• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi kızlar eşinin sperminin hareketliliği hiç olmayıp ve bitkisel kürlerle hamilekalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

asi38

rabbim duy sesiiiimii :((
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
8.205
2
156
Kayseri
arkadaşalr nolur böle olanlar burda paylaşalım lütfen yardım edin bana bende anne olmak istiyorum artık bana yardım edin....mafoldumbenmafoldumben

canım üzülme bak birçok kişi aynı durumdayız benim aşimde problem varmı yokmu bende vermı yokmu bilmiyorum henüz 5 ay oldu denemeye başlayalı o yzüden henüz tedevi olmadık ama ben eşime bu ay arı sütü+bal+polen+ginseng macunu yedirdim ve çakşır kökü suyu içirdim şuan beklemdeyiz Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş:Saruboceq:

canım üzülme bak birçok kişi aynı durumdayız benim aşimde problem varmı yokmu bende vermı yokmu bilmiyorum henüz 5 ay oldu denemeye başlayalı o yzüden henüz tedevi olmadık ama ben eşime bu ay arı sütü+bal+polen+ginseng macunu yedirdim ve çakşır kökü suyu içirdim şuan beklemdeyiz Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş:Saruboceq:

amin cnm amin inş.rabbim isteyen herkese versin kurban olduğum rabbim...,
inş.sizde faydasını görürsünüz..

hareket sorunu ıcın havuc ıyı gelıor dıe bılıorum bızdede tek sorun sayı :(bıze tup bebek dedıler 3 aylık ılac tedavısı pek ıse yaramadı.
gınseng macunu trıbulus ballı macunu vede kavun cekırdegı yagı ıle 1 ayda burda bır bayan yuzde 0 lık hareketı yuzde 75 e cıkarmıs denemekte fayda var ...gecmıs olsun

hareket sorunu ıcın havuc ıyı gelıor dıe bılıorum bızdede tek sorun sayı :(bıze tup bebek dedıler 3 aylık ılac tedavısı pek ıse yaramadı.
gınseng macunu trıbulus ballı macunu vede kavun cekırdegı yagı ıle 1 ayda burda bır bayan yuzde 0 lık hareketı yuzde 75 e cıkarmıs denemekte fayda var ...gecmıs olsun

saol cnm benim allah razı olsun

sanırım artık buraya kimse gelmiyor benimde eşimde sperm hareketi sıfır canım bir tüp bebek denemesi yaptık bebeğimizi 8 haftalıkken kalbi durdurğu için kaybettik eşim şimdi bir sürü bitkisel kür kullanıyo bu ay ne olur bilmiyorum adetim gecikti bekliyorum eğer hala burda olursan ve bende hamile olursam sana bi gün cevap yazaarım :) Allah hepimiizn kalbine göre versin inş. amin.

Back
X