Kızlar Eşim Viskiyi...

büyük dertler bunlar büyük sorunlar.................. Allah yardımcınız olsun, beterinden korusun

büyük dertler bunlar büyük sorunlar.................. Allah yardımcınız olsun, beterinden korusun

alkol kullanmayan biri olarak benim icin bu cok buyuk bir sorun olurdu da bunu yazdiktan sonra sayfalarca viski alkol muhabbeti yapana sorun ne goremedim :)

mideye tonik ha! Çok iyi.

Eyvaah yaygınlaştırmış olmam inşallah böylece.

O kadar içiyor niye kafa yapmıyor diye düşünüyor.Onunla birlikte bende düşünüyorum , ama ben neden kafa yapmıyo diye düşünürken zaten kafam güzel oluyo

O kadar içiyor niye kafa yapmıyor diye düşünüyor.Onunla birlikte bende düşünüyorum , ama ben neden kafa yapmıyo diye düşünürken zaten kafam güzel oluyo
Hahahah süpersin ya al benden de o kadar. Aynı şekilde alkol oranı bu kadar yüksek niye kafa yapmıyor diyor, ben de boşver içmesi güzel diyorum ama aynen kafa bi milyon.

Hahahah süpersin ya al benden de o kadar. Aynı şekilde alkol oranı bu kadar yüksek niye kafa yapmıyor diyor, ben de boşver içmesi güzel diyorum ama aynen kafa bi milyon.

Geçen gözümün önünde bir şişe rakıyı bitirdi.
Bunun üstüne dışarı yemeğe çıktık gezdik eğlendik.
Çocukta tık yok hani bi sallanma bi baş dönmesi mide bulantısı falan alkol yarıyor anam bunlara

Hee aynen cool takılıyorlar Ben hemen dökülürüm yok kafam iyi veya daha iyi olmadım diye. bi şişe de çokmuş bee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…