100 DE OKUDUM TAMAMLADIM RABBBİM KABUL EYLESİN İNŞAALLAH. GECİKMEDEN DOLAYI TEKRAR TEKRAR HELALLİK İSTİYORUM

Allah kabul etsin canım, estağfurrullah, benden yana helal olsun. Büşra arkadaşımızın duâsını yapabilecek misin? Yoksa sayıyı paylaşalım mı?

U Umut2019 canım duân tamamlandı, Allah kabul etsin inşallah, Rabbim utandırmasın

Basladim bile canim yarıladım okurum hatta senin sayindan bile alabilirim sen bana okudun bu seferde ben sana yardimci olayim, Allag razi olsun binkere

AMIN canım arkadaşım dua kardeşim Rabbim senin de hepimizin dualarını kabul etsin. Evladını sagliklica kolayca kucağına aldığının haberini alalım İNŞAALLAH

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6. begonvil1985
7. M M_atruska

8. @Zeyno19
İsmim Büşra
Duâm; cocuklarımı saglık sorunları olmadan huzurla büyütmek oglumun da kızım gibi evin içinde Saglıkla koşturdugunu görebilmek

9. Umut_2019
10. Rainbow Peace

Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 4 gün en geç Perşembe gününe kadar bitsin canlar

Cnm senden haber bekliyorum bi dahaki listeye beni ekle olur mu

Büşra arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canım

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6. begonvil1985
7. M M_atruska

8. @Zeyno19
İsmim Büşra
Duâm; cocuklarımı saglık sorunları olmadan huzurla büyütmek oglumun da kızım gibi evin içinde Saglıkla koşturdugunu görebilmek

9. Umut_2019
10. Rainbow Peace

Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Canım ben de okudum. Büşra arkadaşımızın niyetine

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6. begonvil1985
7. M M_atruska

8. @Zeyno19
İsmim Büşra

9. Umut_2019
10. Rainbow Peace

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…