Kalabalıktan,odak noktası olmaktan,insanların dik dik her hareketini izlemesinden o koşuşturmacadan hiç hoşlanmıyorum
Nişanı aile arası düşünüyorum da düğüne henüz çare bulamadım
Daha dün gece bunla ilgili bi rüya gördüm nişanım oluyordu herkes toplanmış felan ne işgenceydi allahtan rüya imiş
Düğün değilde davet tarzı bi şeyler yapsanız bir mekanda,hafif canlı müzikler,çok yakınlarınız,açık büfe.
canım bak hala onu bunaltmak diyosun..düğün her genç kızın ve kız erkek herkezin ailesinin isteyebileceği bir şey bunun bunaltmakla hiç bir alakası yok bu yüzden kendini suçlu hissedemezsin..öncelikle senin ne istediğin önemli..ayrıca 5. evliliği de olsa düğün yapabilir...evlenmeyi düşünen adam bütün bunları bilir zaten bunları bilerek bu işe girer..
Havuz yerıne sankı banada kucuk bı canlı muzık ıyı gbı gelıyor
Sen istediğin gibi şekilledirebilirsin düğününü.Oturun beraber konuşup kararlaştırın.Hatta organizasyon şirketleri ile görüşebilirsiniz kafanızdaki düğünü anlatın size güzel bi düğün yapsınlar
Ankarada ıste secenek cokçok şık düzenlenmiş nikah salonları var..
nikah sonrasında da çiftlerin sadece dans etmeleri için bir alanları oluyor..
bence biraz araştırırsanız, düğünün olacağı il de güzel bir nikah salonu bulabilirsiniz...
çok şık, çok asil oluyor nikah olayı..
yalnız ben olsam düğün yapardım, Allah o günleri gösterirse de yapmayı istiyorum...
ben oynamayı seviyorum
eşimle karşılıklı bir Ankara havası oynamayı da çok istiyorum :123:
bana bakarak, gözlerinde o eriyen bakışları görerek oynaması, oynamamne diyebilirim ki..
Ankaranın bağları, büklüm büklüm yolları
kıro gibi görünebilirim
inanın bende vakti zamanında Ankara havasından nefret eden, bu havalarda nasıl oynuyorlar yaa diye şaşan bir insandım...
amaaaa ne zaman ki sevgilim girdi hayatıma...
ne zaman ki onun o oynamasını gördüm...
bu dedim, erkeğe bu kadar mı yakışır... bilen adam nasıl da güzel oynuyor...
şimdi de Allahım nasip etsin de karşılıklı bir oynayalım en güzel günümüzde diye istiyorum, bekliyorum
...
biraz çiftlere bağlı bir durum, iki tarafında ortak kararı olması gerek sanırım.
şartlar neyi gerektiriyor, aileler arası uyum nasıl sağlanır şeklinde düşünmek lazım...
siz oynamayı sevmedikten sonra sırf millet iki saat göbek atacak diye böyle bir yükün altına da girmeye hiç gerek yok sonuçta..
düğün salonuna verilecek parayla evinize iki eşya daha fazla alırsınız...
Ankarada ıste secenek cok
Ak partı arkadasında sahane dugun salonu fılan var sankı oranın nıkay salonu ıyı gbı geldı hanı yapmayı dusunursek
Orayada baktık 15 bın fılan ıstıyo ama kucuk bır salonu var oranın ben anlamadım Cok basıt geldı bana o sırada nıkah vardı bole yukardan balon attılar bındans ettıler 15 bını kaptılar.Evet Ankara da oldukça fazla var...
benim ablam da nikahla evlenmişti, a city de oldu nikahı, çok şık bir ortamdı..
nikah kıyıldıktan sonra dans da ettiler..
sonrasında konukları kokteyl salonuna aldılar ve takı merasimi falan derken, güzel bir müzik eşliğinde gayet eğlenceli anlardı...
antaresin de nikah salonunu ben beğenmiştim..
biraz paraya kıydıktan sonra yine güzel nikah organizasyonları yapılabilinir, bulunabilir.
bu arada ben Ankara da olduğunuzu düşünerek yorumumda yer isimleri verdim, umarım yanılmamışımdır.
Bizde sdc nikahla evlendik.
