- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Pamuğa döküyor yüzünü siliyor. Alkolü yüksek diye.nasıl yani tonik olarak nasıl kullanıyorki.
Çok haklısın çünkü ilk defa 1,5 litrelik şişe aldık. Gerçekten bol buldu. Küçük olsa yapmazdı.Bol bulmuş, almayın eve. Şu sitede her gün biraz daha şaşırıyorum
çok yaşaDışarıdan değil içeriden alınınan takviyeler daha faydalı de belki yüzüne sürmekten vazgeçer.İçmenin yeterli olduğunu anlar
siz zenginsiniz galiba canım tonik niyetine viski daha neler duyucaz bu adamlar sayesinde bakalım
normalde cildiyeciler de alkol karışımı yazıyor ama onlarda oran düşük olabilir. Bir de üstüne sivilce kremi sürdü. Iyice kurutup mahvetmez inşallah. Yüzümü temizlicem diye mahvolmasaçok şaşırdım ya.
yalnız yüzünü tahriş etmez mi o ya şimdi iyi de 2 3 aya delik deşik olmasın yüzü
Pamuğa döküyor yüzünü siliyor. Alkolü yüksek diye.
Ah canım ya nerde, şişeyi büyük buldu. Bi de çok deneysel çalışıyor
Ikimizin de cildi çok yağlı. Sivilceye neden oluyor. Ben sürdükçe onu da alıştırdım yüz yıkama jeline toniğe falan. Ayda birkaç kez yapar ama öyle çok ihmal etti mi. Benim gibi.hic yuzune tonik uygulayan bir erkek gormemistim.
Hahaha bombaymış. İçli dışlı :))))) uzun süre içmeyince de çarpıyor ki hiç içmemiş olmak illa ki çarpar.
Öyle israf edeceğine puro+bitter çikolata ile götürsenize.
Geçen eşimle viski+puro+bitter çikolata gecesi yaptık, hoşuma gitti o viski denen nane.
Ki 26 yaşıma kadar hiç içki-sigara kullanmamışımdır.
En azından "şarap+peynir"den daha güzel;
votka+vişne suyu gecesinden daha az rezil ediciydi(içimde ne varsa adamın halısının üzerine çıkarmışım. Saatlerce klozetin başında saçlarımı tutmuş. En kötüsü de yanında klozete oturup işemişim).
Bi ara da, rakı+beyaz peynir+kavun yapacağız bakalım fırsat olursa.
rakı hepten iğrenç bişiymiş sanırım.
Bi gece kendi evimde kalayım dedim, özledim herifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?