Kızlar düğün istemiyorum!

Evettttttttt odak noktası olmaktanda korkuyorum ben ufffff

Hım doru haklısın benı mle ewlenmeyı dusunuyosa bunuda dusunmustur heralde buda doru mantıklı

Havuz yerıne sankı banada kucuk bı canlı muzık ıyı gbı gelıyor

Sen istediğin gibi şekilledirebilirsin düğününü.Oturun beraber konuşup kararlaştırın.Hatta organizasyon şirketleri ile görüşebilirsiniz kafanızdaki düğünü anlatın size güzel bi düğün yapsınlar

Eskıden bu zamanda evlenmek zor derdım
Sımdıde evlılık dugun nısan ıslerımdaha yorucu bana kasvet gelıyo
Her gece yastıga basımı koyuyorum dusunuyorum. Bu ısten sıyrılıp bı an once bıtsın gıtsın
Allahın ıznıyle

çok şık düzenlenmiş nikah salonları var..
nikah sonrasında da çiftlerin sadece dans etmeleri için bir alanları oluyor..

bence biraz araştırırsanız, düğünün olacağı il de güzel bir nikah salonu bulabilirsiniz...

çok şık, çok asil oluyor nikah olayı..

yalnız ben olsam düğün yapardım, Allah o günleri gösterirse de yapmayı istiyorum...
ben oynamayı seviyorum
eşimle karşılıklı bir Ankara havası oynamayı da çok istiyorum :123:
bana bakarak, gözlerinde o eriyen bakışları görerek oynaması, oynamam ne diyebilirim ki..
Ankaranın bağları, büklüm büklüm yolları

kıro gibi görünebilirim

inanın bende vakti zamanında Ankara havasından nefret eden, bu havalarda nasıl oynuyorlar yaa diye şaşan bir insandım...
amaaaa ne zaman ki sevgilim girdi hayatıma...

ne zaman ki onun o oynamasını gördüm...
bu dedim, erkeğe bu kadar mı yakışır... bilen adam nasıl da güzel oynuyor...

şimdi de Allahım nasip etsin de karşılıklı bir oynayalım en güzel günümüzde diye istiyorum, bekliyorum

...
biraz çiftlere bağlı bir durum, iki tarafında ortak kararı olması gerek sanırım.
şartlar neyi gerektiriyor, aileler arası uyum nasıl sağlanır şeklinde düşünmek lazım...
siz oynamayı sevmedikten sonra sırf millet iki saat göbek atacak diye böyle bir yükün altına da girmeye hiç gerek yok sonuçta..
düğün salonuna verilecek parayla evinize iki eşya daha fazla alırsınız...

Son düzenleme:
Ankarada ıste secenek cok

Ak partı arkadasında sahane dugun salonu fılan var sankı oranın nıkay salonu ıyı gbı geldı hanı yapmayı dusunursek

Ankarada ıste secenek cok

Ak partı arkadasında sahane dugun salonu fılan var sankı oranın nıkay salonu ıyı gbı geldı hanı yapmayı dusunursek

Evet Ankara da oldukça fazla var...
benim ablam da nikahla evlenmişti, a city de oldu nikahı, çok şık bir ortamdı..
nikah kıyıldıktan sonra dans da ettiler..

sonrasında konukları kokteyl salonuna aldılar ve takı merasimi falan derken, güzel bir müzik eşliğinde gayet eğlenceli anlardı...

antaresin de nikah salonunu ben beğenmiştim..

biraz paraya kıydıktan sonra yine güzel nikah organizasyonları yapılabilinir, bulunabilir.

bu arada ben Ankara da olduğunuzu düşünerek yorumumda yer isimleri verdim, umarım yanılmamışımdır.

Son düzenleme:
Orayada baktık 15 bın fılan ıstıyo ama kucuk bır salonu var oranın ben anlamadım Cok basıt geldı bana o sırada nıkah vardı bole yukardan balon attılar bındans ettıler 15 bını kaptılar.

