Kızlar eşlerinizin işyerine ziyarete gider misiniz?

DEILKI ORAA KIZLAR ASKIM CANIM BITANEM BEBEGIM DIE KONUSURLAR TABII BENIM YANIMDA KONUSMAZLAR O AYRI:jeyyar:

siz onun eşisiniz işyerine gitmeniz onu ziyaret etmeniz gayet doğal..
niye bu kadar tepki veriyor ki...
bide işyerinde çalışan kızlara ne oluyor ki sen oraya gidince surat asıyorlar...

giderim tabiki
geneldede cumartesi günü gidiyorum çünkü o gün ben çalışmıyorum
bi güzel giyinip süslenip püslenip öyle gidiyorum
bugüne kadarda hiç niye geldin diye ne kızdı ne surat astı hata çok mutlu olur
işi var ise ben o işini bitirene kadar oturur çay kahve içerim eğer yoksa zaten biraz oturur birlikte yemeğe felan çıkarız
senin eşinin tepkisi çok abartı hata anlamsız
sanki bişey saklıyormuşda yakalanma korkusu var gibi
kimsenin eşinin oraya gitmemesi seninde gidemiceğinin anlamına gelmez
onu diğer eşler düşünsün
kaldıkı sen çok sıkda gitmiyorsun anladığım kadarıyla
ordaki kızların suratları asıldı demissin belkide sana öyle gelmiştir? olabilirmi aceba neden hepsinin bir moralı bozulsunki sen geldin diye,şüphelendiğin bi durummu var senin?
tepkinde çok haklısın asla taviz verme

hiç gitmiyorum kızlar çünkü gitmemi istemiyor.ben de sinirlendim artık gitmiyorum.:dilcikar:

esinin gelmenden rahatsız olmasında bi sebep olmalı diye dusunuyorm ben yoksa sen onun esisin hergun gidip orda oturup laklakda yapmadına gore senin gtmenden rahatsız olma sebebi kendiyle alakalı..ve bir de evli bi adam cnm cicim diecek kadar yakınsa bu arkadaslarıyla siize surat yapmak yerine yakın ve sıcak dawranmaları gerekrdi bnce tavrınızı kesnlikle koruyun...

benim esim böyle davransayadi cikmadan önce derdimki bundan sonra hazirlikli ol hergün buraya gelecegim
bakalim neden beni burda istemiyorsun korktugun biseyler mi var yoksa
buda ona yeterdi

Eşimin işyerine gitmem çünkü benim işyerimede eşimin öyle zırt pırt gelmesini istemem. Bulunduğumuz yer bir işyeri. Çay kahve içme misafir ağırlama yeri değil. Ayda yılda bir kere olur anlarım ama öyle sık sık yapılan ziyaretleri sevmem gitmem, eşiminde gelmesini istemem.
Ama sizin durumunuz farklı, anladığım kadarıyla eşinizi kontrol için gidiyorsunuz ve bu durumuda eşiniz biliyor. Büyük bir ihtimalle sizin onu ziyarete kontrol amacıyla geldiğinizi bildiği için kızmış olabilir.
Birde siz gelince beyli konuşma olayına, açıkcası bizde arkadaşlarla işyerinde samimiyizdir ama eşlerimiz geldiğinde (özelliklede daha eşlerle samimi olmamışsak) hemen hanımlı beyli konuşuruz. Bunun bir art niyet olduğunu düşünmeyin, bu sadece sizinle samimi olmamalarından kaynaklanıyor.
Bence biraz daha rahat olun ve eşiniiz sık boğaz etmeyin fazla sıkarsanız adam saçma sapan şeyler yapabilir.

Ben eşinize hak veriyorum eşim işyerime bir kez gelsin tanışsın isterdim ben de ama canı istediginde de cıkıp gelmesini istemezdim..
çünkü çalışma ortamında iş güç varken onunla ilgilenemezdim sanırım..
sizin sözleriniz bana ilginç geldi ama diyorsunuz ki tüm kızların suratı asıldı ya tüm kızlar mı eşinize aşık sizce?olur mu böyle bir şey ?tek kızdan şüphelenseniz anlarım da eşiniz de herhalde dünya yakışıklısı degil ki işyerindeki herkes ona baksın...bence siz eşinizi çok kıskanıyorsunuz ya d aönceden güveninizi yitirmiş olabilirsiniz..eşiniz de kontrole gittiğinizi anlamış gibi b uyüzden de kızıyor caktırmadan gitseniz keşke...
içinizi rahat tutun bence sakınmayın da içinde varsa yapacaktır..
ayrı yatmak falan da olmaz öyle..
barışın bi an önce inanın ki olayı büyütmüşsünüz yazık olmuş..ben olsam ben de istemezdi meşim sevgilim gelsin en sevmedigim şey bu...yani sevgilimi sevmedigim için degil ki sadece iş ortamı bana göre iş içindir ve ziyaret gereksizdir..neyse inşallah hallolur sorun..

