TEFRİCİYE LİSTEMİZ

1. U Umut2019
2. begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse
5. @Saadetim33
6. Asbei
7. H M
8. W whiteice67
9. ayseMsb
10. merve
11. hasbeee
12. 2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14. Luniss
15. V Vavin
15. Monica Bellucci
16. yalutserkan
17. Snigurucka
18. B Bademmm388
19. Mujito
20. @Feslegen
21. 15yusra11
22. @MaviKuplik
23. N ndulaak
24. Ocalh
25. 3 cicek annesi

Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 25 kişiyiz.Eğer listemiz bu şekilde olursa kişi başı okuma adedi 178, duâ sahibi 172 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür

Kesin olarak katılacağını bildirmeyen arkadaşlar ;
@Aytenazmi
C cansu_tr
Muhhammed olsun
redsonja87

Ayrıca;
Kalan usülü okuma yapmıyoruz arkadaşlar, liste paylaşılmadan lütfen okuma yapmayınız.

Sıradaki arkadaş namazını kılıp duâ’sını paylaşmadan onun niyetine okuma yapmıyoruz. Çünkü Tefriciyye’nin okuma usülüne göre, duâsını ediceğimiz arkadaşın 2 rekat namaz kılarak duâsını başlatması gerekir.

Duâ süresince okumamızı tamamlıyoruz, insalık hali okuyamadığımız durumlarda sayfaya girip kaldığımız sayıyı ve okuyamayacağımızı haber veriyoruz. Okuyamayan arkadaşımızın sayısını destekleyerek bitiriyoruz. Okuyamamak ayıp değil arkadaşlar, ama haber vermemek sırasını bekleyen arkadaşlar için haksızlık oluyor.

Salavat-ı Tefriciyye regl dönemlerinde okunabiliyor şeklinde biliyoruz, ama okumayı tercih etmeyen arkadaşların lütfen o dönemde özelden bildirim yapmalarını rica ediyorum.

Okumalarını aksatan, siteye girdiği halde günlerce haber vermeyen arkadaşları ilk 2 uyarıdan sonra diğer arkadaşlarında onayını aldıktan sonra listeden çıkarmak zorundayım. Çünkü bu tür aksaklıklar, düzenli okumasını yapan arkadaşlarımızında şevkini kırıyor ve haksızlık oluyor

Ben katılamayacağım canım, inşallah Ramazanda tekrar okuma yapılırsa ona katılırım. Allah dualarınızı, dileklerinizi kabul etsin

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

1. U Umut2019
2. begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse
5. @Saadetim33
6. Asbei
7. H M
8. W whiteice67
9. ayseMsb
10. merve
11. hasbeee
12. 2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14. Luniss
15. V Vavin
15. Monica Bellucci
16. yalutserkan
17. Snigurucka
18. B Bademmm388
19. Mujito
20. @Feslegen
21. 15yusra11
22. @MaviKuplik
23. N ndulaak
24. Ocalh
25. 3 cicek annesi

Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 25 kişiyiz.Eğer listemiz bu şekilde olursa kişi başı okuma adedi 178, duâ sahibi 172 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür

@Aytenazmi
C cansu_tr
Muhhammed olsun

Ayrıca;
Kalan usülü okuma yapmıyoruz arkadaşlar, liste paylaşılmadan lütfen okuma yapmayınız.

Sıradaki arkadaş namazını kılıp duâ’sını paylaşmadan onun niyetine okuma yapmıyoruz. Çünkü Tefriciyye’nin okuma usülüne göre, duâsını ediceğimiz arkadaşın 2 rekat namaz kılarak duâsını başlatması gerekir.

Duâ süresince okumamızı tamamlıyoruz, insalık hali okuyamadığımız durumlarda sayfaya girip kaldığımız sayıyı ve okuyamayacağımızı haber veriyoruz. Okuyamayan arkadaşımızın sayısını destekleyerek bitiriyoruz. Okuyamamak ayıp değil arkadaşlar, ama haber vermemek sırasını bekleyen arkadaşlar için haksızlık oluyor.

Salavat-ı Tefriciyye regl dönemlerinde okunabiliyor şeklinde biliyoruz, ama okumayı tercih etmeyen arkadaşların lütfen o dönemde özelden bildirim yapmalarını rica ediyorum.

