- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.301
Biraz çok gbi sanki canım keşke bir iki kişi daha gelse iyi olurduKızlar kişi başı 555 gibi bir sayı düşüyor baslayalım mı biraz daha bekleyelim mi ne dersiniz? Benim doguma kadar yetişmem için bir an evvel baslamamız lazım aslında. Sizce sayı cok mu
Kaçar tane okuyalım canım bi de ne zamana kadar
Aslında haber beklediğim iki kişi daha var canım ozaman biraz daha bekleyelimBiraz çok gbi sanki canım keşke bir iki kişi daha gelse iyi olurdu
Yani çoğunluk ne derse uyarım canım doğumun yaklaşmış çok geç kalmayalım Bi akşama kadar bekleyip başlayalım istersenAslında haber beklediğim iki daha var canım ozaman biraz daha bekleyelim
Canım 4 haftam kaldı, 8 kişiyiz 4 gun versem 32 gunde bitecek yani ucu ucuna yetişecekYani çoğunluk ne derse uyarım canım doğumun yaklaşmış çok geç kalmayalım Bi akşama kadar bekleyip başlayalım istersen
O zaman başlayalım canım hatta ilk olarak da sana okuyalımCanım 4 haftam kaldı, 8 kişiyiz 4 gun versem 32 gunde bitecek yani ucu ucuna yetişecek
Sayı 493 e düştü canım,, bakalım biraz daha bekleyelim bir iki kişi daha olursa biraz daha düşer sayıKuzum sayı biraz fazla ama ben çoğunluğa uyarım başlayalım derseniz başlarız
Beni de ekler misin canım. Başka okumalarım da vardı yetiştiremem diye katılmak istememiştim ama Rabbim bu duayı hayırlı sağlıklı bir evladım olmasına vesile kılar belki ❤ bir de üç değil de dört gün süre olsun lütfenSayı 493 e düştü canım,, bakalım biraz daha bekleyelim bir iki kişi daha olursa biraz daha düşer sayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?