Cnm 4 gün çok değil mi

O listede 10 kişiydik canım, kişi başına düşen sayı 444’dü , başlangıçta 3 gün olarak başlamıştık ama sonra 4 güne çıkardık. Ben gün sayısını o liste için örnek verdim, şimdi daha fazla kişi olacağız dolayısıyla okuyacağımız sayıda düşecek. Daha az gün olur

Mübarek nereye gitsem sizle karşılaşıyorum maşallah hızınıza yetişmek imkansız
Ya ben calışmıyom bebe de yok napıyım burda bacılarım güzel işler yapıyor ben de katılmak istiyorum. Bizim bi de kur'anı-ı kerim hatmi var gelmek ister misin?

Anladım cnm ben kendime okumuştum okuya okuya ezberledim benim hemen biter. Ezbere bilmeyenler için 2 3 gün ideal
Ya ben calışmıyom bebe de yok napıyım burda bacılarım güzel işler yapıyor ben de katılmak istiyorum. Bizim bi de kur'anı-ı kerim hatmi var gelmek ister misin?
Kız ben kendime hatim yapıyorum valla hem tesbihat hem hatim yetiştiremem benim bikaç cüz kalmış zaten bitmek üzere

Aynen birlikte guzel bitiyor birde dualar :)
Aslinda insan farkediyor ne kadar zamani oluyor dolu gevirmek icin.

Maşallah baya olmuşuz etiket yapalım arkadaşlara da haber vereceklere bir an önce başlayalım inşallah

İnşallah canım , 14 kişiyi söylerken seni saymadım canım. Sen okunacak adet sayısına göre karar vereceksin diye. Senin de kesinse hemen listeyi 15 kişi diye güncelleyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…