mantıklı bir yorum gelmiş işte..arkadasım bu kişiye göre degişir demek ki senin eşin istemiyor adam seni illa aldatıyor mu yani?işin yoğunluğundan patrondan cekiniyor uzatma büyütme bence de..kaydirigubbakcemile5

belki hatırlarsınız benimde buna benzer birşey başıma geldi
işyerindeki bir kadın yüzünden gitmemi istemezdi
ama hala kalbim doğrulmadı içinde bir soru işareti hep kalıyor
oda güveni yitirmek güven bir gitti mi bir daha gelmiyor
hep kuşkuyla bakıyorsun

ben eşimi ziyarete giderim ama sık değil

aklıma estiği zaman

eşimin kendi işyeri olduğu için rahatlıkla gidiyorum

eşimde hiç tepki göstermedi

bence eşinize telefon açıp: hayatım yanına uğramam lazım bir miktar para alacağım vb konuşsanız belki tepki vermez size.

sizin onu kontrol ettiğinizi düşünebilir.

yada kötü bir ihtimal ama yakalanma korkusu yaşayabilir.

bence son kez konuşun ama barışmak için değilde açıklama yapmak için

onu suçlamadan sadece gitme sebebinizi açıklayın..

ve özürdilemesini bekleyin... derim

benim eşimin şirketinde hep erkekler var bir tanede uyus sekreter var aynı şirkette abim ve kaynımda çalısıyo onun yanlıs yapma gibi bi secenegi olamaz yani:jeyyar:

senin eşin ise bence sacma davranmıs ve uzatmaya devam ediyo anladıgım kadarıyla sende koy tepkini gıcık et sürekli git madem bir sürü bayan var nie kızıyo var bu işin içinde bişeler vaaarrr bana pekte masum gelmedi

bence bayan da erkek de abartılı olmamak şartıyla işyerlerine girip çıkabilmeli. ben isterim görmeyi eşim nasıl bir ortamda kimlerle çalışıyor diye

Son düzenleme:

19 yıllık evli biri olarak verdiğiniz tavsiyenin pekte geçerli olduğunu sanmıyorum. Erkeklere bağırıp çağırmak bir fayda sağlamaz. Aksine vırvır eden bir kadın erkeği ancak sıkar ve ev ortamından uzaklaştırır. Biraz empati kurun bakalım eşiniz size devamlı bağırıp çağırsa tartışsa neler hissedersiniz.

Hepinizin yorumlarını okudum.Herkese çok teşekkür ederim.Bazılarınız beni haklı görmüş, bazılarınızda abarttığımı söylemiş.
Daha öncede söylemiştim, bu eşimin işyerine ikinci gidişim.Zaten ilk gittiğimde tanıştırmıştı beni eşim diye. Artı zaten ben sık sık gidip, oturan bir insan değilim.Kaldı ki orası iş yeri, bunu da biliyorum.Ama insanların eşleri, eşlerinin işyerine gidebilir. Bunu kimse engelleyemez.
O zaman kimse, karısının kocasının nerde kimlerle çalıştığı bilmeden yaşasın.Kusura bakmayın ama bana ters.Artı tabi ki bütün kızlar ona aşık olamaz, o da dünyanın en yakışıklı erkeği değil.Konum olarak iyi bir yerde, ve eli yüzü düzgün bir adam.
Ve malum bu devrin kızları ( eskiden de vardı ama şimdi daha çok) EVLİ VE ÇOCUKLU adamlara daha bir sıcak bakıyolar. Buna hergün şahit oluyoruz. Etrafınızda hiç mi görmediniz?

Ve bazılarınızın da dediği gibi ,ortam çok lakayıt ve ben bundan çok rahatsız oluyorum. Onlara nasıl diyim, benim eşimle böyle konuşmayın diye.Doğal olarak eşime söylüyorum, ama dinleyen kim. Eskiden daha beterdi, ama bu kadar düzeldi, kafasına vura vura.

