• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ev konusunda çok büyük bir tartışma yaşadık !!!

Nedense bana hiç inandırıcı gelmedi bu konu.kim kimin tapulu malına sen çık ben oturcam diyebilir.bi kere eşyanın tabiatına aykırı .bunun için eltinin kıskanç değil deli olması lazım.ya eşin tapu benim üstüne diye seni kandırdı, yada sen hangi sebeple olduğunu bilmediğim bir nedenden ötürü bizi kandırıyorsun.asla inanmıyorum.

Kızlar ev konusunu açmıştım ama konular gittikçe sarpa sarıyor eşim abisiyle kavga etti annesi araya girdi abisi karısının sırtını tuttu o evi alıcaz görürsün dedi oda sen kimin evini kimden alıyorsun diye kavga etti :KK43: bende eltimle kavga ettim öyle çirkeflerki kavga etmek için kaynanamla evime geldiler bizde pişman olmuşlar diye geldiler sandık kapıyı açmıycaktık başta ama kaynanam çaldı kapıyı açmadık telefonla aradı konuşcaz dedi eşim onlarla kavga ettiği sırada sinirden televizyonu kırdı eli falan kanadı bu evden gitmezseniz polis çagırcam dedi korkup kaçtılar abisi resmen bir dengesiz yüzünden Eşime vurdu oda sinirden karşılık verdi off ne olacak böyle bilmiyorum huzurumuzu kaçırıyorlar ne pis insanlar ne yüzsüzlerrr ailemi aradım annem kaynanamla kavga etti durumlar artık kontrol edilemez bir hal aldı ablamlar falanda girdi olaya Abim falan yani konu artık çok büyüdü ve ben tahammül edemiyorum çıktık evden annemlerdeyiz şuan
Canım ev senin eşinin üzerine değil mi? Eğer öyleyse bütün iplerinizi kopartın evi satın kurtulun

Bence ev abisine de alındıysa hakkınız kesinlikle satmayın ve vermeyin. Kapayın gözünüzü kulağınızı. Düşman çatlatırcasına görmezden gelin yaşayın hayatınızı. Sonuçta en büyük destekçin eşin yanında. Ama polemiğe girme haklıyken haksız olursun. Allah kolaylık versin

dünkü konusunu okudun mu konu sahibinin
ortalığı ateşe veren konu sahibi aslında.
evi istemısler vermıyorum der gecersin ya da sessiz kalırsın bazı durumlarda.

konu sahibi eltisine baya bir çıkışmış , e bugun de aynısını onlar yaptı
Çıkışır tabi niye çıkışmasın ki..her olaydada kibar olunmuyor kusura bakmayin..bu olayda alttan alsinda kendini kapida bulsun dimi.. bu daha etik daha kibar..heyy gidi gorumcene karsi sadece kardeşini gormek istiyor ve cok konusuyor diye neler yaptin neler soyledin..senin kibarligin nerdeydi o vakit..kadin 40.00 tl eve masraf yapmis yillarca calismis bunun düşünülmesi bile kavga sebebi..sen olsaydin aaa elticim lafimi olur gel otur derdin zaten..eltinin kafasinda boyle bir seyin oldugunu bil yeryuzunden silersin onu sen beybii..

Bence ev abisine de alındıysa hakkınız kesinlikle satmayın ve vermeyin. Kapayın gözünüzü kulağınızı. Düşman çatlatırcasına görmezden gelin yaşayın hayatınızı. Sonuçta en büyük destekçin eşin yanında. Ama polemiğe girme haklıyken haksız olursun. Allah kolaylık versin
Canim elti bundan bi kac sene önce evleniyor ve sırf goze girmek icin bile isteye gidiyor aile apartmanina konu sahibi en bastan uzak istemis..yani ikisine ayni anda alinip verilse ve biri yeni biri eski olsa haksizlik olur..ama ayni zamanlarda bile verilmemis

Yuh bi ev yüzünden yaşananlara bak :KK57:
Eşin şuan çok kötü durumdadır eminim. Ortalık zaten fena karışmış bu saatten sonra sürekli ailesini kötüleyip şunu bunu yaptılar deme canım eşine destek ol bence sakinleştirmeye çalış yoksa sizin de aranız bozulabilir. Eşin zaten herşeyin farkında sen yanında ol elini sımsıkı tut ki yalnız olmadığının farkına varsın.
O ailesine de diyecek söz bulamıyorum. Polise haber verin darp raporu alın bence ne haberler okuyoruz Allah korusun. Allah yardımcınız olsun.
Evet su an eşine acıyorum cunku çok üzülüyordur..benim esimde aileden yana bi şey yasayinca hic yorum yapmiyorum..sadece ona sarilip dinliyorum derdini öpüp kokluyorum..bu ona daha iyi geliyor..

Dünya malı için

hem eşinin dayak yemesine ve atmasına neden oldun,

dünürlerin arasını bozdun ve

kendi huzurunu bozdun bak kendi evinde bile barınamıyorsun..ne kazandın??

