- 20 Mart 2008
- 141.919
- 213.824
- 1.423
- 60
E niye takıyorlar takmasınlar .Ne garip bir durum .
Bu arada keles ablam senin yorumlarını beğeniyor ve seviyorum .![]()
Oradan uzaklaşmak kafa dinlemek istiyorlar artık..
Teşekkür ederim canım sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E niye takıyorlar takmasınlar .Ne garip bir durum .
Bu arada keles ablam senin yorumlarını beğeniyor ve seviyorum .![]()
hay ağzın bal yesinBen şunu da anlamadım:
Bu kadar insan akli melekelerini mi kaybetmiş ki tapusu sizde olan evi almaya gelmişler? Evi verirken başka bir şey mi demişlerdi size?
Bu konuda da pek bir açıklaması yok. Tapu eşimib üzerine diyor ama pek öyle olduğunu,zannetmiyorum. Ya konu sahibini kandırıyor eşi, ya o ben masraf yaptım diye sahiplendi veyabtapu verilirken bir şeyler dendi ki bu insanlar ayaklandı.hay ağzın bal yesin
bir tek ben algılayamıyorum konuyu sanmıştım![]()
hay ağzın bal yesin
bir tek ben algılayamıyorum konuyu sanmıştım![]()
EVİ İLK BASAN KONU SAHİBİ:)allah allah tapu eşinin üzerine ise bu kadar yaygarayı nasıl kopartabiliyorlar ne hakla
ben olsam şikayet ederim evimi bastılar diye. ama bu konuda bir tuaflık var
eğer eşinin üzerinde olsa idi tapu bu kadarına cesaret edemezlerdi
bana şimdi sanki tapu kv üzerine gibi geldi ya![]()
Evi kvler aldı diyon onlara almadı mı almadıysa alsın size çık demek ne oluyo tapu eşinin üzerine diye hatırlıyom insan verdiğini geri alırmı ne yapıyo bunlar anlamadım ama saçmalıyolar ben 6 yıldır kvlerin evinde oturdum şimdi evimizi alıp taşındık kiraya verin kirası sizin olsun diyolar eşimin de kardeşleri var ama o evi bize niyetle aldığı için ilerde de bize vercekKızlar ev konusunu açmıştım ama konular gittikçe sarpa sarıyor eşim abisiyle kavga etti annesi araya girdi abisi karısının sırtını tuttu o evi alıcaz görürsün dedi oda sen kimin evini kimden alıyorsun diye kavga ettibende eltimle kavga ettim öyle çirkeflerki kavga etmek için kaynanamla evime geldiler bizde pişman olmuşlar diye geldiler sandık kapıyı açmıycaktık başta ama kaynanam çaldı kapıyı açmadık telefonla aradı konuşcaz dedi eşim onlarla kavga ettiği sırada sinirden televizyonu kırdı eli falan kanadı bu evden gitmezseniz polis çagırcam dedi korkup kaçtılar abisi resmen bir dengesiz yüzünden Eşime vurdu oda sinirden karşılık verdi off ne olacak böyle bilmiyorum huzurumuzu kaçırıyorlar ne pis insanlar ne yüzsüzlerrr ailemi aradım annem kaynanamla kavga etti durumlar artık kontrol edilemez bir hal aldı ablamlar falanda girdi olaya Abim falan yani konu artık çok büyüdü ve ben tahammül edemiyorum çıktık evden annemlerdeyiz şuan