- 26 Nisan 2019
- 4.613
- 6.888
- 158
- 40
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.641
Ben katılamayacağım canım, inşallah Ramazanda tekrar okuma yapılırsa ona katılırım. Allah dualarınızı, dileklerinizi kabul etsinTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. U Umut2019
2.begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse
5. @Saadetim33
6.Asbei
7.H M
8. W whiteice67
9.ayseMsb
10.merve
11.hasbeee
12.2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14.Luniss
15. V Vavin
15.Monica Bellucci
16.yalutserkan
17.Snigurucka
18. B Bademmm388
19.Mujito
20. @Feslegen
21.15yusra11
22. @MaviKuplik
23. N ndulaak
24.Ocalh
25.3 cicek annesi
Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 25 kişiyiz.Eğer listemiz bu şekilde olursa kişi başı okuma adedi 178, duâ sahibi 172 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür
Kesin olarak katılacağını bildirmeyen arkadaşlar ;
@Aytenazmi
C cansu_tr
Muhhammed olsun
redsonja87
Ayrıca;
Kalan usülü okuma yapmıyoruz arkadaşlar, liste paylaşılmadan lütfen okuma yapmayınız.
Sıradaki arkadaş namazını kılıp duâ’sını paylaşmadan onun niyetine okuma yapmıyoruz. Çünkü Tefriciyye’nin okuma usülüne göre, duâsını ediceğimiz arkadaşın 2 rekat namaz kılarak duâsını başlatması gerekir.
Duâ süresince okumamızı tamamlıyoruz, insalık hali okuyamadığımız durumlarda sayfaya girip kaldığımız sayıyı ve okuyamayacağımızı haber veriyoruz. Okuyamayan arkadaşımızın sayısını destekleyerek bitiriyoruz. Okuyamamak ayıp değil arkadaşlar, ama haber vermemek sırasını bekleyen arkadaşlar için haksızlık oluyor.
Salavat-ı Tefriciyye regl dönemlerinde okunabiliyor şeklinde biliyoruz, ama okumayı tercih etmeyen arkadaşların lütfen o dönemde özelden bildirim yapmalarını rica ediyorum.
Okumalarını aksatan, siteye girdiği halde günlerce haber vermeyen arkadaşları ilk 2 uyarıdan sonra diğer arkadaşlarında onayını aldıktan sonra listeden çıkarmak zorundayım. Çünkü bu tür aksaklıklar, düzenli okumasını yapan arkadaşlarımızında şevkini kırıyor ve haksızlık oluyor
Tamam canım, amin çok saolasın hepimizin inşallah.Ben katılamayacağım canım, inşallah Ramazanda tekrar okuma yapılırsa ona katılırım. Allah dualarınızı, dileklerinizi kabul etsin
@2kiz1anne cnm sende yok musnTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. U Umut2019
2.begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse
5. @Saadetim33
6.Asbei
7.H M
8. W whiteice67
9.ayseMsb
10.merve
11.hasbeee
12.2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14.Luniss
15. V Vavin
15.Monica Bellucci
16.yalutserkan
17.Snigurucka
18. B Bademmm388
19.Mujito
20. @Feslegen
21.15yusra11
22. @MaviKuplik
23. N ndulaak
24.Ocalh
Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 24 kişiyiz.Eğer listemiz bu şekilde olursa kişi başı okuma adedi 185, duâ sahibi 189 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür
3 cicek annesi
@Aytenazmi
C cansu_tr
Muhhammed olsun
redsonja87
Ayrıca;
Kalan usülü okuma yapmıyoruz arkadaşlar, liste paylaşılmadan lütfen okuma yapmayınız.
Sıradaki arkadaş namazını kılıp duâ’sını paylaşmadan onun niyetine okuma yapmıyoruz. Çünkü Tefriciyye’nin okuma usülüne göre, duâsını ediceğimiz arkadaşın 2 rekat namaz kılarak duâsını başlatması gerekir.
