- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.421
Bitti canjm dun haber veremedim
Canım bebegim sürekli kucakta huysuz iştahsız bir bebek, kızımda da kıskançlıktan dolayı huysuzluk var cok aktif olamıyorum oyuzdenCanım her şey yolunda mı. Iyi misin. Eskiden daha aktiftin.
Kıyamam ALLAH yardımcın olsun INŞAALLAH. Huysuz bebekler büyüyünce çok zeki oluyorCanım bebegim sürekli kucakta huysuz iştahsız bir bebek, kızımda da kıskançlıktan dolayı huysuzluk var cok aktif olamıyorum oyuzden
begonvil1985 canım okudum bende,,
Namazımı da yarın kılıp haber veririm inşallah
Cok sagol canim amin inşallahKıyamam ALLAH yardımcın olsun INŞAALLAH. Huysuz bebekler büyüyünce çok zeki oluyor
Canım bebegim sürekli kucakta huysuz iştahsız bir bebek, kızımda da kıskançlıktan dolayı huysuzluk var cok aktif olamıyorum oyuzden
begonvil1985 canım okudum bende,,
Namazımı da yarın kılıp haber veririm inşallah
Bitiremedim canim cok üzgünüm bubara hem cok yogun hemde hastayim, bana yardim edecek varsa bende sonraki sırada sizlere yardim edeyim olurmu
Bitiremedim canim cok üzgünüm bubara hem cok yogun hemde hastayim, bana yardim edecek varsa bende sonraki sırada sizlere yardim edeyim olurmu
Tamam canım, üzme kendini, sadece keşke haber verseydin girdiğinde biz sayına yardım ederdik.Hala kendi duami bitiremedim bugün bitirip yeni arkadaşa geçeceğim ins hakkınızı helal edin hiç yaptığım şey değil di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?