Dediğiniz gibi bende işyerinde neler yapıyoda , benden rahatsız oluyor diye düşündüğüm için kızdım.Kaldı ki ben zaten bişey demedim, o uzattıkça uzattı. Yani ortada abartan bir varsa o da eşim.

Bu arada hala konuşmuyorum.Ama o öğlenden beri, bahanelerle konuşmaya çalşıyor.Ama nafile. Bana neler olduğunu anlatıp, mantıklı bir açıklama yapana ve özür dileyene kadar konuşmuycam.İstediği kadar uğraşsın umrumda değil. Bugüne kadar hep ben alttan aldım, ama artık almıycam.
Ben de insanımve onun karısıyım. Nerde çalıştığını, kimlerle muhatap olduğunu bilmek, ve işyerine kırk yılda bir gitmek benim hakkım. Artık eskisi gibi hemen yelkenleri suya indirmiycem...Bu sefer çok kararlıyım....

Bu arada dün eşimin yastığıyla battaniyeyi yere atmıştım, ben oğlumla yatmıştım.O da gidip, oğlumun odasında yatmıştı ( soğuk buz gibi orası)
Şimdi gitmiş yatakta oğlumla yatıyor. ( bu arada yaklaşık 2 aydır oğlumla yatıyoruz)
Bana hatasını anlamaya başladı gibi geliyor. Ama asla vazgeçmem, özür dileyip açıklama yapana kadar.

gidip gitmemek mesleğe göre değişir ben kendi adıma hoşlanmam estikçe çıksın gelsin bende onun mesleğinden ötürü gidip gelemem zaten ayrıca bir işyeri bunu kabul etmez kendi işyeri olsa git bütün gün otur kim ne desin ama başkasının işinde biraz daha özen gerekir...

bayanlara gelince eşinin dediği gibi bir cümle sanmıyorum ki kullansınlar bence eşin senin damarına basmıştır o zaman sende sormalısın bunu diyen hangisi diye cevap verebilir mi acaba =)) eğer demişlerse de eşine de bir kocaman yuhh demek lazım dedirttiği için...

artı bişey daha bunların öncesinde pozitif bak duruma orada erkeklerde çalıştığına göre hemde müdür öyle bir adam olduğuna göre eşin belki de seni kıskanıyor :jeyyar: en güzeli bu bence =)

bir de bayanlar siz gelince hoşlanmayabilir siz değil belki bir başkasının da eşi gelse yine hoşlanmayacaklardır kişisele almadan bikaçıyla sohbet etme imkanı bulursanız sonraki gidişlerinizde böyle karşılanmazsınız eminim :)

2 aydır oğluşla yatmak daha tuhaf geldi bana nedense :))

-------------------------------
Dedim ya zaten bir kere oğlumla gittim.Cumartesi de para alıp çıkacaktım zaten onun için gittim, istese de sürekli gitmem zaten. Ben sordum hangisi dedi diye, hepsi dedi diyo.Belki de senin dediğin gibi beni kızdırmak için söyledi.Ama inan hiç kızmadım.

Keşke senin dediğin gibi eşim beni kıskandığı için böyle yapıyor olsa. O zaman inan sesim çıkmaz. Ama neden bana söylemesin ki kıskandığını...

Hem neden benim yada bir başkasının eşinin gitmesinden hoşlanmasınlar ki.Eğer hoşlanmıyorlarsa ben bunun altında başka sebepler ararım.Ya onların adamalara ilgisi vardır, yada samimiyetleri çok fazladır. Hem o bayanlar ne hakla, bir adamın karısından rahatsız olabilirlerki anlamadım.
O zaman erkeklerde, kadınların eşlerinin gelmesinden rahatsız olmalılar.
Bu arada oğlum 2 ay kadar önce bronşit oldu. Bütün gece üzerini açar, o yüzden hasta oldu.Ben de korktuğum için yanımıza aldım. Sabaha kadar üstünü örtüp duruyorum.
Yaz gelince yine kendi yatağına dönecek.Bi daha aynı hastalığı olmasına dayanamam yavrumun, perişan oldu günlerce.
Ben uykusuz kalırım, rahat uyumam, yeter ki o iyi sağlıklı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…