Kızlar eşlerinizin işyerine ziyarete gider misiniz?

betican

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
484
43
643
İstanbul
Evet, ben çok merak ediyorum.Çünkü eşime göre kadın kocasının işyerine gidip ziyaret etmezmiş.Çok ayıpmış.
Ben bunda ayıp birşey göremiyorum.Eşim bir senedir aynı yerde çalışıyor.2 ay kadar önce, oğlumu da alıp, eşime hem süpriz yapmak, hemde ortamdaki kızların hal ve hareketlerini beğenmediğim için, çıkış saatinde işyerine gittim.Eşim bizi görünce yüzündeki şoku attıktan sonra, ofise çıkardı.Ve inanırmısınız hiç abartmıyorum, sadece bir kız hariç ( o da eşime abi diyen) tüm kızların suratı beş karış oldu.Sanki onlar karısıymışda, ben de sevgilisiymişim gibi.Sadece hoşgeldniz, eşimisiniz dediler.
Ve ben gidene kadar da suratları beş karıştı.Bilenler bilir, eşimin işyerindeki kızlarla konuşmları, haddinden fazla samimi ve cıvıktır. Ama ne hikmetse beni görünce, hemen bey dye konuşmaya başladılar. Akılları sıra beni kandırıyolar.
Asıl mesele şu, dün ablamla alışverişe gideceğimiz için, bende de para olmadığı için yiğenimle eşimin işyerine para almaya gittik. Beni görünce demediği kalmadı, ne işim varmış, ne yapmaya çalışıyomuşum, benden başka kimsenin karısı gitmiyomuş.
Yukarı çıktık, yine o kız hariç, kimse konuşmadı benimle.Eşim parayı verdi, oturun çay için dedi, ama o kadar laftan sonra bende moral sıfır, çay falan istemem, ben gidiyorum, herhalde seni rahatsız ettik dedim. Aşağıya inerken o da geldi, gelme ben yolu biliyorum dedim, çıktım.
Öğleden sonra eşim isten geldi. Asıl surat asıp, kızması gereken ben iken, bi de yüzsüzlük yapıp, yeniden bağırıp çağırymaya başladı.Ben de karşılığını verdim.Niye bu kadar uzatıyosun, çok mu rahatsız oldun, ne yapıyodun ki hala bu kadar sinirlisin dedim.
Sonra oğlumun yanına yattı , uyudu.
Akşam uyandılar, hala surat beş karış, yemek falan yedik. Tam çocuğu yatırıcam, yine başladı bişeyden söylenmeye aynı konuyla ilgili.Ben de artık patladım.Yeter be dedim, ne oluyor. Sanki işyerine dostun geldi de seni rezil etti dedim. Birbiimize girdik, sonra ben oğlumu da aldım, gittim yattım
Onun yastığıyşa, battaniyeyi de yere attım. Sabahtan beri hala konuşmuyoruz.Surat beş karış, sanki ne yaptıysam.
Söyleyin ne olur, ben onun karısıysam, işyerine gitmeye hakkım yok mu?Benim çoğu arkadaşım ve akarabam eşlerinin işyerine gidiyorlar ve kocaları kızmak yerine mutlu oluyorlar.
Benden gizlediği bişey mi var ? Kaldıki o benim bütün işyerlerime gelirdi. Ben çok mutlu olurdum, o ise demediğini bırakmıyor.

Sizce bu durumda kim haklı?Çok büyük bir patlama yaşanmadan, fikirlerinize ihtiyacım var...

normal bi yerde çalışsa kadın erkek karışık giderim oda gitmeme bişey demez zaten
ama çalıştığı yerde hiç bayan yok 2000 tane erkek personel var
onların içinde ne işim var ayol-tatlicadiarzu-

eşinizde gereksiz tepki göstermiş bunda ne var anlamadım gidersiniz yerinde ziyaret edersiniz sonuçta hergün gidip gelmiyomuşsunuz arada uğruyomuşsunuz
bence memnun olması lazım
orda çalışan kızlarada noluyo alla allah kimi kimden kıskanıyolar

Son düzenleme:
gidiyorum hem de aklıma estıkce..

bazen çok mutlu olur..

beni eşim diye tanıstırmaya bayılır ınsanlara.. ama bu aralar cok yorgun hıssedıyorum pek gıdesım yok..