Tüm bunlar senin hak iddia edemeyeceğin bir ev için..kv oğluna verir, geri alır sanane..

Çok değil biraz zaman geçsin eşin ailesiyle arasını düzeltir, senide bir güzel susturur..bundan sonrada huzurbozan seninle ve ailenle kimse muhattap olmaz kaalede almaz..çokta iyi yaparlar..
Dunya mali onemli degildir benim gozumdede amaa oyle kedi fare oyunu degil bunlar kaynana kendi oturacaksa amenna derim ama sen çık eltin gelsin demesi..hic bir Allah'ın kulu bunu sakinlikle karsilamaz..

Konu sahibi sanki çağırmış kaynini kocasi dövsun diye..ev basmislar resmen..iki dunurun arasini konu sahibi degil kaynana bozmuş akıl edemiyor mu!! gelinin eviyle dunur karşılıklı oturuyor bir sey olunca duyacaklar elbet..

Ve bende konu sahibinin yerinde olsam ailemi cagirirdim sahipsiz miyim ben!!kendi eşim icin söylüyorum boyle ailesinin bir daha yuzune bile bakmaz..bide diyorsunuzki onlar iyi olur srnin ailen kötü..bu durum olamaz.ha adam ailesiyle barışır ama bu yapilani aslaa unutmaz ve karisinin ailesine hep minnet duyar bu olayda yanlarinda oldukları için..

Ayrica gayet hakta iddia eder o evi su an kimin verdigi hicccc onemli değil..cunku tapusu esinin uzerine olan bir ev otomatikmen onunda olur..ayrica eve masrafta yapmislar..yani bu olayi siz yasasaydiniz nasil tepki verirdiniz merak ettim? ?

Son düzenleme:
Canim elti bundan bi kac sene önce evleniyor ve sırf goze girmek icin bile isteye gidiyor aile apartmanina konu sahibi en bastan uzak istemis..yani ikisine ayni anda alinip verilse ve biri yeni biri eski olsa haksizlik olur..ama ayni zamanlarda bile verilmemis

Aynen yaa. Zor bu işler zor ikisi de girip çalışacak kendi evlerini arabalarını alıp kimseye eyvallah etmeyecekler. Böyle bi duruma soktukları icin de ailesine meaafeli duracaklar. Evi ver al çocuk oyuncağı mı bu. Çocuğum var sığmıyoruz lafını da bu kızcağızın çocuğu yok diye söylemiş bence. Eltini sil hayatından yok et. Fesat kıskanç sendekilerde gözü olan bi kadınmış. Millet ne doyumsuz herkese ailesi destek olamıyor bunlar da ev beğenmiyor. Sen sil o eltiyi. Ayni anda kaynanana gitmeyin baktın o evde hemen evden çık sonra git.

Aynen yaa. Zor bu işler zor ikisi de girip çalışacak kendi evlerini arabalarını alıp kimseye eyvallah etmeyecekler. Böyle bi duruma soktukları icin de ailesine meaafeli duracaklar. Evi ver al çocuk oyuncağı mı bu. Çocuğum var sığmıyoruz lafını da bu kızcağızın çocuğu yok diye söylemiş bence. Eltini sil hayatından yok et. Fesat kıskanç sendekilerde gözü olan bi kadınmış. Millet ne doyumsuz herkese ailesi destek olamıyor bunlar da ev beğenmiyor. Sen sil o eltiyi. Ayni anda kaynanana gitmeyin baktın o evde hemen evden çık sonra git.
Bak araba aldık ve bazi aylarda baya bir zorladi bizi esim ailesinden almak istedi (ki borc olarak) ama izin vermedim..cunku atiyorum 2.00 tl alip bi kac aya geri versen bile bi zaman sonra diyorlarki ya sizin arabanizida biz aldik..minnet etmesinler diye bir ignelerini almam..cok sıkışınca babami arıyorum sagolsun 1 istesek 3 gonderir..nisanliyken esim calistigi paranin hepsini aylik olarak ailesine gonderiyorduki işte adetler yapilsin davetiye dugun altin vs vs işler için..calisip para gonderen kocam ama bana dugun yapan onlar oldu..bide esim dahil herkese benim 12 binlik sadece elbise aldigimi söylemiş..sadece 2 bin ya tutmuştur ya tutmamıştır..esimle evlendikten sonra hesap yapiyoruz nerdeyse 20 bine yakin parasini yemis ailesi..hersey icin fazla fazla istemişler..ama halada utanmadan size dugun yaptik diyebiliyorlar.

