çok geçmiş olsun acil şafalar...
kıskandığını size söylemez belli de etmez tipik erkek durumları herkes bunu yapamıyor yapanı da varmış ben pek görmedim etrafda =)) duyguları çok açığa salmıyorlar galiba bende umuyorum ki sizi kıskanıyor hatta esprisine siz bile bunu söyleyebilirsiniz anladım sen beni kıskandın filan gibi :) neden siz değil de o kıskanılan olsun casanowa da değil heralde bu adam.
bayanlar bayanlardan pek haz etmezler bu bilinen bişeydir bakmayın site içinde herkes birbiriyle yazıyor çiziyor ama dışarıda bu durum böyle değil okulda olsun işte olsun eşte olsun hep rakip kadın oluyor siz hiç erkekler arasında böyle şeyler gördünüz mü görülmez bizde var işte biraz kıskançlık biraz hazımsızlık doğa gereği galiba durum böyle.
zaten o tarz aklınızdan geçen kötü şeyler varsa anlarsınız sizde eve geç gelmeler bilmem neler bunlar yoksa sadece o an ki tavrına bozuksanız boş yere küsmüşsünüzdür :)
konuşmak lazım iletişim gerek kavga bişeyi çözmüyor maalesef siz sakin olun o paniklesin dünyanın en güzel şeyi bi evlada sahipsiniz eşiniz bişey yaparsa eğer kaybedecekleri için bırakın o üzülsün siz değil...
Bu arada dün eşimin yastığıyla battaniyeyi yere atmıştım, ben oğlumla yatmıştım.O da gidip, oğlumun odasında yatmıştı ( soğuk buz gibi orası)
Şimdi gitmiş yatakta oğlumla yatıyor. ( bu arada yaklaşık 2 aydır oğlumla yatıyoruz)
Bana hatasını anlamaya başladı gibi geliyor. Ama asla vazgeçmem, özür dileyip açıklama yapana kadar.
Bu arada dün eşimin yastığıyla battaniyeyi yere atmıştım, ben oğlumla yatmıştım.O da gidip, oğlumun odasında yatmıştı ( soğuk buz gibi orası)
Şimdi gitmiş yatakta oğlumla yatıyor. ( bu arada yaklaşık 2 aydır oğlumla yatıyoruz)
Bana hatasını anlamaya başladı gibi geliyor. Ama asla vazgeçmem, özür dileyip açıklama yapana kadar.
Eşlerinin işyerlerine gittiklerini söyleyen bayanların çoğunun eşi kendi işini yapıyor anladıığım kadarıyla. Ancak bir işyerinde çalışıyorsanız öyle eşlerin gelip gitmesine en başta patronunuz karşı çıkar. Zaten gidilmemelide. Ama eşinizin kendi işyeriyse tabiki gidersiniz burada sorun olmaz.
Ama ben gene ilk mesajımda ısrar ediyorum, arkadaş eşine bir şekilde kontrol için gittiğini hissettirmiş olmalı ki adam böyle tepki verdi. Eğer böyle bir durum yoksa adam tabiki haksız.
Ben buradaki dertlerden şunu anladım kızlar, bu erkek milletini ne çok sıkacak nede serbest bırakacaksınız. Erkek milleti değil resmen illet bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?