- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.561
Canım whiteice67 den sonra denizimdnz için okuyacagiz sonra da senin için okunacak inşallah tamam mı arada kaynadım unutuldum sanmaBitti kızlar kusura bakmayın
♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. @mer_4260
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. 5 528mucizemmm
7. B Beklenen2
8.begonvil1985
9. W whiteice67
10.iki prensesin annesi
Kızlar listemiz bu şekilde @begonvil1985 arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
@whiteice67 in Duası :
Duâm:
canım namazımı kıldım duam hayırlı bir işte rabbimin hayırlı bereketli bir yol açması ve bana göstermesi,Allah hepinizden razı olsun ettiğiniz her duayı misliyle kabul etsin inşallah
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç cumartesi gününe kadar bitirelim♥
Ayy orası kalmıs hemen düzeltiyorum canım sagol uyarı içinCanım benim için okundu, benim adımı sil istersen hakkına girmiyim arkadaşım, bana niyetlenmesin arkadaşlar
Estağfurullah canım Allah razı olsunCanım whiteice67 den sonra denizimdnz için okuyacagiz sonra da senin için okunacak inşallah tamam mı arada kaynadım unutuldum sanma ☺
Canım okudum Allah kabul etsin♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. @mer_4260
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. 5 528mucizemmm
7. B Beklenen2
8.begonvil1985
9. W whiteice67
10.iki prensesin annesi
Kızlar listemiz bu şekilde @whiteice67 arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
@whiteice67 in Duası :
Duâm:
canım namazımı kıldım duam hayırlı bir işte rabbimin hayırlı bereketli bir yol açması ve bana göstermesi,Allah hepinizden razı olsun ettiğiniz her duayı misliyle kabul etsin inşallah
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. @mer_4260
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. 5 528mucizemmm
7. B Beklenen2
8.begonvil1985
9. W whiteice67
10.iki prensesin annesi
Kızlar listemiz bu şekilde @whiteice67 arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
@whiteice67 in Duası :
Duâm:
Canımm rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşaallah sancısız bir ıkınmayla doğumun olurDaha iki arkadaş var okunacak benim dogumum haftaya olur muhtemelen bu listeyi de kapatıp öyle gireyim dogumadualarınız da bana da yer verin inşallah
İnşallah canım cok sagol Allah razı olsun Rabbim sizlerinde ne Duası varsa kabul etsin inşallahCanımm rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşaallah sancısız bir ıkınmayla doğumun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?