Kızlar eşlerinizin işyerine ziyarete gider misiniz?

ben gidiyorum eşim çok mutlu oluyor fakat farklı bir gerginliği olduğunuda hissediyorum nedenini anlayabilmiş değilim sorduğumda saçmalama çok mutlu oluyorum diyor

bence kocanız bi işler karıştırıyor bunda abartılacak bişey yok sonuçta her zaman gitmiyomuşsunuzki topu topu iki kez gitmişsiniz bu erkekler ne kadar mal yakendilerini bişy sanıyolar

canım kimi erkeklerin yapısı böle gercekten bende cok duydum ama benim eşimin kendi işi olsa belki bende giderdim arada ama eşim devlet memuru hatta polis karakolada gidemem zaten eşimde aslaaa bunu istemeez....!!!

Son düzenleme:
Cok normal birsey buu niye böyle düsünüyor ki anlayamadım acıkcası .. Bence suclu kendisi haberi yokk..

canım ben eşime haber vermedien şimdiye kadar gitmedim ama ....çat kapı gitsem bile eşim birsey söylemz bana eşinizin yaptığıda çok saçma..

"Bilenler bilir, eşimin işyerindeki kızlarla konuşmları, haddinden fazla samimi ve cıvıktır."
Bu cümleni anlayamadım? Neden öyle ki?
Ayrıca da kontrol eder gibi hergün de gitmiyorsun ki, neden öyle tepki vermiş anlayamadım?
Benim eşim bi alışveriş merkezinde çalışıyo, 1-2 kere gittim, ofisinin yeri karışık biraz, ben geldim şu mağazanın ordayım gelip alsana beni diyorum geliyo sarılıyo öpüyo, eh biraz gerginleşiyo tabi, müdür sonuçta, bütün güvenlikler bizi süzüyo aa karısı gelmiş fln diye. Ama niye geliyosun diye bi tepki gösteremez zaten hakkı yok çünkü..
Bence de o özür dileyip bi mantıklı açıklama yapmadan sen geri adım atma, karısı sen misin iş yerindekiler mi kimden nie çekiniyo anlamadım..

[ı]bana senden sakladığı bişeyle var gibigeldi yoksa seni görünce bu kadar sinirlenmez....bu olayın altında bişey varrr....ben çarşıya indiğimde eşimin yanına geçmezsem eşim sinirlenir..niye uğramadın der....söylemesi benden...[/ı]

Daha dün yanındaydım eşimin öğlen arasında gittim hemen bugünde önünden geçtim ama uğramadım ztn dünden biraz küsüz birde her gün her gün gidemem hoş olmaz gibi gelio o kadarda ben gidince benim eşimde biraz gerilio ama patronu yüzünden oturup lak lak mı ediosun demesin die işi de yoğun bir iş turizm sohbete fln gelmio telefonlar susmuo ztn ama sizinki fazla tepki göstermiş o kızlar ne cürretle sizin hakkınızda eşinize böle olumsuz saçma salak yorum yapmış onu anlayamadım belli ki güzel gösterişli biriyseniz kıskanmışlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…