- 13 Ocak 2020
- 46.360
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.616
- 598
- 33
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.661
Belki hoca anlamamıştır ya da bizim arkadaşımız bize tam aktaramamıştır durumu yanlış anlaşma vardır yani. Niyetimiz belli. Biz devam edelim.Canım dua ederken zaten Ayşenin fatmanın hürmetine diye okumuyoruz örnegin Ya Rabbi okudugum tefriciyeler hürmetine Sahire gökçe kulunun duasını kabul buyur diye dua ediyoruz en azından ben öyle yapıyorum hocanızın sakın diyip hüküm vermesinide yadırgadım şahsen
Valla canım ben hocanın dediğini dedim sadece zamanında okumuşluğum varCanım dua ederken zaten Ayşenin fatmanın hürmetine diye okumuyoruz örnegin Ya Rabbi okudugum tefriciyeler hürmetine Sahire gökçe kulunun duasını kabul buyur diye dua ediyoruz en azından ben öyle yapıyorum hocanızın sakın diyip hüküm vermesinide yadırgadım şahsen
Yinede biz okıyalım inşallah.Valla canım ben hocanın dediğini dedim sadece zamanında okumuşluğum var
Tabiki orası öyleYinede biz okıyalım inşallah.
4444 olsada zarar gelmez 4445 olsada
Rabbim niyetlerimizi biliyor sonuçta
Canım dua ederken zaten Ayşenin fatmanın hürmetine diye okumuyoruz örnegin Ya Rabbi okudugum tefriciyeler hürmetine Sahire gökçe kulunun duasını kabul buyur diye dua ediyoruz en azından ben öyle yapıyorum hocanızın sakın diyip hüküm vermesinide yadırgadım şahsen
Bence alakası yok. Nerenin hocası acepEvet doğru ama işte normal du ederek ALLAHtan isticekmişiz biz bir yakınımıza okucaktık hoca kızdı bize sakın böyle şeyleri okumayın normal dua edin dedi heleki allahım şunun bunun hürmetine asla demeyin dedi
Maşallah..Kendi adına okudum. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin INŞAALLAH
Okudum canimKizlar 26.haftadayim erken dogum riskim var gunlerdir hastanedeyim hala.sanci devam ediyor bebeklerim cok kucuk gec ve saglikli dogmalari.icin birer fatiha okur musunuz
Okudum canimKizlar 26.haftadayim erken dogum riskim var gunlerdir hastanedeyim hala.sanci devam ediyor bebeklerim cok kucuk gec ve saglikli dogmalari.icin birer fatiha okur musunuz
Okudum canim
Allah yardimcin olsun insAllah saglikla zamaninda dogarlar
Allah razi olsun sizden ve okuyan herkestenOkudum canim
Okudum cnmKizlar 26.haftadayim erken dogum riskim var gunlerdir hastanedeyim hala.sanci devam ediyor bebeklerim cok kucuk gec ve saglikli dogmalari.icin birer fatiha okur musunuz
Okudum canim ayetelkursi fatiha.Kizlar 26.haftadayim erken dogum riskim var gunlerdir hastanedeyim hala.sanci devam ediyor bebeklerim cok kucuk gec ve saglikli dogmalari.icin birer fatiha okur musunuz
Zahire gökçe arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsinTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. U Umut2019
İsmim Sahire Gökçe,
Duâm; borclarimi tez zamanda ödeyebilmek ve 25 mart 2020 tarihindeki duruşmada davalidan haklarımı alabilmek
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. H hadisse
5. @Saadetim33
6.Asbei
7.H M
8. W whiteice67
9.ayseMsb
10.merve
11.hasbeee
12.2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14.Luniss
15. V Vavin
16.Monica Bellucci
17.yalutserkan
18.Snigurucka
19. B Bademmm388
20.Mujito
21. @Feslegen
22.15yusra11
23. @MaviKuplik
24. N ndulaak
25.Ocalh
26.3 cicek annesi
27. W whiteice67 (arkadaşı için)
Kızlar Tefriciyye listesi için kesin olarak katılacağını bildiren 27 kişiyiz.kişi başı okuma adedi 165, duâ sahibi 154 adet okuyacak.Okuma süremiz iki gündür. 10 Mart Salı Saat:15’e kadar bitirip haber verelim kızlar
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Eki Görüntüle 2602088
Okudum canım inşallah daha gec zamanda 9 aylıkken hayırlısıyla saglikla gelirlerKizlar 26.haftadayim erken dogum riskim var gunlerdir hastanedeyim hala.sanci devam ediyor bebeklerim cok kucuk gec ve saglikli dogmalari.icin birer fatiha okur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?