Kızlar eşlerinizin işyerine ziyarete gider misiniz?

çok enterasan geldi gerçekten...
ben geçen hfta gittim eşimin iş yerine öğle yemeğine die... ama sonra yanına gelip çay içicem biras üşüdüm ısınayım giderim dedim en son birlikte çıktı serwis saatinde:))) o saate kdr oturdum... öğleden sonra mesaisini birlikte yaptık yani...eşimde iş yerindeki bayanlarla samimidir... ama hiçte rahatsız olmadı gitmemdenki ben istemediim halde ısrarla o çağırdı gel die... belki de yani evli olduumuz için cicim ayındayız yaa hahahha

Babam bizdeydi, ancak gitti de girebildim. ( tır şoförü kendisi)
Bu arada bizimkinden hala özür gibi bir ilerleme yok. Sadece hala hiçbişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor, ama nafile. Babam bizde diye barışırım zannetti ama ıııhııhhhh....
Normalde işi olmadıktan sonra aramayan adam, bugün on kere aradı. Ve eğer o haklı olsa, kesin aramazdı. Ve hayatta konuşmaya çalışmazdı. Tabi suçunu biliyor.Ama kararlıyım, hep beni sinir ediyor, üzüyor.
Ben de alttan alıyodum, aman huzurumuz bozulmasın diye, belki aylardır.Ama artık yok, birazda o korksun, huzurumuzu kaçırmayım diye.
Kararlıyım, özür dileyip, açıklayana kadar konuşmak yok...

bencede tepkisi çok saçma.işyerinden biriylemi beraber acaba?

-----------------

Valla bende bilemiyorum. Her ihtimal geliyor aklıma. Ama artık neyse karın ağrısı ortaya çıkacak, ya da bir ömür boyu kardeş kardeş yaşıyacağız.
Kendisi bilir, benim için hava hoş.
Eğer öyle birşey varsa da, büyük konuşmayım ama herhalde herkes kendi yoluna gider.
Herşeyi yutarım, çekerim ama aldatılmayı asla...

eşiniz sizi kırdığının farkında demek:)

güzel bir gelişme şimdi sık arıyorsa yakında özür de diler.a.s.

Evet kızlar bugün sonunda patladım. Ama bizimki hala kendisini haklı görüyor.
Neymiş efendim, niye habersiz gidiyomuşum, kimsenin karısı gelmiyomuş, ona güvenmiyomuşum falan filan. İyi de nasıl güveniyim. Beni aldattığına dair kesin kanıtım yok, ama gerek kadınların kızların konuşmaları, gerekse hareketleri ona güvenimi bırakmıyor.
Ben de başladım, benden bişey gizliyosun, başkasının karısı gitmezse gitmesin banane, hem benden kim rahatsız olacak, kaç kere geldim ki diye?
En sonunda biraz önce son sözümü söyledim,
Ya bugune kadar yaptığın hataların, terbiyesizliklerin için özür dileyip, kendini affettirmeye çalışacaksın ve bir daha da tekrarlamayacaksın,
Ya eğer biriyle aranda bişey varsa delikanlı gibi söyleyeceksin,
Ya da ben böyleyim, bunları yapmaya devam edeceğim, ister kabul edersin, istersen etmezsin diyeceksin ve bu olursa BOŞANACAĞIZ,
Çünkü ben bu sebeplerden tartışmaktani, yok şu arkadaşım şöyle, yok şunun karısı böyle muhabbetinden ve başka kızlarla olan samimiyetinden, hareketlerinden bıktım, daha fazla üzülmek kırılmak istemiyorum dedim.
Yarın akşama kadar düşün kararını ver, ve ne olacaksa olsun dedim....
Bakalım yarın neler olacak...
Dediğim gibi yoruldum, bunaldım artık uğraşmak istemiyorum.
Benim de canım var, bende mutlu olmak istiyorum...

Aslında çok can sıkıcı bir durum..
Hani eşiniz işyerindeki kızlarla samimi olmasa belki de siz işyerine gitmeyi aklınıza bile getirmeyecektiniz.Gitseniz bile,eşinizin ve oradaki kızların tavırlarını bu kadar çok incelemeyecek,tabiri caizse öküzün altında buzağı aramayacaktınız(sürçü lisan ettiysem affolabenneyaptımki
Genele bakınca eşlerin işyerlerinde birbirini ziyaret etmesi kadar doğal bir durum yok benim gözümde.. Ben de aradabir giderdim..Daha doğrusu o tarafta işim olunca uğrardım.Çok iyi karşılanırdım,hem kocam hem de iş arkadaşları tarafından:çok üzgünüm:
Neyse;
belki diyorum,olumlu bakmaya çalışarak,hani eşinizin diğer erkek arkadaşlarının eşi gelmezken sizin uğramanızın ona batması kendini baskı hissetmesine neden olmuştur,hani kontrol mu ediyorsun der gibi..:sm_confused:
Yine de iş eşinizde bitiyor maalesef. O bu kadar büyük tepki gösterdikçe sizin kafanızdaki soru işaretleri artacak,bunun farkına varması gerek bence..
Kolay gelsin,zor bir durum cidden.:teselli:

