- 12 Nisan 2019
- 893
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.661
Listede yazıyor canım evladını sağlıkla kucağına almakCanımsher33 arkadaşın duası ne
Canım ben kilayim namazımı okuyacaksan kılmadım namazımıOkudum, Allah kabul etsin. Evladını sağlıkla kucağına alsın inş.
sera44 ve M Merveyakup namazlarınızı kıldınız mı? Ben Türkiye’ye gelmeden önce okuyup bitirmek istiyorum. Sizler kıldıysanız başlıyayım hemen.
Canım ben kilayim namazımı okuyacaksan kılmadım namazımı
Kıldım canım okuyabilirsin şimdiden ağzına sağlık Allah razı olsunBekliyorum,evet okumak istiyorum
Tatlım şehir disina çıkmak zorunda kaldım telefon çekmeyen bı yer değildi ama bı ayarlama yapiyorlarmis ondan telefonlar çalışmıyordu . Sen beni hem yonca için hem diğer arkadaş için okundu sayabilirsiniz
Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızsher33 seher de duası evladını sağlıkla kucağına almak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10-@Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)
11- [USER=926757]@memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)
Kizlar SEHER İÇİN OKUYANLAR BİLDİRİM YAPABİLİR Mİ KARIŞIKLIK OLMASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?