Okumalarını aksatan, siteye girdiği halde günlerce haber vermeyen arkadaşları ilk 2 uyarıdan sonra diğer arkadaşlarında onayını aldıktan sonra listeden çıkarmak zorundayım. Çünkü bu tür aksaklıklar, düzenli okumasını yapan arkadaşlarımızında şevkini kırıyor ve haksızlık oluyor

@2kiz1anne cnm sende yok musn

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

1. U Umut2019
2. begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse
5. @Saadetim33
6. Asbei
7. H M
8. W whiteice67
9. ayseMsb
10. merve
11. hasbeee
12. 2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14. Luniss
15. V Vavin
15. Monica Bellucci
16. yalutserkan
17. Snigurucka
18. B Bademmm388
19. Mujito
20. @Feslegen
21. 15yusra11
22. @MaviKuplik
23. N ndulaak
24. Ocalh
25. 3 cicek annesi

@Aytenazmi
C cansu_tr
Muhhammed olsun

Ayrıca;

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

1. U Umut2019
2. begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse
5. @Saadetim33
6. Asbei
7. H M
8. W whiteice67
9. ayseMsb
10. merve
11. hasbeee
12. 2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14. Luniss
15. V Vavin
15. Monica Bellucci
16. yalutserkan
17. Snigurucka
18. B Bademmm388
19. Mujito
20. @Feslegen
21. 15yusra11
22. @MaviKuplik
23. N ndulaak
24. Ocalh
25. 3 cicek annesi
26. W whiteice67 (arkadaşı için)

Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 26 kişiyiz.Eğer listemiz bu şekilde olursa kişi başı okuma adedi 171, duâ sahibi 169 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür

@Aytenazmi
C cansu_tr
Muhhammed olsun

Ayrıca;

Canim 15 i 2 defa yazmışsın

Ben daha önce hiç bu duayı denemedim kimi hocalar böyle dualar doğru değil diyor insanın aklı karışıyor ya
Nie doğru olmazsın ki biz yine Allaha dua ediyoruz ama okuduğumuz tesbihatlar hürmetine istiyoruz istediğimizi. Yanlış bişi olduğunu düşünmüyorum

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

1. U Umut2019
İsmim Sahire Gökçe,
Duâm; borclarimi tez zamanda ödeyebilmek ve 25 mart 2020 tarihindeki duruşmada davalidan haklarımı alabilmek

2. begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse
5. @Saadetim33
6. Asbei
7. H M
8. W whiteice67
9. ayseMsb
10. merve
11. hasbeee
12. 2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14. Luniss
15. V Vavin
16. Monica Bellucci
17. yalutserkan
18. Snigurucka
19. B Bademmm388
20. Mujito
21. @Feslegen
22. 15yusra11
23. @MaviKuplik
24. N ndulaak
25. Ocalh
26. 3 cicek annesi
27. W whiteice67 (arkadaşı için)

Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 27 kişiyiz.kişi başı okuma adedi 165, duâ sahibi 154 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür. 10 Mart Salı Saat:15’e kadar bitirip haber verelim kızlar

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.

Son düzenleme:
Nie doğru olmazsın ki biz yine Allaha dua ediyoruz ama okuduğumuz tesbihatlar hürmetine istiyoruz istediğimizi. Yanlış bişi olduğunu düşünmüyorum
Evet doğru ama işte normal du ederek ALLAHtan isticekmişiz biz bir yakınımıza okucaktık hoca kızdı bize sakın böyle şeyleri okumayın normal dua edin dedi heleki allahım şunun bunun hürmetine asla demeyin dedi

Canım bu Salavat. Peygamber Efendimiz yüzü suyu hurmetine hem dua ediyoruz. Hem Salavat getiriyoruz. Ben bu konuları ilahiyatçı arkadaşlarıma sordum. Önemli olan duadır. Duada isrardir. Sayıyla okumak adet olmuştur. Günah ya da bidat değildir dedi. Ben de ebcet hesapları falan çok takılıyordum. Sordum.

Biliyorum ama hoca bize öyle diyince bende burda dedim sadece
Biz dualarımız birbirimize geçsin diye yapıyoruz. Topluluk olunca da sayı belirtmek disiplin açısından iyi oluyor. yani arkadaşlar da benim gibi düşünüyor bence. Kimsenin robot gibi tam sayıyı tutturup sadece menfaat amacı yok bence.

Canım dua ederken zaten Ayşenin fatmanın hürmetine diye okumuyoruz örnegin Ya Rabbi okudugum tefriciyeler hürmetine Sahire gökçe kulunun duasını kabul buyur diye dua ediyoruz en azından ben öyle yapıyorum hocanızın sakın diyip hüküm vermesinide yadırgadım şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…