bencede tepkisi çok saçma.işyerinden biriylemi beraber acaba?
Babam bizdeydi, ancak gitti de girebildim. ( tır şoförü kendisi)
Bu arada bizimkinden hala özür gibi bir ilerleme yok. Sadece hala hiçbişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor, ama nafile. Babam bizde diye barışırım zannetti ama ıııhııhhhh....
Normalde işi olmadıktan sonra aramayan adam, bugün on kere aradı. Ve eğer o haklı olsa, kesin aramazdı. Ve hayatta konuşmaya çalışmazdı. Tabi suçunu biliyor.Ama kararlıyım, hep beni sinir ediyor, üzüyor.
Ben de alttan alıyodum, aman huzurumuz bozulmasın diye, belki aylardır.Ama artık yok, birazda o korksun, huzurumuzu kaçırmayım diye.
Kararlıyım, özür dileyip, açıklayana kadar konuşmak yok...
,,Aslında çok can sıkıcı bir durum..
Hani eşiniz işyerindeki kızlarla samimi olmasa belki de siz işyerine gitmeyi aklınıza bile getirmeyecektiniz.Gitseniz bile,eşinizin ve oradaki kızların tavırlarını bu kadar çok incelemeyecek,tabiri caizse öküzün altında buzağı aramayacaktınız(sürçü lisan ettiysem affolabenneyaptımki
Genele bakınca eşlerin işyerlerinde birbirini ziyaret etmesi kadar doğal bir durum yok benim gözümde.. Ben de aradabir giderdim..Daha doğrusu o tarafta işim olunca uğrardım.Çok iyi karşılanırdım,hem kocam hem de iş arkadaşları tarafından:çok üzgünüm:
Neyse;
belki diyorum,olumlu bakmaya çalışarak,hani eşinizin diğer erkek arkadaşlarının eşi gelmezken sizin uğramanızın ona batması kendini baskı hissetmesine neden olmuştur,hani kontrol mu ediyorsun der gibi..:sm_confused:
Yine de iş eşinizde bitiyor maalesef. O bu kadar büyük tepki gösterdikçe sizin kafanızdaki soru işaretleri artacak,bunun farkına varması gerek bence..
Kolay gelsin,zor bir durum cidden.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?