- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.061
Aynen olacak o kadar canım şükür iyi olsunlar daBebiş iyi canım aglıyor sürekli olacak artık okadar
Namazı sadece dua sahibi mi kılacak doğru mu anladım canım♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. M mer_4260
4.talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6.begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9.Umut_2019
10.akdnz07
11.Ecmel-vera
12.Rainbow Peace
Kızlar listemiz bu şekilde arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız370 sadece dua sahibi arkadasımız 374 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün canlar❤
Evet canım benim.Namazı sadece dua sahibi mi kılacak doğru mu anladım canım
Okunuşu;Bir de ayeti bulamadım
ALLAHrazı olsun herkesten dualarınız tez zamanda kabul olsun inşallahW whiteice67 canım bitti duan Allah kabul etsin inşallah
Canım senin niyetine okudum rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebişli bir yıl nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?