Hmm listede galiba memurhanim yok cikti mi ondan bana kaymis galiba ismi

OKudum canım Allah kabul etsin.

Kızlar bayramda telefonum balkondan düştü ve yaklaşık 10 gün kadar telefonsuz kaldım o sırada da sizlere yazdım okuyanlar bildirim yapmasın liste güncellemesi yapacağım zaman yazsınlar diye listelerde herhangi Bi karışıklık yok şuan okumuş olan arkadaşlar ben bu kişi için okudum yazması yeterli herkesin takibini sıkı şekilde yapıyorum uraniaaflora senin listende Bi Saliha okumamış tı oda okudum say diğer listeye geç dedi şuan memur hanım yoncaya okunuyor ondan sonraki arkadaşta seher namazını kılıp haber verecek neyi bu kadar problem ettiniz hiç anlamadım?? Uraniaaflora canım senin listen kapandı isim konusunda da isimsiz devam ettiğini biliyorum zaten benim liste güncellemem de memurhanim görünüyor listeden çıksa bilgi verirdi senin isminin yanına kayması sistemle alakalı olabilir ben dün tekrar düzelttim ki her defasında bu listeyi tek tek yazmıyorum zaten V Vavin kuzum şuan hastanedeyim bu ara herşey üst üste geliyor geçmişe dönmeyi bırak günlük listeyi takip etmekte zorlanıyorum hiç zaman bulamıyorum kendime liste çok aksadı gibi buda beni üzüyor ama nedense şuan imalara bakınca sanki sorumsuz Bi şekilde yönetiliyor muş hissine kapıldım herhangi Bi şikayeti olan varsa açık yüreklilikle söyleyebilir kızlar alınma veya darılma olmaz sıkıntı neyse halledelimm

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız Uraniaaflora da duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım pazar günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)✔
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)✔
8- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)
9- dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔
10- Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)✔
11- memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
12- sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)✔
13- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)✔
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)✔
Liste kapandı Allah kabul etsin

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız memurhanim yonca da duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
8- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
10- Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
12- sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
KIZLAR YONCA İÇİN OKUYANLAR BİLDİRİM YAPABİLİR Mİ KARIŞIKLIK OLMASIN

Son düzenleme:
Kızlar okuyanlar bildirim yapsın eklemeleri yapayım olur mu gözümden kaçanlar olabilir kusura bakmayın

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız memurhanim yonca da duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
8- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
10- Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
12- sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
KIZLAR YONCA İÇİN OKUYANLAR BİLDİRİM YAPABİLİR Mİ KARIŞIKLIK OLMASIN

memurhanim için okudum Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…