Kızlar eşlerinizin işyerine ziyarete gider misiniz?

çok geçmiş olsun acil şafalar...

kıskandığını size söylemez belli de etmez tipik erkek durumları herkes bunu yapamıyor yapanı da varmış ben pek görmedim etrafda =)) duyguları çok açığa salmıyorlar galiba bende umuyorum ki sizi kıskanıyor hatta esprisine siz bile bunu söyleyebilirsiniz anladım sen beni kıskandın filan gibi :) neden siz değil de o kıskanılan olsun casanowa da değil heralde bu adam.

bayanlar bayanlardan pek haz etmezler bu bilinen bişeydir bakmayın site içinde herkes birbiriyle yazıyor çiziyor ama dışarıda bu durum böyle değil okulda olsun işte olsun eşte olsun hep rakip kadın oluyor siz hiç erkekler arasında böyle şeyler gördünüz mü görülmez bizde var işte biraz kıskançlık biraz hazımsızlık doğa gereği galiba durum böyle.
zaten o tarz aklınızdan geçen kötü şeyler varsa anlarsınız sizde eve geç gelmeler bilmem neler bunlar yoksa sadece o an ki tavrına bozuksanız boş yere küsmüşsünüzdür :)

konuşmak lazım iletişim gerek kavga bişeyi çözmüyor maalesef siz sakin olun o paniklesin dünyanın en güzel şeyi bi evlada sahipsiniz eşiniz bişey yaparsa eğer kaybedecekleri için bırakın o üzülsün siz değil...

onlar nasıl arasırada olsa kontrol amaçlı tel,gelip 5 dakka görmek vs gıbı kontrol numaraları yapıyorlarsalar bende gıderım ...

------------------------------------

Çok teşekkürler...Evet bi konuda haklısın, eşim beni çok kıskanır,ama asla belli etmez. En ufak bir samimiyetim bile olsa tanıdığımız biriyle dünyayı bana dar eder...Ben de çok istşyorum aklıma böyle şeyler getirmeyim, o beni kıskansın, düşünsün ama yapamıyorum...
Ayrıca kadınlar konusunda da çok haklısınız. Çoğu kadın karşısındaki kadını kendisine rakip olarak görüyor. Ama davulun sesi de uzaktan hoş gelir diye bir söz var. Onlar sadece orada gördüklerini seviyolar, beraber bir hayat paylaşmanın zorluklarını bilmiyorlar.
Erkeklerin ise hiç bu tarz düşüncelerine şahit olmadım.Ama inanın bende hiçbir kadını kıskanmam. Eve geç gelmeler, gezmeler falan zaten yok, olamaz da...
Artı zaten ben en sonunda küstüm, uzattıkça uzattı, bende en sonunda sustum.Ve bugüne kadar, hep alttan alan, gel konuşalım, böyle yapma diye barışan ben oldum.
Bu sefer de o kendine çeki düzen versin, beni kaybedebileceğini, hayatta ona bağımlı olmadığımı ve onunda bana karşı sorumluluklarının olduğunu, hatalı olduğunda eskiden olduğu gibi gelip özür dilemesini istiyorum. O yüzden de barışmıyorum..

Zaten benim dünyada yaşama, nefes alma sebebim oğlum. Bu dünyada yaptığım en iyi şey oğlumu dünyaya getirmek. Ne kadar üzgün olsamda, onun bi gülüşü, bi sarılışı bana dünyaları unutturuyor...
Bu arada Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin...

o zaman gülümseyin en büyük mutluluk sizde :) zaten aldatma belirtsi de yok heralde bu küslük sadece mevzuyu uzattığı için olucak :) kızlara biraz mesafe diyeceğim ama bunu da siz değil eşiniz isterse kendisi yapabilir ancak size tmm dese bile yapmaya da bilir o konuda yapacak bişeyiniz olduğunu sanmıyorum bir de çoğu işyerlerinde bu samimiyetler vardır sizden çok onlarla birarada olduğu düşünülürse bu da normal aslında :)
özür dilediği mesajınızı görmek için okuycam mutlaka =)
size şimdiden iyi geceler

bende gıderım esımı ıs yerıne
onceden ortak olarak calısıyordu sımdı tek calısıyor
ve suaralar gozumun ıcıne bakıyor kı yanında calısayım dıye
ama oglumuzda dolayı sımdılık oyle bıse olamıyor
evet esınız bıraz fazla abartmıs bu zıyaret olayını
ama cokda endıse edılcek bırsey oldugunu sanmıyorum
sızde aklınıza bu tarz seyler getırmeyın bosuna suphe ıcıne gırmeyın
ve bıran once barısın uzamasın

