♥♥4444 Tefriciye Listemiz ♥♥

1. V Vavin
2. K Khvekokusu20
3. Sezinto
4. 5 528mucizemmm
5. B Bademmm388
6. Balanne26
7. begonvil1985
8. Snigurucka
9. @Saadetim33
10. Cuel
11. MelodiminEsi
12. iki prensesin annesi
13. O Orkidem

Kızlar listemiz bu şekilde V Vavin arkadasımız için okumaya başlıyoruz namazını kılıp duasını bildirmeden başlamıyoruz okumaya, kişi başına düşen sayımız 341 yalnızca dua sahibi arkadasımız 11 fazla okuyarak 352 adet okuyacak ve sayımız 4444 e tamamlanacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek

Dua süresi baslangıcta 3 gun kızlar ikinci yada üçüncü arkadastan sonra hızlanıp 2 gune düşüreceğiz ki herkese hemen okunsun

En gec pazar geceye kadar bitiyoruz

1. V Vavin
2. K Khvekokusu20
3. Sezinto
4. 5 528mucizemmm
5. B Bademmm388
6. Balanne26
7. begonvil1985
8. Snigurucka
9. @Saadetim33
10. Cuel
11. MelodiminEsi
12. iki prensesin annesi
13. O Orkidem

Kızlar listemiz bu şekilde V Vavin arkadasımız için okumaya başlıyoruz namazını kılıp duasını bildirmeden başlamıyoruz okumaya, kişi başına düşen sayımız 341 yalnızca dua sahibi arkadasımız 11 fazla okuyarak ♥352♥ adet okuyacak ve sayımız 4444 e tamamlanacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süresi baslangıcta 3 gun kızlar ikinci yada üçüncü arkadastan sonra hızlanıp 2 gune düşüreceğiz ki herkese hemen okunsun ☺

Eklentiler

• Screenshot_20190815_231345.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 48

Canım Ahzap Suresini neden paylaştın? Onu da okuyacak mıyız ?

1. V Vavin
2. K Khvekokusu20
3. Sezinto
4. 5 528mucizemmm
5. B Bademmm388
6. Balanne26
7. begonvil1985
8. Snigurucka
9. @Saadetim33
10. Cuel
11. MelodiminEsi
12. iki prensesin annesi
13. O Orkidem

Kızlar listemiz bu şekilde V Vavin arkadasımız için okumaya başlıyoruz namazını kılıp duasını bildirmeden başlamıyoruz okumaya, kişi başına düşen sayımız 341 yalnızca dua sahibi arkadasımız 11 fazla okuyarak ♥352♥ adet okuyacak ve sayımız 4444 e tamamlanacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süresi baslangıcta 3 gun kızlar ikinci yada üçüncü arkadastan sonra hızlanıp 2 gune düşüreceğiz ki herkese hemen okunsun ☺

Eklentiler

• Screenshot_20190815_232906.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 39
Takipteyim. Arkadaşımız duasını paylaşsın okuyalım hemen. Abdestli okumamız gerekiyomu canım o konuda da bilgilendir de hepimiz öyle okuyalım.

K Khvekokusu20 canım affına sığınarak beni listeden çıkarabilirmisin hiç liste başlamadan başka sorunlarım çıktı okuma için vakit ayıramayabilirim inşaAllah daha sonraki zamanlarda katılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…