alla alla bunu da ilk defa duydum
çok saçma
neden gidemeyecekmişsinki?
ben de sevgilimin yanına dershaneye giderim
bazı öğretmenler (bayanlar) beni görünce bi süzerler
hatta bazı bayan öğrencileri de süzer
ama bizimki tanıştırır hemen beni
"benim biricik aşkım eboşum" der
ben bazen
"aman müdür belki bir şey söyler gelmeyeyim" derim
o da " ya saçmalama niye gelmeyecekmişsin bir şey söylemeye hakkı yok onların" der.
babam otopark işletiyor
haliyle erkekler fazlaca oluyor
babam iş yerine gitmemizi pek istemez
o da rahat edemeyeceğimizi düşünür
gitsekte çok kalmayız zaten malum nedenden dolayı
ama canım seninki fazla abartmış
peki o senin iş yerine geliyor mu?

eğer diger arkadaşlarının eşleri gelmiyosa oyüzden biraz morali bozulmuştur ama daha sonra gönlünüzü alacagına neden akşama kadar tepki göstermiş ki....
bence sizin yanına gittiğiniz için mutlu olması gerekirdi...

yada şöyle düşünmüştür...eşim bana güvenmiyo oyüzden etrafı kolaçan etmeye geliyo gibi düşünmüştür

ama bence yanlış yapmış eşiniz gerçekten.ben sevgilimin okuluna giderim aklıma estikçe.taam aynı şey degil eşinin iş yerine gitmekle ama sevgilim mutlu olur gittiğim için....
arkadşlarıyla flan tanıştırır.....

eşinin kızmasına bi anlam veremedim açıkcası
neden bukadar rahatsız olmuşki alttarafı işyerine gitmişsin
soruya gelince;eşim beni sürekli çağarır şirkete,gel bi gör,odamı gör der,
ama şantiye durur sürekli,arada şirkete gider.
amaa bendee gitmiyorum,hiç gidesim gelmiyor nedensee:1closedeyes:[
B]

bende severim çalıştıgı yere gitmeyi..salına salına yürürüm okulda..eşimin öğrencileri de kıskanç kıskanç bakarla suratıma..eşimse hemen elimi tutar hoşgeldin canımm der:asigim:
ama senin eşin hoşlanmıyor demek ki???

Bu aradan oradaki erkek arkadaşları hemen yanıma gelip, hoşgeldin yenge nasılsın falan dediler, oğlumu da alıp bi güzel sevdiler. İlk gittiğimin akşamı eşime sordum, müdürün bişey dedi mi diye? Yok ne diyebilir dedi?
Peki arkadaşların bişey dedi mi dedim, erkekler oğlumu çok sevmiş bayılmışlar, kızlar ise ne kadar havalı ve kendini beğenmiş bir karın var, konuşmaya çekindik demişler,
Nedense benimle konuşmaya korkuyolar ama, eşimle canımlı cicimli konuşmaya korkmuyolar.
Bu işin içinde bişey var ama ben anlamadım, kızların konuşmaları, eşimin tepkisi.
Ben ayakta uyuyorum da haberim mi yok yoksa?
Ayrıca siz ne yapardınız, ben o benden özür dileyip, mantıklı bi açıklma yapıncaya kadar konuşmayı düşünmüyorum.
Sizce de doğru olan bu dimi?

eşinin en büyük hatası
ordaki bayanlarla çok fazla içli dışlı olması
araya mesafe koyması gerek
sana mantıklı bir açıklama yapana kadar konuşma derim

ben gitmem çünkü eşim eczanede çalışıyor ve yanında abiside var ayrıca yanına gitmem için 1 vasıtaya binmem gerekiyor ama hep erkek olduğu için çalıştığı yer pek gitme gereği duymadım bide abisiyle olduğu için galiba zaten iş çıkışı direk eve geliyor pazar günleride maça gider eşimi kıskanırım ama adam bişey yapmıyor ki abartmanın anlamı yok bence

kızların canımlı cicimli konuşmaları senin eşinin verdiği müsamadan kaynaklanır arkadaşım,
eğer eşin sınır çizgisini iyi çizerse,kimse canım demeye cesaret edemez
dediğim gibi eşinin neden rahatsız olduğuna bende anlam vermedim,
ya bi karın ağrısı var yadaa hoşlanmıyor böyle şeylerden,
sen daha iyi tanırsın tabi eşini bizden
ama mantıklı bi düşünce gelmedi,