Evet giderim oglusumla,oglusum babasini goruyor hem bizde birseyler iceriz 30 dk 1 saat birlikte oluruz,sonra ona hayirli isler diler onu isiyle basbasa birakiriz.):smiley-cool:

Cnm istikrarlı davranman en iyisi olur,,,şimdi ilk kim bi ışık yakarsa o hatasını anladı gibi olacak çünkü...
Olayı okudum , eşinin tavrını fazla sert buldum ama her erkek bir olmuyo işte...Ben en çok iş yerindeki kızlara takıldım...Onlar ne diye surat asmış ve sizi " çok havalı " bulduklarını söylemiş, pardon ama onlara neymiş....Size bir merhaba diyebilirlerdi,bu tepki ve önyargı niye bi anlam veremedim...
---------
En basit mantıkla;
O iş yerine kimsenin eşi gelmiyor hiç...
Bu yüzden o çalışan kızlar da garipsedi ,surat astı...
Eşiniz de garipsedi ,surat astı...
Başka da bi sebep yoktur heralde...:sm_confused:

:1shok:yastığı yere atmak saygıyı yitirmeseniz keşke yamirmirmirmirbu duruma gelcek bi şey de yok ortada bana göre..oğlunuzla neden yatıyorsunuz 2aydır bu çok sacma çocukların ayrı odası olmalı ya da cok küçükse bir beşiği aynı odada şaştım kaldım valla yaza evleniyorum ve şimdiden saygıya cok özen gösteriyorum inş.ömür boyu böyle olurum siz olayı büyütmeyin derim ben..aranız soğur böyle giderse ayrı yataklar falan adamın bakmayacagı varsa da bakmaz mı sizce?

eşiniz gereksiz bir tepki vermiş
ama olayda cok büyümüş
ayrı yatmalar falan
ne olursa olsun karı kocanın ayrı yatmasına karsıyım

benim eşimin iş yerini ziyaret edeyim gibi bi sansım yok
zaten aynı işyerindeyiz
ama ayrı yerde cakıssakta bu kadar tepki vermez

Valla baslarim onun tepkisine.. :mymeka:
Eger ortam müsaitse istedigim an giderim,beyefendiden izin alacak degilim şakkıdı
Hele ki bu tip tepkiler vermesi beni daha da meraklandirir sahsen..
BAyan arkadaslariyla mesafesini koruyamiyorsa,basina gelecekleri de hesaba katacak..

Hadi karsidaki bayanlarin cogunun bekar olduklarini düsünüyorum,belki kimseyi düsünmek zorunda degiller karsi cinsle yaptigi hareketlerinden dolayi..
Fakat kocan evli, ne olursa olsun mesafelerini korumasi gerekir..
Ne malum farkinda olmadan karsidaki bayanlardan birinin ümitlenmeyecegi
Bu konuda kesinlikle taviz verme arkadasim,tepkini koy..
Sen elin herifleriyle gereksiz samimiyet kursan o ne hissederdi acaba bi düsünsün..
Bu konuda kesinlikle hak veriyorum sana,herkes haddini bilecek..

eşimle iş yerlerimiz cok yakn hemen hergun ben onun işyerine de giderim sürprizde yaparım eşimin iş arkadaşlarından biri böye bişi dese ve eşimde bana söylese cok sinirlenirdim ben hak veriyorum kzuenimin eşide aynı şeyi yaptı kuzenme iş yerine gitti diye kızdı meğer işyerinden biri ile ilişkisi varmış sizi gaza getirmek için söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın am bu kadar tepki vermesi bana biraz gereksiz gedl eşinizinbazıişyerleri misafir eş sevgili gelmesine kızıyor doğrudur ama sizi kibarba bu konuda uyarabilirdi siz üüzlmeyin yakında pişman olacakır

