Kızlar bitmedi. Bugün 4.gün oldu
Canım ilk etiketler gelmedi sadece hatırlatma etiketi geldi bı ara girip bakmıştım yeni liste olacak mı diye kimse bırsey yazmamıstı sonra tekrar bakmadım acıkcası ayrıca bildirimlere baktım ben mi goxden kacırdım diye gercekten etiket falan yok. Kızlarım hasta bitmedi uzgunum

Günlerdir girmeyen arkadaşlar var kızlar o yüzden mecbur bekleyecez kızlar. Okuyanlar bildirim yapar

♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

@Vavin
@talena
@mer_4260
@talena annesi
@Tospaagtd ❤
@Beklenen2
@begonvil1985❤
@denizimdnz
@Saadetim33❤
@06Emos06

Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün en geç cumartesi gününe kadar bitsin canlar ❤
@Vavin duası ; hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

ALLAHdualarınızı tez zamanda kabul etsin inşallah ben geçen duada katılmıştım,ve duamla alakalı güzel gelişmeler yaşadım.rabbim tamamına erdirsin hayırlısıysa, sizlere söyleme gereği duydum
Çok sevindim adına. Yer gök dua üzerine kurulu. Kesinlikle duanın gücüne inanıyorum bende

ALLAHdualarınızı tez zamanda kabul etsin inşallah ben geçen duada katılmıştım,ve duamla alakalı güzel gelişmeler yaşadım.rabbim tamamına erdirsin hayırlısıysa, sizlere söyleme gereği duydum
Çok sevindim canım rabbim herkese kabul dua sevinci yaşatsın ve inşaallah böyle herkes duamız kabul oldu diye yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…