♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. @Saadetim33
8. K Khvekokusu20

9. Umut_2019
Ismim Sahire Gökçe. Niyetim tez zamanda borclarimi ödeyebilmek ve 25 mart 2020 deki duruşmada haklarımı alabilmek.

10. Rainbow Peace

Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 4 gün en geç Cumartesi gününe kadar bitsin canlar

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. @Saadetim33
8. K Khvekokusu20

9. Umut_2019
Ismim Sahire Gökçe. Niyetim tez zamanda borclarimi ödeyebilmek ve 25 mart 2020 deki duruşmada haklarımı alabilmek.

10. Rainbow Peace

Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

K Khvekokusu20 canım sen siteye giremesemde muhakkak okuyacağını söylemiştin. O yüzden seni okudu olarak işaretliyorum. Sahire Gökçe arkadaşımızın listesinin tamamlanmasına 2 kişi kaldı. Onlar haber verdikten sonra sıra sana geçecek. Namazını kılıp duânı paylaşır mısın canım? Sen çok sık giremiyorsun çünkü , o yüzden senden erken haber veriyorum

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. @Saadetim33
8. K Khvekokusu20

9. Umut_2019

10. Rainbow Peace

Canım her şey yolunda mı. Iyi misin. Eskiden daha aktiftin.
Canım bebegim sürekli kucakta huysuz iştahsız bir bebek, kızımda da kıskançlıktan dolayı huysuzluk var cok aktif olamıyorum oyuzden

begonvil1985 canım okudum bende,,

Namazımı da yarın kılıp haber veririm inşallah

Kıyamam ALLAH yardımcın olsun INŞAALLAH. Huysuz bebekler büyüyünce çok zeki oluyor

Canım benim, Allah yardımcın olsun, kolaylığını versin

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. @Saadetim33
8. K Khvekokusu20

9. Umut_2019

10. Rainbow Peace

Hala kendi duami bitiremedim bugün bitirip yeni arkadaşa geçeceğim ins hakkınızı helal edin hiç yaptığım şey değil di
Tamam canım, üzme kendini, sadece keşke haber verseydin girdiğinde biz sayına yardım ederdik.
Sen şimdi Sahire Gökçe arkadaşımıza hiç okudun mu? Bizimle kaç adet okuyabildiğini paylaş ki sayıyı aşmadan yardım edebilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…