- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.781
V Vavin arkadaşımız namazını kıldı mı♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. @Vavin
2. @talena
3. @mer_4260
4. @talena annesi
5. @Tospaagtd
6. @Beklenen2
7. @begonvil1985
8. @denizimdnz
9. @Saadetim33
10.@06Emos06
Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün
Daha haber vermedi canım
♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. @Vavin
2. @talena
3. @mer_4260
4. @talena annesi
5. @Tospaagtd
6. @Beklenen2
7. @begonvil1985
8. @denizimdnz
9. @Saadetim33
10.@06Emos06
Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç cumartesi gününe kadar bitsin canlar ❤
@Vavin duası ; hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Vavin arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. @Vavin
2. @talena
3. @mer_4260
4. @talena annesi
5. @Tospaagtd
6. @Beklenen2
7. @begonvil1985
8. @denizimdnz
9. @Saadetim33
10.@06Emos06
Dua süremiz 3 gün en geç cumartesi gününe kadar bitsin canlar
@Vavin duası ; hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Maşallah kuzum :)Vavin arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin
Canım inşaallah hızlı bittiği gibi duasıda hızlı bir şekilde kabul olur rabbim vavin arkadaşımıza hayırlısıyla sağlıklı bebiş sahibi olmauı nasip etsinMaşallah kuzum :)
Aminnn canım dileyen isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallahCanım inşaallah hızlı bittiği gibi duasıda hızlı bir şekilde kabul olur rabbim vavin arkadaşımıza hayırlısıyla sağlıklı bebiş sahibi olmauı nasip etsin
Maalesef canım hala solunum cihazına bağlı. Dr şimdilik stabil deyip geciştiriyor. Daha çok küçük zaten.
Canım bana etiket gelmedi başladıgımıza dair kusura bakmayın. Son etiket geldi yarın okusam olur mu cocuklar hasta bu gece okumam zor olurKızlar bitmedi V Vavinbegonvil1985 istanbulaski talena ve annesi M mer_4260 iki prensesin annesi B Beklenen2
Tamam canım çok geçmiş olsunCanım bana etiket gelmedi başladıgımıza dair kusura bakmayın. Son etiket geldi yarın okusam olur mu cocuklar hasta bu gece okumam zor olur
Kızlar bitmedi V Vavinbegonvil1985 istanbulaski talena ve annesi M mer_4260 iki prensesin annesi B Beklenen2
Maalesef canım hala solunum cihazına bağlı. Dr şimdilik stabil deyip geciştiriyor. Daha çok küçük zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?