♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

@Vavin
@talena
@mer_4260
@talena annesi
@Tospaagtd ❤
@Beklenen2
@begonvil1985❤
@denizimdnz
@Saadetim33❤
@06Emos06

Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün en geç cumartesi gününe kadar bitsin canlar ❤
@Vavin duası ; hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

M M_atruska okudum canım kendime ben,Allah kabul etsin,denizimdnz çıkmak istemişti sanırım,diğerleriden hiç haber çıkmazsa listeyi yeniden düzenleyip,yeniden paylaşalım yapalım olmadı
Çıkmak istediğini hatırlayamadım kuzum. Düzenleriz ama sayı çok olur. Beklenen ve deniz yerine arkadaş bulsak çok güzel olurdu.

♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. @Vavin
2. @talena
3. @mer_4260
4. @talena annesi
5. @Tospaagtd ❤
6. @Beklenen2
7. @begonvil1985❤
8. @denizimdnz
9. @Saadetim33❤
10. @06Emos06

Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün en geç cumartesi gününe kadar bitsin canlar ❤
@Vavin duası ; hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

1332 kalıyor geriye kendimiz bitirelim canım,sıradski kişiye 600 küsür olacak okuma sayısı,günü artırabiliriz ancak 4-5 gün de biter zaten öyle bitiyordu.şimdi 7 kişiyiz herkes 190 daha okursa liste tamamlanır ben 192 aldım M M_atruska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…