Duâ süresince okumamızı tamamlıyoruz, insalık hali okuyamadığımız durumlarda sayfaya girip kaldığımız sayıyı ve okuyamayacağımızı haber veriyoruz. Okuyamayan arkadaşımızın sayısını destekleyerek bitiriyoruz. Okuyamamak ayıp değil arkadaşlar, ama haber vermemek sırasını bekleyen arkadaşlar için haksızlık oluyor.
Salavat-ı Tefriciyye regl dönemlerinde okunabiliyor şeklinde biliyoruz, ama okumayı tercih etmeyen arkadaşların lütfen o dönemde özelden bildirim yapmalarını rica ediyorum.
Okumalarını aksatan, siteye girdiği halde günlerce haber vermeyen arkadaşları ilk 2 uyarıdan sonra diğer arkadaşlarında onayını aldıktan sonra listeden çıkarmak zorundayım. Çünkü bu tür aksaklıklar, düzenli okumasını yapan arkadaşlarımızında şevkini kırıyor ve haksızlık oluyor
TEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. U Umut2019
2.begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse
5. @Saadetim33
6.Asbei
7.H M
8. W whiteice67
9.ayseMsb
10.merve
11.hasbeee
12.2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14.Luniss
15. V Vavin
15.Monica Bellucci
16.yalutserkan
17.Snigurucka
18. B Bademmm388
19.Mujito
20. @Feslegen
21.15yusra11
22. @MaviKuplik
23. N ndulaak
24.Ocalh
25.3 cicek annesi
26. W whiteice67 (arkadaşı için)
Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 26 kişiyiz.Eğer listemiz bu şekilde olursa kişi başı okuma adedi 171, duâ sahibi 169 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür
@Aytenazmi
C cansu_tr
Muhhammed olsun
Ayrıca;
Ben daha önce hiç bu duayı denemedim kimi hocalar böyle dualar doğru değil diyor insanın aklı karışıyor yaCanım 4444 sayısını kişi sayısına bölüyoruz. 17 kisiyiz
Nie doğru olmazsın kiBen daha önce hiç bu duayı denemedim kimi hocalar böyle dualar doğru değil diyor insanın aklı karışıyor ya
Canim 15 i 2 defa yazmışsın
Evet doğru ama işte normal du ederek ALLAHtan isticekmişiz biz bir yakınımıza okucaktık hoca kızdı bize sakın böyle şeyleri okumayın normal dua edin dedi heleki allahım şunun bunun hürmetine asla demeyin dediNie doğru olmazsın kibiz yine Allaha dua ediyoruz ama okuduğumuz tesbihatlar hürmetine istiyoruz istediğimizi. Yanlış bişi olduğunu düşünmüyorum
Canım bu Salavat. Peygamber Efendimiz yüzü suyu hurmetine hem dua ediyoruz. Hem Salavat getiriyoruz. Ben bu konuları ilahiyatçı arkadaşlarıma sordum. Önemli olan duadır. Duada isrardir. Sayıyla okumak adet olmuştur. Günah ya da bidat değildir dedi. Ben de ebcet hesapları falan çok takılıyordum. Sordum.Evet doğru ama işte normal du ederek ALLAHtan isticekmişiz biz bir yakınımıza okucaktık hoca kızdı bize sakın böyle şeyleri okumayın normal dua edin dedi heleki allahım şunun bunun hürmetine asla demeyin dedi
Kız salavat bu öylesine okusan da sevap.Ben daha önce hiç bu duayı denemedim kimi hocalar böyle dualar doğru değil diyor insanın aklı karışıyor ya
Biliyorum ama hoca bize öyle diyince bende burda dedim sadeceKız salavat bu öylesine okusan da sevap.
Biz dualarımız birbirimize geçsin diye yapıyoruz. Topluluk olunca da sayı belirtmek disiplin açısından iyi oluyor.Biliyorum ama hoca bize öyle diyince bende burda dedim sadece
Evet doğru ama işte normal du ederek ALLAHtan isticekmişiz biz bir yakınımıza okucaktık hoca kızdı bize sakın böyle şeyleri okumayın normal dua edin dedi heleki allahım şunun bunun hürmetine asla demeyin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?