- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.821
Aldım canım duanı Allah kabul etsin pazar sabahına kadar biter♥♥4444 Tefriciye Listemiz ♥♥
1. V Vavin
2. K Khvekokusu20
3.Sezinto
4. 5 528mucizemmm
5. B Bademmm388
6.Balanne26
7.begonvil1985
8.Snigurucka
9. M M_atruska
10.Cuel
11.MelodiminEsi
12.iki prensesin annesi
13. O Orkidem
Kızlar listemiz bu şekildeSezinto (Ebru) arkadasımız için okumaya başlıyoruz namazını kılıp duasını bildirmeden başlamıyoruz okumaya, kişi başına düşen sayımız 341 yalnızca dua sahibi arkadasımız 11 fazla okuyarak ♥352♥ adet okuyacak ve sayımız 4444 e tamamlanacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süresi baslangıcta 3 gun kızlar ikinci yada üçüncü arkadastan sonra hızlanıp 2 gune düşüreceğiz ki herkese hemen okunsun ☺
En gec pazar geceye kadar bitiyoruz
Canım biliyorum beklemek istemiyosun ama liste takibi çok zor olur arkadaşımız için. Ben dua süresine kadar beklemen düşüncesindeyim. Hep önden gideceksin öbür türlü. Pazar gününe kadar yine bitirmiş olucaksın sonra 3.arkadaşımızın namazını kılmasını bekliceksinSıradaki arkadaş namazını kılsa da ben ona başlasam nasıl olur? Pazar günü hazır tatilken
Tamam canım sonra yetiştiremezsem beni topa tutmayın aman haCanım biliyorum beklemek istemiyosun ama liste takibi çok zor olur arkadaşımız için. Ben dua süresine kadar beklemen düşüncesindeyim. Hep önden gideceksin öbür türlü. Pazar gününe kadar yine bitirmiş olucaksın sonra 3.arkadaşımızın namazını kılmasını bekliceksinbence bekleyelim derim
Yetiştiremediğinde yardım ederiz canım merak etmeTamam canım sonra yetiştiremezsem beni topa tutmayın aman ha
Tamam canım sonra yetiştiremezsem beni topa tutmayın aman ha
Benim az kaldı inşallah ezberlersem daha seri okurumKızlar yarın son gun ne durumdasınız ☺
Kendi okumasında en sona kalan olucam sanırımKızlar yarın son gun ne durumdasınız ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?