,,

-----------------------------------
Çok teşekkürler, gerçekten hepinizin desteği bana doğru yolu daha iyi gösteriyor.Ben zaten sizin tecrübe ve bilgilerinize hayranım. Zaten ben de bu yüzden bu kadar rahatsızım, ben bütün gün evde kocamı bekleyim, onlar orada canım cicim muhabbeti yapsınlar. Ne olursa olsun bana ters bunlar...
Tabikide eşler birbirlerini işyerinde ziyaret edebilir, süpriz yapabilir. Ben de bundan iki sene öncesine kadar çalışıyodum, ve eşimde sürekli gelir giderdi.Rahatsız olmak ne demek, mutlu olurdum.
Ben onunda mutlu olmasını isterdim. Ben de onun olumlu düşünmesini isterdim. Ben onun yerinde olsam ' Vay be bak kimsenin karısı gelmiyor, ama benim karım bana değer verip geliyor, beni kıskanıyor, demek ki hala beni çok seviyor diye sevinirdim.' Çünkü benim kimseye kendimi ispatlamaya yada yarıştırmaya ihtiyacım yok.
Banane onların karısı gelmiyosa, onlar da gitsinler. Ben sevdiğim, değer verdiğim ve kaybetmek istemediğim için yapıyodum
Ama gerçekten dediğiniz gibi, eğer orada 'canım beni mi özledin ,iyi ki geldin, ama bundan sonra zorda kalmadıkça gelme, müdürler laf ediyor, işimizden olmayalım der, öyle izah ederdim olayı.
Ama direk' ne işin var burda, ne zırt pırt geliyosun, kimsenin karısı gelmiyor, beni rezil ediyosun derse' ben de şüphelenirim haklı olarak.
Zaten artıl bişeyler ya tamamen bitecek yada doğru dürüst devam edecek.
Ben böyle saçma şeyler yüzünden çocuk gibi azarlanmak ve laf işitmek istemiyorum. Aksine benim varlığım mutluluk versin istiyorum.
He eğer onu varlığımla rahatsız ediyosam, çeker giderim, o da gerek arkadaşlarıyla , gerekse işyerindeki samimi kız arkadaşlarıyla, ve beni hala kabullenmeyen annesiyle mutlu mesut yaşar.
Kimse kimseye mecbur değil, zorla da tutmuyorum ben kimseyi.Sadece dürüstlük istiyorum o kadar....

Kızlar,
Sonunda bugün konuştuk, eşim o gün o kadar abarttığı için özür diledi.Sana belli etmemeye çalışıyorum ama çok stresliyim dedi.
Zaten bende biliyorum, çok yoğun çalışıyor ama sırf neden bu değil tabi.Biliyosunuz babama araba almak için kredi çekmiştik, onu ödeyelim derken, 2 aydır doğru dürüst kira veremiyoruz.
Faturalar derken aldı başını gidiyor. Bi de hala zam yapmadılar ona. Zaten maaşı yetmiyordu, bi de krediyle faturalar eklenince iyice battık. Müdürlerde sürekli toplantı yapıp duruyomuş, herhalde işten birilerini daha çıkarıcaklar, belki beni de diye iyice strese girmiş. Bana da söylememiş üzülmeyim diye.
Bunlar üst üste bindi, artık hiçbişeye tahammülüm kalmadı dedi. Bende benim suçum ne, her zaman bana patlıyosun dedim. Ne yapıyım, benim kahrımı ancak sen çekersin diyor, ben de böyle olmak istemiyorum ama artık doldum diye.
Ne olacağımız belli değil, borçlar yığıldı. Napıcam diye düşünüyorum, sen anlayışlı ol, benim üstüme gelme, kalbini kırmayım diyor.
Ben de ne diyim , tamam dedim artık.
Bakalım Allah sonumuzu hayır etsin. Başkası kesinlikle yok olamaz, ben seni ilk günkü gibi seviyorum.Oğlumu seviyorum, evimde mutlu huzurluyum neden yapıyım diyor.
Ben de bu kadar lafın üzerine daha fazla üzerine gitmek istemiyorum.
İnşallah bundan sonra Allah yardım ederde şu borçları bitiririz. Çok bunaldık hakikaten ama ben artık boşveriyorum. Çünkü düşündükçe çok bunalıyorum.
İnşallah Allah bize yardım ederi bütün darda olanlara...

