- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.621
Geldim canim.3 cicek annesi cnm sende gelsene
Geldim canim.
Sagol etiketledigin icin
Ne zaman baslanicak kac tane okunucak
Nasıl cnm anlamadımAsbei kız okuduklarını şişe yazayım ozaman :) 606 adet
Okuduklarini yazdi sana sanirim :)Nasıl cnm anlamadım
Okudum ama bitiremedim buyrun burdan devam edin diyorum 606 adet okudumNasıl cnm anlamadım
Bugunmu okudunuz Allah kabul etsin.Okudum ama bitiremedim buyrun burdan devam edin diyorum 606 adet okudum
Kız dur hele bismillah daha başlanmadı bile maşallah sanaOkudum ama bitiremedim buyrun burdan devam edin diyorum 606 adet okudum
Ben de listede olmak istiyorumArkadaşlar iyi geceler, Salavat-ı Tefriciye için yeni listeye başlyacağız. Daha önceden katılmak istediğinizi, yeni liste oluşturulurken etiketlememi istemiştiniz. Listede olacak mısınız?
W whiteice67 (2 kişi)
Asbei
@Nurellaa1
yalutserkan
N ndulaak
@xy35
@Mirayseval
@Dil-i bitab
H M
H hadisse
Tamam canım sağolasınCanimbegonvil1985 geldiginde başlatir sanirim. Sayimiz bayaģi cogaldi sukur.
Canım diğer topikte dua aldım ya buraya katılamam yine de dualarım sizinleAaaa Ben katılır mısın
Canim kesin olarak yaz beniTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. U Umut2019
2.begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. H hadisse
5. @Saadetim33
6.Asbei
7.H M
8. W whiteice67
9.ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee
11.hasbeee
12.2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14.Luniss
15. V Vavin
15. @ZeyNOS
16.yalutserkan
17.Snigurucka
18. B Bademmm388
19.Mujito
20. @Feslegen
21.15yusra11
22. @MaviKuplik
23. N ndulaak
24.Ocalh
Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 24 kişiyiz.Eğer listemiz bu şekilde olursa kişi başı okuma adedi 185, duâ sahibi 189 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür
Kesin olarak katılacağını bildirmeyen arkadaşlar ;
3 cicek annesi
Aytanesii
C cansu_tr
Muhhammed olsun
redsonja87
Ayrıca;
Kalan usülü okuma yapmıyoruz arkadaşlar, liste paylaşılmadan lütfen okuma yapmayınız.
Sıradaki arkadaş namazını kılıp duâ’sını paylaşmadan onun niyetine okuma yapmıyoruz. Çünkü Tefriciyye’nin okuma usülüne göre, duâsını ediceğimiz arkadaşın 2 rekat namaz kılarak duâsını başlatması gerekir.
Duâ süresince okumamızı tamamlıyoruz, insalık hali okuyamadığımız durumlarda sayfaya girip kaldığımız sayıyı ve okuyamayacağımızı haber veriyoruz. Okuyamayan arkadaşımızın sayısını destekleyerek bitiriyoruz. Okuyamamak ayıp değil arkadaşlar, ama haber vermemek sırasını bekleyen arkadaşlar için haksızlık oluyor.
Salavat-ı Tefriciyye regl dönemlerinde okunabiliyor şeklinde biliyoruz, ama okumayı tercih etmeyen arkadaşların lütfen o dönemde özelden bildirim yapmalarını rica ediyorum.
Okumalarını aksatan, siteye girdiği halde günlerce haber vermeyen arkadaşları ilk 2 uyarıdan sonra diğer arkadaşlarında onayını aldıktan sonra listeden çıkarmak zorundayım. Çünkü bu tür aksaklıklar, düzenli okumasını yapan arkadaşlarımızında şevkini kırıyor ve haksızlık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?