Eşimin işyerine gitmem çünkü benim işyerimede eşimin öyle zırt pırt gelmesini istemem. Bulunduğumuz yer bir işyeri. Çay kahve içme misafir ağırlama yeri değil. Ayda yılda bir kere olur anlarım ama öyle sık sık yapılan ziyaretleri sevmem gitmem, eşiminde gelmesini istemem.
Ama sizin durumunuz farklı, anladığım kadarıyla eşinizi kontrol için gidiyorsunuz ve bu durumuda eşiniz biliyor. Büyük bir ihtimalle sizin onu ziyarete kontrol amacıyla geldiğinizi bildiği için kızmış olabilir.
Birde siz gelince beyli konuşma olayına, açıkcası bizde arkadaşlarla işyerinde samimiyizdir ama eşlerimiz geldiğinde (özelliklede daha eşlerle samimi olmamışsak) hemen hanımlı beyli konuşuruz. Bunun bir art niyet olduğunu düşünmeyin, bu sadece sizinle samimi olmamalarından kaynaklanıyor.
Bence biraz daha rahat olun ve eşiniiz sık boğaz etmeyin fazla sıkarsanız adam saçma sapan şeyler yapabilir.
canım duygusal bir patlama yap...
sen beni enayi saf salak yerine koyduruyorsun oradaki bayanlara dimi.. bu yüzden rahatsız oldun. gelişim onların huzurunu bozdu. sana söylediler sende kıyamadın onlara de..
oysa ben senin bni önemsediğini üzerime toz kondurmayacağını sanıyordum de.
biraz cadılık yap canım erkekler bağrışıp tartışmadan o huzurun değerini anlamıyorlar.
aynı şeyi ben yapsam sen ne hisederdin de.
gidip gitmemek mesleğe göre değişir ben kendi adıma hoşlanmam estikçe çıksın gelsin bende onun mesleğinden ötürü gidip gelemem zaten ayrıca bir işyeri bunu kabul etmez kendi işyeri olsa git bütün gün otur kim ne desin ama başkasının işinde biraz daha özen gerekir...
bayanlara gelince eşinin dediği gibi bir cümle sanmıyorum ki kullansınlar bence eşin senin damarına basmıştır o zaman sende sormalısın bunu diyen hangisi diye cevap verebilir mi acaba =)) eğer demişlerse de eşine de bir kocaman yuhh demek lazım dedirttiği için...
artı bişey daha bunların öncesinde pozitif bak duruma orada erkeklerde çalıştığına göre hemde müdür öyle bir adam olduğuna göre eşin belki de seni kıskanıyor :jeyyar: en güzeli bu bence =)
bir de bayanlar siz gelince hoşlanmayabilir siz değil belki bir başkasının da eşi gelse yine hoşlanmayacaklardır kişisele almadan bikaçıyla sohbet etme imkanı bulursanız sonraki gidişlerinizde böyle karşılanmazsınız eminim :)
2 aydır oğluşla yatmak daha tuhaf geldi bana nedense :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?