Temiz temiz, nikahtan hemen sonra, dogru balayina :))
Evlılıgınzın kacıncı yılı hıc aranızda bu sekılde neden olmadı dıye bı konusma gectımı pekı
Kızlar merhaba
Benım de sorunum şu;
Ben ewlenmekten korkmuyorum ama dugun ,nısan, söz bu tıp selerı oldum olası hıc sewmıyorum yanı gelınlık bır tek gıyıp nıkahla ewlenmek ıstıyorum
Evlenmeyı dusundugum kısının bu ıkıncı evlılıgı olucak yanı cıddı dusunuyoruz ve ben o korkukucagına ben korkuyorum hanı onu anlamaya calısyorum
Yanı ben garıp mı dusunuyorum sızce
Onu kırmak ıstemıyorum yanı ben onu sewıyorum
Ufffff nikah yeter mi sizce ?
Yanı bılemıyorum ya kafam allak bullak benım aılem bole bır sey ıstemez gıbıme gelıyor yanı nası solemem gerektını bılıyorum ama. Bıntaraf uzulucek ılerde uhte olur mu bu bana
Yanı oldum olası dugun altın hop hop oyun muzık sewmıyorum ama kac zamandır bundusunceler ıcındeyım. Ya ben korkuyorum ya uf
Baska arkadasları gorunce mutlu oluyorum ama ıste herkes en ıyısı en guselını ıster ımkanımız var bızım her seye ama nıyeyse ıstemıyorum ruhen
Bır de kızlar bız cok zor sartlarda tanıstık bır sene ayrı kaldık ben evlı oldugunu ogrenınce onu terk ettım
Sonra aradan bır yıl gectı bu sefer karsıma bosanmıs olarak cıktı
Eskıden nenem yuva yıkanın yuvası olmaz derdı cok korkardım
Ben bır sey yapmadım ogrendıgımde terk etmıstım zaten kader bızı bır araya getırdı tekrar bunamı sewıncem
Kendımemı uzulcem
Aılemımı dusuncem
Ne yapcam ben bole
Gel gelelım dugun de ıste
Yanı boyle bıtsın gıtsın ıstıyorum
Senin icine sinmeyen birseyler var gibi geliyor bana. Bir istemiyorum diyorsun, bir isteyebilirim, bir korkuyorum diyorsun... Niye bu kadar telaslisin? Herkes dugun sevmeyebilir. Burda sadece nikah yapan arkadaslar da yazmis, gayet de memnunlar. Yani abartmaya gerek yok. Icinden ne geliyorsa onu yaparsin da... Bana senin duygularin birbirine karismis gibi geliyor. Hemen olsun bitsin, kimse gormesin, sessizce olup bitsin istiyormusun gibi bir halin var. Oncelikle kendin bir dusun, ne hissettigine ve ne istedigine, sorunun ne olduguna karar ver. Sonra nisanlinla da konus. Icine sinmeye birsey varsa sinsin. Hersey otursun, icin rahatlasin bir. Ondan sonra karar vermek daha kolay olur sanirim.
canım yaa bence kendi düşüncen, herkes düğün dernek sevecek diye bişey yok...
söz nişan iki aile arasında sesiz geçebilir...
düğünde nikah olur, cnm ya ne olacakKİ.....ama ailen içinde uhde kalacaksa.....nikah sonrası çok yakınlar eğlenceli bir yere yemeğe gidebilr...
benim nişanımda annembababm ve halam vardı.....eşimin abileri vardı yüzükler takıldı çıktık yemepe gittik eylendik...
birde diğer mesele ailene sadece evlenmiş ayrılmış desen olmazmı???diğer kısmı bence anlatma...sonucda sen ayırmamışsın...ve doğru olanı yapıp ayrılmışsın..
Ama cocugu var onu yapamam
bence düğünü kafanda büyütüyosun yani ben sadece nikahla istemezdim herkesin kendi tercihi tabiki yanlış anlama canım ama bence düğünün anlamı seven kişilerin hayatlarını birleştirdiği o mutlu anı aileleriyle kutlamasıdır.kafanda büyütmeden basıte indirgeyerek düşün yani. özel ve hayatında bir defa yaşayacağın bir şey . nişanlın 2.defa evleniyo olabilir bence senin buyuzden kafan karışmış gerçekten istemediğinden değil diye düşünüyorum. buyuzden çevreden çekiniyo olabilir misin? sessiz sedasız evlenmek istemek gibi. gerçekten istemiyorsan bilemem tabiki senin terciğindir herkes düğün yapçak diye birşey yok canım benim ama bu tarz şeylerden dolayı kafan karışmış gibi geldi bana :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?