- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.601
Namazımı kıldım canım duam
Celal kızı Merve
Ya Rabbım Evımıze huzur mutluluk saglık sıhhat ver. Evlatlarıma saglıklı sıhhatli hayırlı iman dolu uzun omur nasip et onları layıkıyla yetıstırmeyi bize nasip et. Borclarımızı odeme kolaylıgı ver. Tez zamanda hayırlı bı ev nasip et ya Rabbım. Kız kardesımın sıkıntısını gdıer hastalığına sıfa ver. Dua eden duama amin diyen arkadaslarımın da duasını kabul et amin.
Merve arkadaşımız için okudum canım Allah kabul etsin♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. @mer_4260
4. B Bademmm388
5. @Saadetim33
6. 5 528mucizemmm
7. B Beklenen2
8.begonvil1985
9. W whiteice67
10.iki prensesin annesi
Kızlar listemiz bu şekilde @mer_4260 arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
@mer_4260 in Duası :
Namazımı kıldım canım duam
Celal kızı Merve
Ya Rabbım Evımıze huzur mutluluk saglık sıhhat ver. Evlatlarıma saglıklı sıhhatli hayırlı iman dolu uzun omur nasip et onları layıkıyla yetıstırmeyi bize nasip et. Borclarımızı odeme kolaylıgı ver. Tez zamanda hayırlı bı ev nasip et ya Rabbım. Kız kardesımın sıkıntısını gdıer hastalığına sıfa ver. Dua eden duama amin diyen arkadaslarımın da duasını kabul et amin.
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç çarşamba gününe kadar bitirelim♥
Cümlemizden razı olsun canım amin inşallah cok sagolAllah bşr avazda kurtarsın canım vesile oldun allah razı olsun arkadaş bildirsin namazımı kılarım
Benım bitti sayılır fazla okuyan olursa diye beklemedeyımKızlar ne durumdayız???
Canım mazeretim bitmek üzere. İnşallah bu akşam gusul alıp namazımı kılarım. En kötü yarın kılarım. Ama her halukarda Cumaya liste bitmiş olur. Allah razı olsun senden vesile olduğun için. Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallahKızlar nasipse cuma günü dogumum olacak, hesabımı kapattırmayı düşünüyorum birtek bu sayfa kaldı bu liste de bitince kapattıracagım hesabı, inşallah cumaya kadar biter liste ♥
Benim bitti canım Allah kabul etsin inşallahKızlar ne durumdayız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?