TEFRİCİYE LİSTEMİZ

1. U Umut2019
2. begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse
5. @Saadetim33
6. Asbei
7. H M
8. W whiteice67
9. ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee
11. hasbeee
12. 2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14. Luniss
15. V Vavin
15. @ZeyNOS
16. yalutserkan
17. Snigurucka
18. B Bademmm388
19. Mujito
20. @Feslegen
21. 15yusra11
22. @MaviKuplik
23. N ndulaak
24. Ocalh

Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 24 kişiyiz.Eğer listemiz bu şekilde olursa kişi başı okuma adedi 185, duâ sahibi 189 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür

Kesin olarak katılacağını bildirmeyen arkadaşlar ;
3 cicek annesi
Aytanesii
C cansu_tr
Muhhammed olsun
redsonja87

Ayrıca;
Kalan usülü okuma yapmıyoruz arkadaşlar, liste paylaşılmadan lütfen okuma yapmayınız.

Sıradaki arkadaş namazını kılıp duâ’sını paylaşmadan onun niyetine okuma yapmıyoruz. Çünkü Tefriciyye’nin okuma usülüne göre, duâsını ediceğimiz arkadaşın 2 rekat namaz kılarak duâsını başlatması gerekir.

Duâ süresince okumamızı tamamlıyoruz, insalık hali okuyamadığımız durumlarda sayfaya girip kaldığımız sayıyı ve okuyamayacağımızı haber veriyoruz. Okuyamayan arkadaşımızın sayısını destekleyerek bitiriyoruz. Okuyamamak ayıp değil arkadaşlar, ama haber vermemek sırasını bekleyen arkadaşlar için haksızlık oluyor.

Salavat-ı Tefriciyye regl dönemlerinde okunabiliyor şeklinde biliyoruz, ama okumayı tercih etmeyen arkadaşların lütfen o dönemde özelden bildirim yapmalarını rica ediyorum.

Okumalarını aksatan, siteye girdiği halde günlerce haber vermeyen arkadaşları ilk 2 uyarıdan sonra diğer arkadaşlarında onayını aldıktan sonra listeden çıkarmak zorundayım. Çünkü bu tür aksaklıklar, düzenli okumasını yapan arkadaşlarımızında şevkini kırıyor ve haksızlık oluyor

Canim kesin olarak yaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…