Ailen Madem Böyle Düğün İstiyor Bari Nişan,söz Yap Hem Söz Hem Nişan Hem Düğün Yapmamakda Tuhaf Gelir Onlara İkna Edemezsin Sonra Aileni Hem Sonra Pişmanlık Duyabilirsin
Heralde en mantıklısı kucuk bı ymek :26:Ailen düğün istiyorsa ufak çaplı yemekli bir şey yapabilirsiniz...
Sadece çok yakın akraba ve dostlarınızı çağırırsınız...Hem elit hem sakin olur
Kızlar merhaba
Benım de sorunum şu;
Ben ewlenmekten korkmuyorum ama dugun ,nısan, söz bu tıp selerı oldum olası hıc sewmıyorum yanı gelınlık bır tek gıyıp nıkahla ewlenmek ıstıyorum
Evlenmeyı dusundugum kısının bu ıkıncı evlılıgı olucak yanı cıddı dusunuyoruz ve ben o korkukucagına ben korkuyorum hanı onu anlamaya calısyorum
Yanı ben garıp mı dusunuyorum sızce
Onu kırmak ıstemıyorum yanı ben onu sewıyorum
Ufffff nikah yeter mi sizce ?
Yanı bılemıyorum ya kafam allak bullak benım aılem bole bır sey ıstemez gıbıme gelıyor yanı nası solemem gerektını bılıyorum ama. Bıntaraf uzulucek ılerde uhte olur mu bu bana
Yanı oldum olası dugun altın hop hop oyun muzık sewmıyorum ama kac zamandır bundusunceler ıcındeyım. Ya ben korkuyorum ya uf
Baska arkadasları gorunce mutlu oluyorum ama ıste herkes en ıyısı en guselını ıster ımkanımız var bızım her seye ama nıyeyse ıstemıyorum ruhen
Bır de kızlar bız cok zor sartlarda tanıstık bır sene ayrı kaldık ben evlı oldugunu ogrenınce onu terk ettım
Sonra aradan bır yıl gectı bu sefer karsıma bosanmıs olarak cıktı
Eskıden nenem yuva yıkanın yuvası olmaz derdı cok korkardım
Ben bır sey yapmadım ogrendıgımde terk etmıstım zaten kader bızı bır araya getırdı tekrar bunamı sewıncem
Kendımemı uzulcem
Aılemımı dusuncem
Ne yapcam ben bole
Gel gelelım dugun de ıste
Yanı boyle bıtsın gıtsın ıstıyorum
yani adamın evliliğini yıkmışın üstüne bir de düğün yapma bence de.
Bizde sdc nikahla evlendik.
Temiz temiz, nikahtan hemen sonra, dogru balayina :))
Yok a bana dugun dernek ıstemıyorum demedıadamın ikinci evliliği ve çocuğu var. doğal olarak düğün dernek istemiyor.
hem yaşamış hem kendine yakıştıramıyor.
-çoluk çocuk sahibi adam, hem yuvasını yıktı bide düğün yapıyor utanmadan- dedirtmek istemiyor haklı olarak.
sen onu anlıyorsun ve kendini ona borçlu hissediyorsun.
sonuçta senin için boşanmış sanırım.
eşiyle mutlu bir evliliği olsaydı boşanmazdı elbette.
ailen düğün isteyecek.
çok fena arada kalmışsın canım sen.
bence eş adayınla konuş. onu anladığını ama senin ilk evliliğin olduğunu ve ailenin düğün olmasa da mutlaka bir tören isteyeceğini söyle.
o da seni anlamalı.
senin öyle de böylede içine sinmiyor şu an
ama nikaha eğilimlisin
nilaktan sonra bir yerlere gidin ister başbaşa ya da varsa yakın arkadaşlarınızla bi eğlence düzenleyin dans edin
en iyisi bu galiba
bende kendimi hiç düşünemiyorum ankara oyun havasında oynamak
ama ailem ister diye düğün düşünüyorum
Ay ben de öyle diyordum eskiden, ergenken falan. "Aman allahım düğün ne, nişan ne, ne gereksiz teferruatlar bunlar" minvalinde düşüncelerim vardı. Şu an eser kalmadı :)) Bilmiyorum tercih meselesi ama ileride sıkıntı olabilir, içinde kalabilir. Çok keyifli bir düğüne katılırsın mesela, ertesinde "Keşke yapsaymışım yahu" diyip bir ukte halini alabilir.
Benimde 7 yıllık bi ilişkim var hep kaçtım evlilik nişan muhabbetinden artık kaçacak yer kalmadı.
İsytemeye gelecekler utanıyorum geriliyorum stresten yüzümde yaralar çıktı.Sözlümün ailesi düğün istiyor ilk evlenecek erkek çocuk bende düğünlerden illettik nefret ediyorum.Hiç bir düğüne gitmiyorum açıkcası dünyanın en saçma şeyi geliyor bana giyinip süsleniyosun bi dünya saçma adet çıkıyosun dans oyun falan millet oynuyo komik geliyo:)))
Bi galyana getirip nikahla evlenebilsem rahatlicam benim 2 abim var biri düğün yaptı eşi istedi nefret ettik stres sıkıntı 2. abim gitti nikahı kıydı geldiler en temizi çok iyi oldu beni stres sardı isteme falan ne yapcam bilmem.
Bence hiç pişman olmazsın bakış açısı evin bir kızıyım annem düğün ister ama sevmediğimi bildiğinden ısrar etmiyo inşanlalh erkek tarafını kandırırım...
aile ve sosyal çevrenizi bilmiyorum ama bu fikri uygulamak hakikaten bir sürü insanı karşıya almak demek. ben de istemiyordum mesela, ama düğün oldu ve kendime inanamadığım halde oynadım. kendinizi bu fikre alıştırmaya çalışmak bence daha mantıklı :)
Iyı masraftan da yırtar kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?