Kızlar fikir verin

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.342
126
53
Merhaba kızlar canımı sıkan bir durum var ve ne yapmalıyım özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var
Eltim 4 ay önce ilk çocuğunu doğurdu. Bizde hem hastaneye hem eve nerdeyse her anlarında yanlarında olduk tabiiki de doğal olarak. 5 aylık oldu bebiş. Ama şöyle bişey var. Bize sadece 1 kere bayramda geldiler. Kaç kere davet etmeme rağmen başka gelmediler. Ve sürekli biz onlara gidiyoruz. Eşimin ısrarı üzerine. Ben bu durumdan sıkıldım artık yani bize gelmeye tenezzül etmiyorlar. Sürekli bizi çağrıyolar gelin gelin diye. Çocuk küçük olduğundan diye düşünebilirsiniz ama kaynanam gile ve eltim kendi annesine goturuyo yani benim evim hepsinden yakın
Eşime anlatıyorum durumu. Her haftagitmek istiyo ben de dedim git sen gör yeğenini hakkın. O da sensiz gitmem diyo delirecem sinirleniyorum ya of. Gelmiyosaniz bizi ne diye çağırıyorsunuz sürekli

Ben olsam gitmem. Eşimide ısrara devam ederse sert bi dille uyarırım. Sonuçta kolundann tutup zorla götüremez. Gitme. Eltinde davet ettiğinde açıkca bir seferde siz bize gelin de.

Madem çağırıyor devamlı gelmiyor size, git otur kocanın yanında hiç bir işe el atma.
Bir iki üç derken gelmeye başlar hiç merak etme.
Ama asla bir cay bile doldurma. Otur bak keyfine…

Ben olsam gitmem. Eşimide ısrara devam ederse sert bi dille uyarırım. Sonuçta kolundann tutup zorla götüremez. Gitme. Eltinde davet ettiğinde açıkca bir seferde siz bize gelin de.
Zaten dedim buyrun gelin bize dedim onlar sağol siz de gelin gelin diye ısrar ediyolar. Ama dediginiz gibi bidaha ısrar ederlerse yine derim siz gelin diye. Niye bu kadar ısrar ediyolar onu da anlamış değilim rahat rahat evinde bebeğine baksana işte

Madem çağırıyor devamlı gelmiyor size, git otur kocanın yanında hiç bir işe el atma.
Bir iki üç derken gelmeye başlar hiç merak etme.
Ama asla bir cay bile doldurma. Otur bak keyfine…
Oooo o zaman bana nasıl laf ederler dışlarlar onun bebeği var diye valla yok ya vicdanen de yapamam

Ya tabi her hafta gidilmez eşin ısrar ederse çok muhabbet tez ayrılık getirir biraz özleyelim de şakayla karışık ama istiyosan sen git de boşver
Valla dedim biraz birbirimizi özleyelim sohbet edecek konu bulamıyoruz sık görüşmekten dedim . Tamam diyo haftasonu gelince de ben yegenimi özledim gidelim görmeye. Ben isteksizim.
Sonra aramızda en ufak tatsızlık olduğunda bunu başıma kalkıyo sen kardeşime gitmek istemiyosun diye yakın oturmanın zararları iste valla evlenenlere tavsiyem en uzağa gidin en uzağaaaaa

Öyle diyorum bu seferde tartışıyoruz eşimle

Net ve kararlı bir şekilde gitmek istemediğinizi söyleyin. Bir daha istemeyecektir.
Siz olmadan gitmediğine göre yanlız giderken ona da değer verilmediğini gösteriyor. Ayrıca siz olmadan gitmem diye ısrar ederse sen bilirsin diyin.

Eşimle biz öyle karar almıştık ev bakarken. Hatta direk kendi demişti iki tarafa da uzak biyerde bakalım dedi oy dedim senin dillerin neler söylüyor shjhdh arada bi de çocuk küçük mikrop taşımayalım hastalanırsa vicdan yaparımdan falan gir ne bilim işim var biraz hasta gibiyim sen git falan de ay eşin de yanii göbek bağınız bir kesilmiş gibi sensiz niye gitmiyo. Çok özlüyosa iş çıkışı bi saat uğrasın görsün seni bulaştırmasın her seferinde

Eşiniz niye her hafta her hafta insanları rahatsız etmek istiyor? Yerinizde olsam gitmem.
Eltinizin her hafta misafir ağırlamaya bayıldığını hiç sanmıyorum. Hem de ufacık bebekle. Onun kocası da çağıralım çağıralım diye kafa ütülüyordur kesin.
Eşiniz kardeşiyle dışarıda görüşsün çok istiyorsa.

Size gelmiyorsa belki uzak durmak istiyordur ama siz sürekli gidiyorsunuz. bence gitmeyin. tartisin gerekirse de esinizle tartisa tartisa son bulur ve gitmezsiniz

Çocuğunuz yok herhalde. O yaş çocukla annem dışında ben de ev misafirliğe gitmem. Beziydi, mamasıydı, uyku düzeni zor olur. O yüzden onlara gitmek mantıklı olabilir. Ama herhafta sonu değil. Eminim o da içinden yine geldiler diyordur. 3 haftada bir gidin. Eşiniz tek çok istiyorsa gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…