Kızlar ya listeyi takip edecek biri var mı. Tüm vaktim hastane de geçiyor.

Okudum , Allah kabul etsin inşallah

♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi❤
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9. Umut_2019
10. akdnz07
11. Ecmel-vera
12. Rainbow Peace

Kızlar listemiz bu şekilde V Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 370 sadece dua sahibi arkadasımız 374 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün en geç perşembe gününe kadar bitsin canlar❤
V Vavin duası :sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmak.

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi❤
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9. Umut_2019
10. akdnz07
11. Ecmel-vera
12. Rainbow Peace

Kızlar listemiz bu şekilde V Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 370 sadece dua sahibi arkadasımız 374 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

V Vavin duası :sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmak

Kızlar akdnz07 bayadır girmemiş listeden çıkarıyorum onun sayısını da bölüşelm. Sonra yeni kişiye gecelim

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi❤
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9. Umut_2019
10. Rainbow Peace

Kızlar listemiz bu şekilde V Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Canım benim de bebekten vaktim olmuyor ama bi dene yapamam dersen haber ver ben devralıyım bari liste aksamasın

Kızlar yeni kişiye 444 olarak okuruz. @ Evet kuzum yaparsın Allahın izniyle.

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9. Umut_2019
10. Rainbow Peace

Kızlar akdnz07 arkadaşımız uzun süredir giriş yapmadığı için onun okuması gereken sayıyı aramızda bölüşüp V Vavin arkadaşımızın okumasını tamamlıyoruz. Kişi başı 74 Tane daha okuyoruz. Duâ sahibi olan arkadaşımız 78 Adet okuyacak.

Pazartesi gününe kadar bitirip sıradaki arkadaşımıza geçelim

[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…