- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.581
Canım ben okudum yazmıstım ama K Khvekokusu20
Bunu begonvil1985 için yazdın canım sen bana whiteice67 için bildirim yapmadınBitti kızlar kusura bakmayın
Tamam canımK Khvekokusu20 ben mazeretlendim. Namaz kılamayacam. 6 gün sürüyor. Perşembe akşamı kılabilirim. Whiteice için okuma bitince Okunmayan bir arkadaş vardı ona başlayın lütfen
İkimiz aynı anda yazmışıziki prensesin annesi canım namazını kıl duanla birlikte bize yaz bitirenler sana baslasın
Kuzum 1 saate bitiririm. Kusura bakma şekerim çıktı kaç gündür onunla uğraşıyorum o yüzden böyle geç bitti. Ama sen bitti say ben yine bildirim yaparım bitti diye
Ben son arkadas ıcın de okumuştum canım sanırım mesajım mesaj kısutında gpndrılmeden kaldıBunu begonvil1985 için yazdın canım sen bana whiteice67 için bildirim yapmadın
Tamam canım sorun olmaz bekliyoruz haber sendenCanım ben namazımı gece kılabilirım reglım yeni bıttı abdest alıcam sorun olur mu
Ay nasıl oldu canım kac cıktı.. Rabbim acil şifalar versin inşallahKuzum 1 saate bitiririm. Kusura bakma şekerim çıktı kaç gündür onunla uğraşıyorum o yüzden böyle geç bitti. Ama sen bitti say ben yine bildirim yaparım bitti diye
Allah razı olsun canım inşallah. Canım 50 gr 177 çıktı aradan 1 gün geçti 100lük yaptılar onu söylemiyorum Bile 224 falan. Dahiliye ayrı tekrar baktı. Kaç gündür hastahane ile uğraşmaktan bitkin düştüm. İnsülin vermediler kararsız kaldılar ne bileyim sinirim bozuldu valla.Ay nasıl oldu canım kac cıktı.. Rabbim acil şifalar versin inşallah
Allah AllahAllah razı olsun canım inşallah. Canım 50 gr 177 çıktı aradan 1 gün geçti 100lük yaptılar onu söylemiyorum Bile 224 falan. Dahiliye ayrı tekrar baktı. Kaç gündür hastahane ile uğraşmaktan bitkin düştüm. İnsülin vermediler kararsız kaldılar ne bileyim sinirim bozuldu valla.
Evet diyet yapıyorum kaç gündür ama sanki doymuyorum. Yapacak bir şey yok bebek için her şeye değer. 8 yıldır bu anı bekliyorumAllah Allahönce diyetle kontrol altına almaya calısırlar olmazsa insülin baslarlar canım
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallahEvet diyet yapıyorum kaç gündür ama sanki doymuyorum. Yapacak bir şey yok bebek için her şeye değer. 8 yıldır bu anı bekliyorum
Allah razı olsun canım inşallah. Okudum buaradaRabbim sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?