- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.321
Eklerim tabiki canımBeni de ekler misin canım. Başka okumalarım da vardı yetiştiremem diye katılmak istememiştim ama Rabbim bu duayı hayırlı sağlıklı bir evladım olmasına vesile kılar belki ❤
Rica ederim canım
Duanı yazar mısın canım
Hayır canım yazdım bak mesajda namazı sadece dua sahibi arkadas kılacak. Siz sadece onun adını ve niyetini söyleyerek baslayacaksınızbizde arkadaşımız için adını söylerek dırek okumayabaslayabılırmıyız abdest alıp?yoksa namaz kılmamız gereklımıdır?
Çok geçmiş olsun canım inşallah birdaha böyle şeyler yasamazsınızabdest alıp baslayabılırız o kdr di mi işyerindeyim de canım ogle arasında baslamayı dusunuyorum..o kdr ıhtıyacım var bu dualara:// evime hırsız girdi gecen hafta bayag bır kaybımız oldu canımız yandı korkusunu anlatmak bile istemıyorum ınanın( K Khvekokusu20
♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. K Khvekokusu20
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. @Tospaagtd
7. B Beklenen2
8.begonvil1985
9. W whiteice67
10.iki prensesin annesi
Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız444 eksik yada fazla okumayalım canlar...
@Vavin in Duası : Allahın izniyle ,hayırlı,sağlıklı evlat sahibi olmak mutluluk,huzur ,sağlıkla
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç cuma gününe kadar bitirelim♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?