Bende her akşam iş çıkışı giderim eve beraber döneriz hiç öyle bir tepki vermedi kapıda karşılar veya kapıya kadar geçirir eşinizin tepkisi gereksiz sizin kızmanızda gayet normal

ben de sık sık giderim eşimin iş yerine..bazen hem yürüyüm diye çıkarım hem onlara kek pasta falan götürürüm eşim yabancı uyruklu ortağı ve ortağının hanımı beraber çalışıyorlar bide eleman var tek bayan ortağın eşi onunlada iyi anlaşıyoruz ben de iş saati bitene kadar kalıyorum bazen, bazen o bayanla gezmeye çıkıyoruz ama hiç tepki vermedi eşim bugüne kadar hatta her gördüğünde seviniyo sanki ilk kez gitmişim gibi
bilemiycem canım ama bence eşinin ve gerçekten sana öyle gelmediyse yani kuruntu yapmıyorsan kızların durumu tuhaf.. içine de kurt düşürme ama ne biliyim bi erkek böyle bi durumda ancak bişey saklıyorsa rahatsız olur.. normal şartlarda memnun olmalı bence zırt bırt gitmiyorsun ki zaten hani onu oyalasan patron falan bişey dese anlarım..
bilmiyorum ama kafam karıştı-tatlicadiarzu-

rahatsızl olduğu bi durum var galiba.ben 1 kez gittim eşimin iş eyrine çalışma saatlarimiz aynı olduğu için yoksa daha sık giderim o da sevindi gittiğim için.karım sürpriz yapmış bana dedi..ne var bunda ben anlayamadım doğrusu..

Eşlerinin işyerlerine gittiklerini söyleyen bayanların çoğunun eşi kendi işini yapıyor anladıığım kadarıyla. Ancak bir işyerinde çalışıyorsanız öyle eşlerin gelip gitmesine en başta patronunuz karşı çıkar. Zaten gidilmemelide. Ama eşinizin kendi işyeriyse tabiki gidersiniz burada sorun olmaz.
Ama ben gene ilk mesajımda ısrar ediyorum, arkadaş eşine bir şekilde kontrol için gittiğini hissettirmiş olmalı ki adam böyle tepki verdi. Eğer böyle bir durum yoksa adam tabiki haksız.
Ben buradaki dertlerden şunu anladım kızlar, bu erkek milletini ne çok sıkacak nede serbest bırakacaksınız. Erkek milleti değil resmen illet bunlar.

eşim başka bir yerde geçici görevli olduğu için ben gidemiyorum zaten yalnız orda o benim iş yerime gelir kimse de bişicik diyemez şakkıdı burda olsa bende giderdim oda bişicik diyemezdisengözlerimebaksanab

eşinin yaptığı terbiyesizlikten başka bişey değil :1no2:
ben eşime haber vermeden işyerine giderim eşimi bulamasam bile arkadasları bişeyler ikram ederler ilgilenirler eşim gelene kadar beni yalnız bırakmazlar bile müdürü dahi ilgilenir benimle

benimde eşiminde kendi işi değil canım, ama olsun orasıda başıboş değil rahatsız etmeyecek sekilde 5 dk uğradıgımız cok olur

Son düzenleme:
Eşimin işyerine giderim,eşimde bana bişey demez.
Hatta daha sık gel der...
Senin eşin olayı abartmış biraz..
Ne varmış canım eşinin işyerine gitmek istediysen,tuhaf yani...

Ayrıca eşimin kendi işyeri değil,kamu kuruluşunda çalışıyor eşim...:1closedeyes:

benim eşimin işyerine gitme gibi bir lüksüm yok çünkü hep yanındayım
çünkü eşim ile işim ortak
anlayacağınız 24 saat beraberiz
yani bende bir patronum
eşlerin çok sık olmamak kaydıyla işyerlerine gelmelerine tabiki kimse birşey demez
fakat iş abartılıp sürekli hale ve denetlemek amaçlarına dönerse istenmiyor
eşler işyerlerine geldiği zaman tatsız bir olayda yaşanıyorsa o kişinin iş verimi düşüyor ve tehlikeli bir işteyse olmadık sakatlanmalara sebep oluyor
siz anladığım kadarıyla pek sık giden biri değilsiniz
fakat eleman alımında müdürün tercihinden bahsetmişsiniz belki eşiniz bu durumdan gerçekten rahatsız olduğu için gelmenizi istemiyordur hemen kötüyü düşünmeyin öyle kötü bir durum olsaydı kadın olarak hissederdiniz
lütfen ilk iş oraya bağlamayın sizi o ortama layık görmediğini düşünün ve baskı yapmayın baskı istenmeyen sonuçlara götürür
aklında olmayanı aklına getirir
siz eşinize sevginizi koruyun o kişiler için huzursuz olmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…