Bizde sdc nikahla evlendik.
Temiz temiz, nikahtan hemen sonra, dogru balayina :))

Senin icine sinmeyen birseyler var gibi geliyor bana. Bir istemiyorum diyorsun, bir isteyebilirim, bir korkuyorum diyorsun... Niye bu kadar telaslisin? Herkes dugun sevmeyebilir. Burda sadece nikah yapan arkadaslar da yazmis, gayet de memnunlar. Yani abartmaya gerek yok. Icinden ne geliyorsa onu yaparsin da... Bana senin duygularin birbirine karismis gibi geliyor. Hemen olsun bitsin, kimse gormesin, sessizce olup bitsin istiyormusun gibi bir halin var. Oncelikle kendin bir dusun, ne hissettigine ve ne istedigine, sorunun ne olduguna karar ver. Sonra nisanlinla da konus. Icine sinmeye birsey varsa sinsin. Hersey otursun, icin rahatlasin bir. Ondan sonra karar vermek daha kolay olur sanirim.

Evlılıgınzın kacıncı yılı hıc aranızda bu sekılde neden olmadı dıye bı konusma gectımı pekı

14 aylik evliyiz daha ama hic dile getirmedik.
Arada tv de sasali zengin dugunlerini gorunce espri olarak takilirim esime.
Soyle bir dugun bile yapmadin bana diye :))
Ama ciddi ciddi boyle bir seyi asla sorun etmedim.
Ki zaten sdc nikah olmasi ikimizinde karariydi.
Dugun olsaydi birde onunda masrafini biz odeyecektik cunku :))

kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapın sade bir nikah ve sonrasında eşinizle hoş bir kutlama yapabilirsiniz.
mutluluklar dilerim

canım yaa bence kendi düşüncen, herkes düğün dernek sevecek diye bişey yok...

söz nişan iki aile arasında sesiz geçebilir...

düğünde nikah olur, cnm ya ne olacakKİ.....ama ailen içinde uhde kalacaksa.....nikah sonrası çok yakınlar eğlenceli bir yere yemeğe gidebilr...
benim nişanımda annembababm ve halam vardı.....eşimin abileri vardı yüzükler takıldı çıktık yemepe gittik eylendik...

birde diğer mesele ailene sadece evlenmiş ayrılmış desen olmazmı???diğer kısmı bence anlatma...sonucda sen ayırmamışsın...ve doğru olanı yapıp ayrılmışsın..

Evet her sey sesızce olsun bıtsın ıstıorum korkmanıın sebebı acaba oda benım gbı dusundugunsankı. Benı kırmamak ıcın solemıyo sankı ama bıraz cıtlatım

Benım dusuncem daha once evlı olması cocugunun olması ve dugun tekrar ruhen kaldırım mı bıde ben acaba onun ılk evlılıgı olsaydı ben dugun ıstermıyım bılmıyorum

Ama cocugu var onu yapamam

bence düğünü kafanda büyütüyosun yani ben sadece nikahla istemezdim herkesin kendi tercihi tabiki yanlış anlama canım ama bence düğünün anlamı seven kişilerin hayatlarını birleştirdiği o mutlu anı aileleriyle kutlamasıdır.kafanda büyütmeden basıte indirgeyerek düşün yani. özel ve hayatında bir defa yaşayacağın bir şey . nişanlın 2.defa evleniyo olabilir bence senin buyuzden kafan karışmış gerçekten istemediğinden değil diye düşünüyorum. buyuzden çevreden çekiniyo olabilir misin? sessiz sedasız evlenmek istemek gibi. gerçekten istemiyorsan bilemem tabiki senin terciğindir herkes düğün yapçak diye birşey yok canım benim ama bu tarz şeylerden dolayı kafan karışmış gibi geldi bana :44:

Yanı ondan utandıgımdsm fılan dıl sımdı dıcek bızıkler nıe ayrılmıs neden ya cocuk fılan bı suru sey ustunede duugun ıstemiyoorum dınce Ice delı olucaklar gbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…