- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.021
Tamam canım namazını kılıp duanı yazarsınbittimi sıra bende sanırım ben şuanda namaz kılamıyorum anneme bildireceğim o kılacak
İnşaallah canım rabbim kabul olmuş dua sevinci yaşatsınduam,ALLAHümme salli ala seyyidina muhammedin veala aliseyyidina muhammed,yeğenimin tüm manevi sıkıntılarının tez zamanda geçmesi hastalıklarının şaafi ismiyle geçmesi,en kısa zamanda sağlıklı ikiz çocuklarının olması hayırlı zürriyetler mutlu huzurlu yuvasının olmasını nasipetsin rabbim ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUANIZ TEZ ZAMANDA KABUL OLSUN,bir önceki listede brnim duam kısmen oldu yakında tamamı olacak inşallah
Okudum canım Allah kabul etsin♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. M mer_4260
4.talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6.begonvil1985
7. M M_atruska
8. W whiteice67
Kızlar listemiz bu şekilde W whiteice67 arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız555 sadece dua sahibi arkadasımız 559 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 4 gün en geç cumartesi gününe kadar bitsin canlar❤
duam,ALLAHümme salli ala seyyidina muhammedin veala aliseyyidina muhammed,yeğenimin tüm manevi sıkıntılarının tez zamanda geçmesi hastalıklarının şaafi ismiyle geçmesi,en kısa zamanda sağlıklı ikiz çocuklarının olması hayırlı zürriyetler mutlu huzurlu yuvasının olmasını nasipetsin rabbim ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUANIZ TEZ ZAMANDA KABUL OLSUN,bir önceki listede brnim duam kısmen oldu yakında tamamı olacak inşallah
Tamam kuzumBen yeni listeye dahil olmak istiyorum.
Kuzum bence tefriciye iyi ama yine de başka dua isteyen olursa ayrı bir konu açıp okuyabiliriz. Çoğunluk ne der bilmiyorum tabi
duam,ALLAHümme salli ala seyyidina muhammedin veala aliseyyidina muhammed,yeğenimin tüm manevi sıkıntılarının tez zamanda geçmesi hastalıklarının şaafi ismiyle geçmesi,en kısa zamanda sağlıklı ikiz çocuklarının olması hayırlı zürriyetler mutlu huzurlu yuvasının olmasını nasipetsin rabbim ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUANIZ TEZ ZAMANDA KABUL OLSUN,bir önceki listede brnim duam kısmen oldu yakında tamamı olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?