- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.641
Canım hakkını helal et olur mu Allah senden razı olsun rabbim kolay doğum ve bebişini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Helal olsun canım cok sagol Amin inşallahCanım hakkını helal et olur mu Allah senden razı olsun rabbim kolay doğum ve bebişini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Tamam kardeşim Allah razı olsun. Ben takip ederim. Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah sana. Bize de dua et lütfen ❤
Cok sagol canim Rabbim tez zamanda dualarınızı kabul etsin inşallahTamam kardeşim Allah razı olsun. Ben takip ederim. Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah sana. Bize de dua et lütfen ❤
İnşallah canım Allah razı olsunK Khvekokusu20 canım allah hayırla kolaylıkla doğumunu nasip etsin,sağlıcakla al yavrunu kucağına ,herşey için teşekkür ederiz,allah razı olsun senden,bizim içinde dua et,sende dualarımızdasın
Kuzum ben okudum. Rabbim dualarını kabul etsin inşallahKızlar ne durumdasınız? transferime birkaç gün kaldı. Rica etsem hızlanabilir miyiz
Amin kardeşim Allah razı olsunKuzum ben okudum. Rabbim dualarını kabul etsin inşallah
Canım ben okudum senin niyetine Allah kabul etsinKızlar ne durumdasınız? transferime birkaç gün kaldı. Rica etsem hızlanabilir miyiz
Amin Allah razı olsun kardeşimCanım ben okudum senin niyetine Allah kabul etsin
Allah kabul etsin canım benimbitti allah kabul etsin ben devam edemeyeceğim
Ben varım devam edeceksek. Yine 10-11 kişi olursak kişi başı okunacak sayı azalır daha kolay olur benceKızlar listeyi devam ettirelim mi ne diyorsunuz
Bende varım canımBen varım devam edeceksek. Yine 10-11 kişi olursak kişi başı okunacak sayı azalır daha kolay olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?