- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.281
Yarına bitiririm inşallah canım
Okudum canım Rabbim niyetini kabul etsin inşallah. Yeni listede olmicam hepinizden Allah razı olsun Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah. Bebek isteyenlere Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah♥♥4444 Tefriciye Listemiz ♥♥
1. V Vavin
2. K Khvekokusu20
3.Sezinto
4. 5 528mucizemmm
5. B Bademmm388
6. @Hurma99
7. @begonvil1985
8.Snigurucka
9. M M_atruska
10.Cuel
11.MelodiminEsi
12. @denizimdnz
13. O Orkidem
Kızlar listemiz bu şekilde benim için okumaya başlıyoruz namazımı kıldım duamı da ekledim asagıya başlayabiliriz okumaya, kişi başına düşen sayımız341 yalnızca dua sahibi arkadasımız 11 fazla okuyarak ♥352♥ adet okuyacak ve sayımız 4444 e tamamlanacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süresi baslangıcta 3 gun kızlar ikinci yada üçüncü arkadastan sonra hızlanıp 2 gune düşüreceğiz ki herkese hemen okunsun ☺
En gec pazar sabaha kadar kadar bitiyoruz
Kızlar namazımı kıldım. İsmim Büşra
Duam: bebegimi Saglıkla kucagıma alıp saglık sorunları olmadan büyütmek ve eşimin yeni kuracağı işin de basarılı olması hayırlı ve helal kazançlar saglaması
Canım ne durumdasın yarına biter miBana bildirim şimdi geldi maalesef önceki bildirimler gelmemiş , o yüzden okumaya başlamadım
Okudum canım Rabbim kabul etsin inşAllah ♥ Bu arada mazeretim bitti diğer dualarda bana sayı verebilirsinMelodiminEsi canım okudun mu
♥♥4444 Tefriciye Listemiz ♥♥
1. V Vavin
2. K Khvekokusu20
3.Sezinto
4. 5 528mucizemmm
5. B Bademmm388
6. @Hurma99
7. @begonvil1985
8.Snigurucka
9. M M_atruska
10.Cuel
11.MelodiminEsi
12. @denizimdnz
13. O Orkidem
Kızlar listemiz bu şekilde benim için okumaya başlıyoruz namazımı kıldım duamı da ekledim asagıya başlayabiliriz okumaya, kişi başına düşen sayımız341 yalnızca dua sahibi arkadasımız 11 fazla okuyarak ♥352♥ adet okuyacak ve sayımız 4444 e tamamlanacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süresi baslangıcta 3 gun kızlar ikinci yada üçüncü arkadastan sonra hızlanıp 2 gune düşüreceğiz ki herkese hemen okunsun ☺
En gec pazar sabaha kadar kadar bitiyoruz
Kızlar namazımı kıldım. İsmim Büşra
Duam: bebegimi Saglıkla kucagıma alıp saglık sorunları olmadan büyütmek ve eşimin yeni kuracağı işin de basarılı olması hayırlı ve helal kazançlar saglaması
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin canım benimKizlar bende hamileyim rabbim tez zaman da evlat sahibi olmanizi nasip etsin insallahhhhh
Hastane de yatan Babam icin dua eder misiniz bir ayetel kursi okur musunuz hakkinizi helal edin
okudum, Allahım kabul etsin. Yeni listede olmayacağım, hakkınızı helal edinCanım ne durumdasın yarına biter mi
Yeni liste olursa bende varım canımKızlar listemiz tamamlandı çok şükür, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin İnşaAllahyeni listede olmak isteyen var mı nasıl yapalım?
Yeni liste olacaksa bende varım canımKızlar listemiz tamamlandı çok şükür, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin İnşaAllahyeni listede olmak isteyen var mı nasıl yapalım?
Tamam canlar biraz daha bekleyelim katılım olursa yapayım yeni listeYeni liste olacaksa bende varım canım
Allah razı olsun canım bende katılmak isterim5 528mucizemmm canım bak burda tefriye listesi var yeni başlanacak
Beni de ekler misiniz
Ben de katılmak istiyorum yeni liste ne zaman olacak acaba:/
Bende katılabilirmiyim dua listenize?
Kızlar siz hala katılmak istiyor musunuz?kızlar bitince benide yazmayı unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?