- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.801
Evet kuzum sonradan gördüm maşallah erkenden bitirmişsnCanım ben okumuştum, yazdım da bak önceki sayfada var
Evet kesinlikle öyle ama insan doktordan da olumlu bir gelişme bekliyor. İnşallah iyi olacak dualarla. Allah razı olsun canımAma böyle mücadele etmesi de bir gelişme değil mi?
İyi düşünelim iyiyi çekelim
Canım ilk etiketler gelmedi sadece hatırlatma etiketi geldi bı ara girip bakmıştım yeni liste olacak mı diye kimse bırsey yazmamıstı sonra tekrar bakmadım acıkcası ayrıca bildirimlere baktım ben mi goxden kacırdım diye gercekten etiket falan yok. Kızlarım hasta bitmedi uzgunumKızlar bitmedi. Bugün 4.gün oldu
Evet canım ben de baktım onu çıkarıp sayıyı bölüşürüz olmadı ya da bir arkadaş ekleriz
♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
@Vavin
@talena
@mer_4260
@talena annesi
@Tospaagtd ❤
@Beklenen2
@begonvil1985❤
@denizimdnz
@Saadetim33❤
@06Emos06
Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç cumartesi gününe kadar bitsin canlar ❤
@Vavin duası ; hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Çok sevindim adına. Yer gök dua üzerine kurulu. Kesinlikle duanın gücüne inanıyorum bendeALLAHdualarınızı tez zamanda kabul etsin inşallah ben geçen duada katılmıştım,ve duamla alakalı güzel gelişmeler yaşadım.rabbim tamamına erdirsin hayırlısıysa, sizlere söyleme gereği duydum
Çok sevindim canım rabbim herkese kabul dua sevinci yaşatsın ve inşaallah böyle herkes duamız kabul oldu diye yazarALLAHdualarınızı tez zamanda kabul etsin inşallah ben geçen duada katılmıştım,ve duamla alakalı güzel gelişmeler yaşadım.rabbim tamamına erdirsin hayırlısıysa, sizlere söyleme gereği duydum
Sagol canim beni düşündüğün için ama tefriciye biraz beni zorluyor insaAllah başka dualarda katılırım ❤size de Rabbim duanizin oldu sevincini yasatsin insaAllahKafiyesizsiir canım katılmak ister misin
Yok canım maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?