Listeyi oluşturur oluşturmaz başlayacak canım, arkadaşlarıları etiketledik geri dönüş yapmalarını bekliyoruz
Benim salı günü diğer tefriciye grubum bitecek. Şayet o güne kadar başlamayıp, salı başlarsanız rica etsem beni de etiketler misiniz? Olmazsa da bir sonraki tefriciye grubuna dahil olmak isterim

Benim salı günü diğer tefriciye grubum bitecek. Şayet o güne kadar başlamayıp, salı başlarsanız rica etsem beni de etiketler misiniz? Olmazsa da bir sonraki tefriciye grubuna dahil olmak isterim

Salı gününe kadar başlarız diye tahmin ediyorum canım belki çok kişi olursak az sayı düşer o zaman, ilk günler senin okumana destekte olabilirim. Liste oluşsun yine sana sorarım canım, adet sayısına göre karar verirsin olmazsa bir sonraki listede görüşürüz

Ne kadar sürede okuyoruz günde mi 4444 tamamlanıyor?

Liste oluşturulduktan sonra kişi başına düşen sayıya göre karar vericeğiz canım, önceki listemizde 10 kişiydik, kişi başı 444 adet düşüyordu ve 4 gün belirlemiştik. Şimdi kişi sayımızı yüksek tutmaya çalışıyoruz, okuma sayısı düşsün

Tamam canım 444 gibi bir sayı 1günde olmayacaksa katılırım. Çünkü baska gruplarda da varım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…