Amma uzattin ne evmis arkadas..hem milletten bedavaya ev al hem de boyle uste cik ne garip birisiniz ya siz..bastan kaynananin aldigi o evi kabul etmicektin kirada oturacaktin ama kafan rahat olacakti minnet belasi var isin icinde iste..ama tabi basta tatli gelmistir bedava mal ne de olsa..uslubunuza bakilirsa size az bile yapiyorlar

adim gibi eminim tapu kvalidenin uzerine, bak bu kadar net yaziyorum.. bugun aldigin bir kiyafette bile fatura adina kesilmisse baskasi hak iddia edemez degil ki ev.. kimse tapusu sizin uzerinize olan evi alacagiz demez.. kaldi ki bu insanlarin hepsinin mi gozu dondu, tapulu evi almak icin yumruklasiyorlar.. madem oyle gidip savciliga verin gasp etmeye calisiyorlar diye.. sen cok buyuk bir sey sakliyorsun konu sahibi, resmen manipulasyon yapiyorsun millet de seni gazlayip duruyor.. evi satmaya calisman bile tamamen gozdagi, satamazsin cunku senin degil.. bak gorursun eninde sonunda cikaracaklar sizi o evden, butun panigin saga sola saldirman da bu yuzden..

Çıkışır tabi niye çıkışmasın ki..her olaydada kibar olunmuyor kusura bakmayin..bu olayda alttan alsinda kendini kapida bulsun dimi.. bu daha etik daha kibar..heyy gidi gorumcene karsi sadece kardeşini gormek istiyor ve cok konusuyor diye neler yaptin neler soyledin..senin kibarligin nerdeydi o vakit..kadin 40.00 tl eve masraf yapmis yillarca calismis bunun düşünülmesi bile kavga sebebi..sen olsaydin aaa elticim lafimi olur gel otur derdin zaten..eltinin kafasinda boyle bir seyin oldugunu bil yeryuzunden silersin onu sen beybii..
ben görümceme ne söyledim ????

hakaret edip evime geldiğinde kavga mı ettim olayı saptırmayın lütfen

içimden sıkıntımı burada paylastım

kendisi için ne kıskanc dedim ne çirkef dedim kocama şikayet edip kavga da etmedim

sessiz sakin içime atararak ağırladım yolladım.

konu sahibi gibi kocamı doldurup üzerine mi salsaydım ???

tapusu elinde ise cıkısamaz, o evi de eşinin ailesi almıs, vermıyorum der gecer gider

bunu dıyecek olan da eşidir kendisi değil,

ben gel otur demezdim , sorunlar illa ki bagıra cagıra , sıfat yapıstırarak çözülmez

ben __________ vermiyorum ___________ der susardım

eltim evi istedi diye kapısına gidip kıskanc rezil ağzının payını vereceğim demezdim.

Nedense bu sorunların sebebinin kendin olduğunu düşünüyorum. Ortalığı sanki kızıştırmışsın.
Bu evi kim senden alabilir anlamadım ki.
Tapusu sende değil mı satmadığın sürece nasıl alacaklar? Bunun için kavga mı edilir? Çevrenizde siz dahil bitane adam akıllı insan yok galiba.

Amma uzattin ne evmis arkadas..hem milletten bedavaya ev al hem de boyle uste cik ne garip birisiniz ya siz..bastan kaynananin aldigi o evi kabul etmicektin kirada oturacaktin ama kafan rahat olacakti minnet belasi var isin icinde iste..ama tabi basta tatli gelmistir bedava mal ne de olsa..uslubunuza bakilirsa size az bile yapiyorlar
uslubu çok güzelmiş lütfen:)
ne yapacakmış yani al elticim sen otur mu diyecekmiş.
ben de aynı şeyş söyledim de taşlanıyorum iki gündür.

tapusu benim üzerine olan ev için sessiz kalmak, ya da vermıyorum demek al sen otur demek sanırım.
dünden beri takipteyim tapusu asla bunların üzerine değil bence.

Ben neden bu konuda kv ve eltinin haklılkk payı oldugunu seziyorum? Ev basacak kadar kendılerını haklı hıssetmelerınden mı? Sizin kavgacı tavrınızdan mııı? Bence hıkayede eksık parcalar var.. elti de burada olsa keşke
evi ilk basan konu sahibi:) bir önceki gün
kıskanc eltim diye onun tabiri ile ağzının payını vermeye eve ilk giden o:)

Sizin gibi biri tapusu kocasinin üstüne olan evi hayatta satiliga cikarmaz. Böyle ne yapacağını bilmez şekilde davrandiginiza göre kesinlikle anlatmadiginiz seyler var. Evinizi basacak cesareti nereden buluyorlar?
Tadilati yaptirmissiniz sadece zamaninda evi kaynananiz almis. Sizin ailenize ne oluyor da bu ise burunlarini sokuyorlar? Niye ailenizi kattiniz? Anneniz ne curetle zamaninda parasini kaynananizin verip aldigi ev üzerine kadini arayip laf sayıyor?
Cok merakliysa kendisi de kızına ev alsin bari.
Olayi karistirip bu kadar bulandiran sizsiniz.
Herkes, tapu sizdeyse bir sey olmaz, dedi. Eger gercekten öyle olsaydi siz de rahat eder hakkınızı hukuki olarak arardiniz.

Back
X