- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.801
Sabah girmiş canım
Evet gördüm canım özelden yazdım. Aksama kadar görmezse sıradaki arkadas namazını kılar ona baslarızSabah girmiş canım
Canım şimdi okudum valla. Kılayım tabi. Kılar kılmaz yazayım hemen ozaman başlayalım.Sezinto canım namazını kılar mısın sana baslayalım ben suan müsait degilim
Tamam canım haber bekliyoruz senden. Kızlar Ebrubl arkadasımız yazdıktan sonra hemen baslayalım payımıza düşen sayıyı okumayaCanım şimdi okudum valla. Kılayım tabi. Kılar kılmaz yazayım hemen ozaman başlayalım.
Yok canım ayrılmak isteyen yok guncelleme yapayım hemenCanım listeden ayrılmak isteyen arkadaşın payını bölüşecek misin. Son güncellemede yer alan sayıları mı okuyacaz. Son bi güncelle istersen sayıyı
Ben başladım okumaya biraz zorlandım açıkçasıKızlar Ebru arkadasımız için okumaya baslıyoruz duasını ekledim hadi bakalım hayırlı olsun ☺♥
Birkaç okumadan sonra ezberlersin canımBen başladım okumaya biraz zorlandım açıkçasıİnşAllah altından kalkabilirim
Yok ezbere biliyordum zaten, sayı fazla geldiBirkaç okumadan sonra ezberlersin canım
Canım aslında 1 saatte 100 adet okunuyor rahatlıkla 3,4 saatte biterBen başladım okumaya biraz zorlandım açıkçasıİnşAllah altından kalkabilirim
Akşam beşte eve geliyorum canım 3 saati ona verdiğimi düşünürsekCanım aslında 1 saatte 100 adet okunuyor rahatlıkla 3,4 saatte biter
2 gunde okuyacagız canımAkşam beşte eve geliyorum canım 3 saati ona verdiğimi düşünürsekİki güne okunacaksa okuyabilirim bu akşam 100 adet okudum. Sınırları zorlayacagim İnşAllah Başka okumalarım da var Rabbim kabul etsin
Canım en geç pazar akşamına bitecek. Günlük yaklaşık 120 tane okursak bitiririzAkşam beşte eve geliyorum canım 3 saati ona verdiğimi düşünürsekİki güne okunacaksa okuyabilirim bu akşam 100 adet okudum. Sınırları zorlayacagim İnşAllah Başka okumalarım da var Rabbim kabul etsin
2 gunde okuyacagız canım ☺
iki gün sürerse okuyabilirim zatenCanım en geç pazar akşamına bitecek. Günlük yaklaşık 120 tane okursak bitiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?