- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.561
Mübarek nereye gitsem sizle karşılaşıyorum maşallah hızınıza yetişmek imkansızBa lım sın.
Cnm 4 gün çok değil miKişi sayısına göre bölüşeceğiz canım, şuan 15-16 kişiyiz. Önceki listede 10 kişiydik, kişi başı 444 adet düşmüştü, okumak için 4 gün süre belirlemiştik
Cnm 4 gün çok değil mi☺
Ya ben calışmıyom bebe de yok napıyım burda bacılarım güzel işler yapıyor ben de katılmak istiyorum.Mübarek nereye gitsem sizle karşılaşıyorum maşallah hızınıza yetişmek imkansız
INŞAALLAHİnşallah 20 kişi oluruz
Anladım cnm ben kendime okumuştum okuya okuya ezberledim benim hemen biter. Ezbere bilmeyenler için 2 3 gün idealO listede 10 kişiydik canım, kişi başına düşen sayı 444’dü , başlangıçta 3 gün olarak başlamıştık ama sonra 4 güne çıkardık. Ben gün sayısını o liste için örnek verdim, şimdi daha fazla kişi olacağız dolayısıyla okuyacağımız sayıda düşecek. Daha az gün olur
Kız ben kendime hatim yapıyorum valla hem tesbihat hem hatim yetiştirememYa ben calışmıyom bebe de yok napıyım burda bacılarım güzel işler yapıyor ben de katılmak istiyorum.Bizim bi de kur'anı-ı kerim hatmi var gelmek ister misin?
Aynen birlikte guzel bitiyor birde dualar :)Ya ben calışmıyom bebe de yok napıyım burda bacılarım güzel işler yapıyor ben de katılmak istiyorum.Bizim bi de kur'anı-ı kerim hatmi var gelmek ister misin?
Kesin katılan kaç kişiyiz şuan arkadaşlar
Maşallah baya olmuşuz etiket yapalım arkadaşlara da haber vereceklere bir an önce başlayalım inşallahŞuan kesin katılan 14 kişiyiz canım
Maşallah baya olmuşuz etiket yapalım arkadaşlara da haber vereceklere bir an önce başlayalım inşallah
Geldim bile canım
15 inşallah evet kuzumİnşallah canım , 14 kişiyi söylerken seni saymadım canım. Sen okunacak adet sayısına göre karar vereceksin diye. Senin de kesinse hemen listeyi 15 kişi diye güncelleyebiliriz
Gormedim yaa iyi yapmissinGeldim bile canım
Ayy hani didinya gelirmisin diye öyle geldim senimi kırıcam bak geldimGormedim yaa iyi yapmissin
Ayy hani didinya gelirmisin diye öyle geldim senimi kırıcam bak geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?