Ay nasıl oldu canım kac cıktı.. Rabbim acil şifalar versin inşallah
Allah razı olsun canım inşallah. Canım 50 gr 177 çıktı aradan 1 gün geçti 100lük yaptılar onu söylemiyorum Bile 224 falan. Dahiliye ayrı tekrar baktı. Kaç gündür hastahane ile uğraşmaktan bitkin düştüm. İnsülin vermediler kararsız kaldılar ne bileyim sinirim bozuldu valla.

Allah Allah önce diyetle kontrol altına almaya calısırlar olmazsa insülin baslarlar canım

Allah Allah önce diyetle kontrol altına almaya calısırlar olmazsa insülin baslarlar canım
Evet diyet yapıyorum kaç gündür ama sanki doymuyorum. Yapacak bir şey yok bebek için her şeye değer. 8 yıldır bu anı bekliyorum

♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. @mer_4260
4. @Bademmm388
5. M M_atruska
6. @Tospaagtd
7. B Beklenen2
8. @begonvil1985
9. W whiteice67
10. iki prensesin annesi

Kızlar listemiz bu şekilde @whiteice67 arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

@whiteice67 in Duası :

Duâm:
canım namazımı kıldım duam hayırlı bir işte rabbimin hayırlı bereketli bir yol açması ve bana göstermesi,Allah hepinizden razı olsun ettiğiniz her duayı misliyle kabul etsin inşallah

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün en geç cumartesi gününe kadar bitirelim♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…