-----------------------------

Zaten bende söylüyorum,sen yüz veriyosu,senin de hoşuna gidiyor ki böyle konuşabiliyolar diye.Onun açıklamasıysa, ben seni seviyorum, onlar istediği kadar konuşsun, benim içimde bişey olmadıktan sonra önemli değil.Ben erkek adamım bana bişey olmaz diyor.Geçenlerde buna benzer bi konudan kavga etmiştik, şimdi de böyle yapınca iyice huylandım.
Ayrıca eşimin işyerinden 2 arkadaşının eşleriyle bende tanışıyorum .Sık sık birbirimize gider geliriz. En son yine bize gelmişlerdi, ben yine bu kız muhabbetleri yüzünden kızgındım.Ve eşimin arkadaşları itiraf etti sonunda bana dayanamayıp. Oranın müdürü, çok fena bir adammış, özellikle o tarz kızları alıyomuş ki , onlarla samimi olmak için, üstelik adam evli ve çocuğu var. İnanırmısınız erkekten çok kız var, bu işde genelde erkeklerin çalıştığı bir iş.Daha benim için nasıl rahat olsun.Hergün düşünüyorum,, şimdi yapmıyor belki , ama ileride yapmayacağı ne malum diye. Çok kızgınım anlatamam.

Ben şimdi çıkıyorum kızlar. Oğlum uyurken pazara gidicem, yemek falan yapıcam.Ancak akşam oğlumu uyutunca tekrar giricem.
Ama lütfen siz aklınızdakileri yazın.Çünkü bu sefer çok kararlıyım, bu işin içinde ne varsa ortaya çıkacak.Ben kendimi aptal yerine koydurtmam.Hele de kocamın bu yaptığı hareketler artık iyice canımı sıkmaya başlamışken.
Lütfen söyleyin, ben mi çok safım, yoksa eşim mi çok akıllıda ,her seferinde beni uyutuyor...

kızlar eşin çok havalı deyince eşiniz ne demiş ki?
verememiş mi ağızlarının payını...
ben olsam kızlarla arasına mesafe koyardm ama siz önceden bu tavizi vermişsiniz eşinize...
ahh benim yaptığım hatalarla aynı (

bence esinin tepkisi cok sacma canim yaa... niye böyle yapti anlamadim ki.. aslinda elinden tutup seni herkesle tanistirmasi gerekirdi bence.. bende cok giderdim erkekarkadasimin isyerine yada o beni isten almaya gelirdi.. o yüzden esinin tepkisini anlayamadim acikcasi .. CADIARZU

evlendıgımızden berı esımın ıkıncı ısı suankı.ıkısınede hıc gıtmedım yerlerını bıle bılmem.hatta bugune kadar sevgılılıkte dahıl ıs numarasından hıc aramadım.ama esının tepkısı bana cok fazla geldı.acaba mudur yada patron tepkı verır dıyemı dusunuyor yoksa kendı ısımı?

ben eşimin işyerine gitme gibi bir şansım yok
fabrikada çalışıyor ve personelin hepsi erkek.
uygun olmaz yani.

ama sen en doğal hakkını kullanmışın
eşinin işyerine gitmişin
eşin biraz abartmış
ve ordaki bayanlarla samimiyetide ilğinç
geldi hiç gerek yok böyle içli dışlı olmaya.

Bende giderim eşimin işyerine, özellikle oraya gitmem.
Ama işim olduğunda uğrarım oturu; çay kahve birşeyler içeriz vs.
Eşiniz çok gereksiz bir tepki vermiş bence. Olmaması gerekir.
İş arkadaşları da çok lakayt anladığım kadarıyla. Ben iş yerlerinde;
canım,cicim sözleri kadar, abi abla gibi konuşmaları da sevmem.
Bence eşinize yaptığınızın abartılacak bir şey olmadığını, verdiği
tepkinin sizi çok rahatsız ettiğini açık bir dille söyleyin.

canım duygusal bir patlama yap...

sen beni enayi saf salak yerine koyduruyorsun oradaki bayanlara dimi.. bu yüzden rahatsız oldun. gelişim onların huzurunu bozdu. sana söylediler sende kıyamadın onlara de..
oysa ben senin bni önemsediğini üzerime toz kondurmayacağını sanıyordum de.
biraz cadılık yap canım erkekler bağrışıp tartışmadan o huzurun değerini anlamıyorlar.
aynı şeyi ben yapsam sen ne hisederdin de.

Evet esımın ısyerıne gıttım bı kere boynerdee calısıo benı tanıolar kız calısanlar esım ozellıkle tanısrırdabı problem cıkmasın dıe kısa bı muabbet sonra gıttım ben esıme guvenıorum onu takıbe almam dahı guvensızlıgımdır bız ıkımız bole selere dıkkat edıoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…