Okumadim canım hiç kendi sayımı bitirdim yarin sahireye gececegim insaAllah bu arada regl oldum. Ama regli iken okunuyor dite biliyorum degilmi

Okumadim canım hiç kendi sayımı bitirdim yarin sahireye gececegim insaAllah bu arada regl oldum. Ama regli iken okunuyor dite biliyorum degilmi

Ben 100 adet okudum senin için canım, okuyacağın sayıdan düşersin
Bir de kaç adet okuduğunu yaz ki bizde sayıyı aşmadan sana yardım edebilelim. Mesela ben şimdi 100’den fazla okumadım, sende okumuşsan sayıyı geçmeyelim diye

bende 100 okudum toplam 200 oldu canım , çok sağol Allah razı olsun

Canım Umut_2019 duân bitmedi arkadaş en son cuma girmiş, kaç adet okuduğunu yazmadığı içinde tamamlayamıyorum. İznin olursa sıradaki arkadaşa geçelim. Yeni liste oluşturulurken de ilk sıraya senin ismini yazalım, sana okuyalım olur mu?

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. @Saadetim33

8. K Khvekokusu20
İsmim Büşra
Duâm; cocuklarımı saglık sorunları olmadan huzurla büyütmek oglumun da kızım gibi evin içinde Saglıkla koşturdugunu görebilmek

9. Umut_2019
10. Rainbow Peace

Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 4 gün en geç Perşembe gününe kadar bitsin canlar

Ben 50 adet daha okudum.. kaçta olduğunu bilsem ona göre devam edicem Rainbow Peace
Canim sen 150 okudun ve benimde okuduklarimi düşünce kalan sayi 144. Ilk defa geciktiriyorum neolur hakkinizi helal edin Umut_2019 çok mahcubum arkadasim senden ayri helallik istiyorum Yarin 144 adet okuyup bitireceğim Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…