Bu aradan oradaki erkek arkadaşları hemen yanıma gelip, hoşgeldin yenge nasılsın falan dediler, oğlumu da alıp bi güzel sevdiler. İlk gittiğimin akşamı eşime sordum, müdürün bişey dedi mi diye? Yok ne diyebilir dedi?
Peki arkadaşların bişey dedi mi dedim, erkekler oğlumu çok sevmiş bayılmışlar, kızlar ise ne kadar havalı ve kendini beğenmiş bir karın var, konuşmaya çekindik demişler,
Nedense benimle konuşmaya korkuyolar ama, eşimle canımlı cicimli konuşmaya korkmuyolar.
Bu işin içinde bişey var ama ben anlamadım, kızların konuşmaları, eşimin tepkisi.
Ben ayakta uyuyorum da haberim mi yok yoksa?
Ayrıca siz ne yapardınız, ben o benden özür dileyip, mantıklı bi açıklma yapıncaya kadar konuşmayı düşünmüyorum.
Sizce de doğru olan bu dimi?
Bu aradan oradaki erkek arkadaşları hemen yanıma gelip, hoşgeldin yenge nasılsın falan dediler, oğlumu da alıp bi güzel sevdiler. İlk gittiğimin akşamı eşime sordum, müdürün bişey dedi mi diye? Yok ne diyebilir dedi?
Peki arkadaşların bişey dedi mi dedim, erkekler oğlumu çok sevmiş bayılmışlar, kızlar ise ne kadar havalı ve kendini beğenmiş bir karın var, konuşmaya çekindik demişler,
Nedense benimle konuşmaya korkuyolar ama, eşimle canımlı cicimli konuşmaya korkmuyolar.
Bu işin içinde bişey var ama ben anlamadım, kızların konuşmaları, eşimin tepkisi.
Ben ayakta uyuyorum da haberim mi yok yoksa?
Ayrıca siz ne yapardınız, ben o benden özür dileyip, mantıklı bi açıklma yapıncaya kadar konuşmayı düşünmüyorum.
Sizce de doğru olan bu dimi?
kızların canımlı cicimli konuşmaları senin eşinin verdiği müsamadan kaynaklanır arkadaşım,
eğer eşin sınır çizgisini iyi çizerse,kimse canım demeye cesaret edemez
dediğim gibi eşinin neden rahatsız olduğuna bende anlam vermedim,
ya bi karın ağrısı var yadaa hoşlanmıyor böyle şeylerden,
sen daha iyi tanırsın tabi eşini bizden
ama mantıklı bi düşünce gelmedi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?