- 10 Kasım 2014
- 527
- 575
- 323
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.441
Okumadim canım hiç kendi sayımı bitirdim yarin sahireye gececegim insaAllah bu arada regl oldum. Ama regli iken okunuyor dite biliyorum degilmiTamam canım, üzme kendini, sadece keşke haber verseydin girdiğinde biz sayına yardım ederdik.
Sen şimdi Sahire Gökçe arkadaşımıza hiç okudun mu? Bizimle kaç adet okuyabildiğini paylaş ki sayıyı aşmadan yardım edebilelim
Okumadim canım hiç kendi sayımı bitirdim yarin sahireye gececegim insaAllah bu arada regl oldum. Ama regli iken okunuyor dite biliyorum degilmi
Hayır canım yarın kılar haber ederimCanım bu arada sen namazını kılabildin mi? Sahire Gökçe arkadaşımızı bitirince hemen sana başlayalım
K Khvekokusu20
begonvil1985 yardim edelim canım bizde kaç eksik var
Okumadim canım hiç kendi sayımı bitirdim yarin sahireye gececegim insaAllah bu arada regl oldum. Ama regli iken okunuyor dite biliyorum degilmi
bende 100 okudum toplam 200 oldu canım , çok sağol Allah razı olsunBen 100 adet okudum senin için canım, okuyacağın sayıdan düşersin
Bir de kaç adet okuduğunu yaz ki bizde sayıyı aşmadan sana yardım edebilelim. Mesela ben şimdi 100’den fazla okumadım, sende okumuşsan sayıyı geçmeyelim diye
Tabiki canım hiç sorun değil. Nasip böyleymiş tabi ki geçelim yeni arkadaşa
Rica ederim kuzum belki olmaz belki arkadaş yazar yarın öbur gün. Rabbim bu olanların eksikliğini fazlasıyla tamamlar.Çok anlayışlısın canım , saol, dediğim gibi yeni listede ilk sana okuyalım, böyle olmasın inşallah
Rica ederim kuzum belki olmaz belki arkadaş yazar yarın öbur gün. Rabbim bu olanların eksikliğini fazlasıyla tamamlar.
Canim sen 150 okudun ve benimde okuduklarimi düşünce kalan sayi 144. Ilk defa geciktiriyorum neolur hakkinizi helal edinBen 50 adet daha okudum.. kaçta olduğunu bilsem ona göre devam edicemRainbow Peace
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?