Ya canım bi yönden sevindim,,,eşin hatasını anladı ve en önemlisi sana içini döktü.a.s
Diğer yönden üzüldüm,adamcağız baya bunalmış ,malum borç, iş vs.vs. ,sıkıntı üstüne sıkıntı...
Allah herkese yardım etsin ,ekonomik kriz zor valla...
Öte yandan sizin sorununuz da şimdilik hallolmuş görünüyo,umarım bi daha sorun yaşamazsın...

Son düzenleme:
sana demiştim kendini pek önemsemiyorsun ama enişte anlatmış işte sonunda :) bunu okumak için girmiştim =)))

valla bu kadın milletinden korkulur (dahil ben) sayfalar dolusu senaryo amma yazıyoruz biz böyle yaa şu iletişimi zorunlu ders olarak okutmalılar bence =)))

bende bu isin içinde bir is var d1ye dusunuyorum canim. bende kocamin is yerine giderim hemde süslen1r püslenir ööle giderim. etrafi kolaçan ederim. uyuz oldugum bir durum olursa daha s1k giderim. Bence sen daha s1k git ve ortami çözmeye çalis. Hem suçlu hem güçlü. gelemem valla.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

yani durumları çok iyi bilmiyorum ama belki yasak filan olabilir. hem neden tüm kızların suratı asılsın ki eğer senden sakladığı bişey varsa sadece bi tanesinin filan morali bozulur.diğerlerinin suratı neden asılmış onu anlamadım:)
Eşin onu kontrol amaçlı gittiğini hissettiyse ona kızmıştır yoksa neden kızsın normal bir ziyarete.

valla cok sacma bi sebep madem okadar tepki verdiğine göre araştır canım.o sana iyi davranan bayanı kendine cekmeye calış dicem ama eşin tepki veriyo gitmene.bazen bu erkekler kadar saçma varlıkların olduguna inanamıyorum

ne alakaymış ya kesinlikle giderim buna eşim karar veremez

canım eğer kendisi patronsa git ama başkasının emri altında çalışıyorsa gitme patronlar pek hoşlanmaz.bir kez gidip görmüşsün o yeterli.orada zaten iş sitresi çoktur ve ona haber vermeden gitmelerine onu kontrol ettiğini düşünmüş olabilir güvenimi yok bana diye.iş yerindekilerle samimi olabilir olsun iş arkadaşları bizler bile samimiyizdir iş yerindekilerle orası bir aile gibidir sevende olabilir sevmeyende.bizde bayanlar olarak biraz pimpirikliyizdir bazı konularda kafana takma.

bazen canım sıkıldığı zaman eşim götürür beni işyerine.
rahatsız olacak bişey yok bunda,onun ofisinde otururum ben.
zaten çok da ilgi çekici bir yer değil çelikhane orası.
700 tane erkeğin arasında insan kendini rahat hissetmiyor.
ama neden gitmesinki bir kadın eşinin iş yerine
ne sorun çıkarabilirki?

evet onu bende anlamıyom benım arkadasımın eşi bayan kuaforu bıkere habersız bırlıkde gttık ben aşagıda elbıse bakıyodum arkadasım kocasının yanına cıkdı butun han yıkıldı karı koca kavga ettıler kocası nıye geldın dıye yuzune bıle bakmadı tamam karısının yuzune bakmadı dedım pekı 1,5 yasında kı dunya tatlısı kızınada mı bakmaz be adam ınsan arkadasım la eşi kalmayan bagırma cagırma sonunda arkadasım bayıldı ..bız taksıye bınıp eve geldık ..arkadasım annesının evıne gttıkızıyla 1 hafta orda kaldı sonra kayın pederı vs.gerı getırdıler..bunu bende cozemedım ...

eşimin işi yakın evimize markete pazar a giderken ugrarım mutlaka 2 ortaklar
musrerılerden tadnıdık varsa selam verırım
cayımı içer alısverısımı yaparım evime gelırım
hiç ters bişer görmedım eşimden şimdiye kadar
aclıgın varmı yemek soyleyım bıle der kaydirigubbakcemile3
hiç ters ayıp bişey degıl canım ya ne alaka yani :bbo:benneyaptımki

eşim memur olduğu için gitmem...kendine ait bir iş yeri olsa giderdim ara sıra...
bugün eşime bi sürpriz yaptım eşimin çalıştığı kurum evimize çok yakın malüm bugünde mesaisi vardı telefonda sordum kimse varmı yok dedi ben yanlızım...
neyse bende dün akşam kek yapmıştım bi tabaga koyup yanına gittim kapıyı açınca çok şaşırdı..
hatta sevindi bile eşim bir yandan benimle sohbet etti bir yandanda evraklarla uğraşıyordu iki bardak çayını içip evime geldim...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…