinde gördüm birinde yok
Canım okuma Saliha okuycakmış tamam okundu saydık hattaYarn ben okurum canim bitmediyse artk gecelim sonrakine
Bana yonca yazmissin canim.ben ismimi belirtmemistm karisiklk olmasin isimsizimBismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızUraniaaflora da duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım pazar günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔
10-Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için) (yonca)
benBismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızUraniaaflora da duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım pazar günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔
10-Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için) (yonca)
357. sayfada var kuzum bak istersenShokella canım ben Uraniaaflora için okudum Rabbim dularınızı dualarımızı kabul etsin inşallah
ihtiyaç varsa 100 tane fazla var okuduğum eksik tamamlamak için verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?