Kızlar Eşim Viskiyi...

Ya yazık diyorum git tonikle sil yok illa viskiyle silecek. Onun kokusunu mu çekeceğim bir de. Viskiyle de yazık alışkanlık yaparsa işimiz iş. Bi içki olarak bi de tonik olarak alacağız bu gidişle. Halinden çok memnun. Shot bardağını doldurdu birkaç kez sildi. Üstünü de içmiştir Ay çok iğrenç. Suratın viski kokması.

esin yuzumu temizliyorum ayagina viskileri goturmesin sakin!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok şaşırdım ya.
yalnız yüzünü tahriş etmez mi o ya şimdi iyi de 2 3 aya delik deşik olmasın yüzü

Dışarıdan değil içeriden alınınan takviyeler daha faydalı de belki yüzüne sürmekten vazgeçer.İçmenin yeterli olduğunu anlar

Bol bulmuş, almayın eve. Şu sitede her gün biraz daha şaşırıyorum

Çok haklısın çünkü ilk defa 1,5 litrelik şişe aldık. Gerçekten bol buldu. Küçük olsa yapmazdı.
Şişe dibine gelsin hatırlatırım ben ona. :d

Dışarıdan değil içeriden alınınan takviyeler daha faydalı de belki yüzüne sürmekten vazgeçer.İçmenin yeterli olduğunu anlar
çok yaşa

siz zenginsiniz galiba canım tonik niyetine viski daha neler duyucaz bu adamlar sayesinde bakalım

Ah canım ya nerde, şişeyi büyük buldu. Bi de çok deneysel çalışıyor

çok şaşırdım ya.
yalnız yüzünü tahriş etmez mi o ya şimdi iyi de 2 3 aya delik deşik olmasın yüzü
normalde cildiyeciler de alkol karışımı yazıyor ama onlarda oran düşük olabilir. Bir de üstüne sivilce kremi sürdü. Iyice kurutup mahvetmez inşallah. Yüzümü temizlicem diye mahvolmasa

Pamuğa döküyor yüzünü siliyor. Alkolü yüksek diye.

Öyle israf edeceğine puro+bitter çikolata ile götürsenize.

Geçen eşimle viski+puro+bitter çikolata gecesi yaptık, hoşuma gitti o viski denen nane.
Ki 26 yaşıma kadar hiç içki-sigara kullanmamışımdır.
En azından "şarap+peynir"den daha güzel;
votka+vişne suyu gecesinden daha az rezil ediciydi(ben votkayı meyyve suyu niyetine götürdüğümden kafayı bulup içimde ne varsa adamın halısının üzerine çıkarmışım. Saatlerce klozetin başında saçlarımı tutmuş. En kötüsü de adamın yanında klozete oturup işemişim).
Bi ara da, rakı+beyaz peynir+kavun yapacağız bakalım fırsat olursa.
rakı hepten iğrenç bişiymiş sanırım.

Bi gece kendi evimde kalayım dedim, özledim herifi

Son düzenleme:
hic yuzune tonik uygulayan bir erkek gormemistim.
Ikimizin de cildi çok yağlı. Sivilceye neden oluyor. Ben sürdükçe onu da alıştırdım yüz yıkama jeline toniğe falan. Ayda birkaç kez yapar ama öyle çok ihmal etti mi. Benim gibi.

Hem ne diyorsun gece göz kremi kullanan erkekler bile var. Neyse ki bu cilt problemi.

Gecen bir yerde okudum
Alkol ve limonlu islak mendiller yuze zarar verip cok erken yaslandiriyormus. Canım cekti bir viski olsada icsem

Hahaha bombaymış. İçli dışlı :))))) uzun süre içmeyince de çarpıyor ki hiç içmemiş olmak illa ki çarpar.
Tütün ürünleri kullanmıyoruz. Yeşilaycıyız.
Bitter çikolatayı da sevmem şarabı da. Viskinin yanında üzüm seviyorum ben bulursam. Ayva falan.

Rakıyı votkayı severim. Rakı şöyle bi genzi yakar diğerlerinden daha çok. Ama tatlı. benimki de bira viski dışında sevmez. O yüzden viskide kesişiyoruz.

Eee daha daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…