- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
- Konu Sahibi Amasyali05
-
Çok tsk ederim cvbiniz için çok küçük bakmiorum ztn.. tayinci olunca mecburen park yatak almak zorunda hissediorum kendimi dediklerinizi dikkate alacam :)Canım iç genişliği 2 yaşa kadar olmalı. Zaten ufaklara bakmazsın herhalde. Alırken silinebilir kumaş olup olmadığını sor dura dura kararıyor silinebilir kumaş silinince hemen tertemiz oluyor. Sallanabilir olursa sana avantaj olur. Bebeği beşiğe koyunca bazen cin gibi açıyor gözlerini tık tık bi iki sallamak gerekiyor . Benimki bin yan cepleri gözleri falan var çok işime yaradı çok kullandım. Daha ne olsun
Canım bende memleketteki evimize aldım çok sık gidip uzun kalıyoruz özellikle çay sezonu. Çöl kullanışlı bişeyÇok tsk ederim cvbiniz için çok küçük bakmiorum ztn.. tayinci olunca mecburen park yatak almak zorunda hissediorum kendimi dediklerinizi dikkate alacam :)
Aynen.. peki müzik kutusu falan oluo ya bu park yatak larda ole mi alsam yoksa olmasa da olur mu o biraz kafamı karıştırdı avantajı olur mu sence ?Canım bende memleketteki evimize aldım çok sık gidip uzun kalıyoruz özellikle çay sezonu. Çöl kullanışlı bişey
Bebek severse olur tabi ama sevmeyede bilir o senin tercihin olacakAynen.. peki müzik kutusu falan oluo ya bu park yatak larda ole mi alsam yoksa olmasa da olur mu o biraz kafamı karıştırdı avantajı olur mu sence ?
:))doğru diosun yaa benimde düşüncem belki müzik sesini duyarak uyur 6 7 aylıkken falan olduğunda evim çok sessiz tek olunca ses olsun istiorum açıkçası bakalım zaman gösterecek dediğin gibi sevmeyede bilir :)Bebek severse olur tabi ama sevmeyede bilir o senin tercihin olacakeltim müzikli dönenceli aldı dönenceyi çıkardı o kadar gazlıydı bebek ki gözü dönence görmüyordu ağlamaktan :)
O bebeğinin alışkanlığına bağlı olacak bi durum. Benim kızım su sesinde uyuyor hala. Baştan beri öyle alıştı . Dönencesi var ama onla oynamaktan uyumuyor :)):))doğru diosun yaa benimde düşüncem belki müzik sesini duyarak uyur 6 7 aylıkken falan olduğunda evim çok sessiz tek olunca ses olsun istiorum açıkçası bakalım zaman gösterecek dediğin gibi sevmeyede bilir :)
Ne gusel yaa maşallah :)O bebeğinin alışkanlığına bağlı olacak bi durum. Benim kızım su sesinde uyuyor hala. Baştan beri öyle alıştı . Dönencesi var ama onla oynamaktan uyumuyor :))
Benim de kızım inş temmuz sonu gibi gelecek :) hangi marka aldınız acaba ne kadara aldınız ?Ben de park yatak edindim. Temmuzda kizim dogucak ve kullanicaz insallah. Muzikli ve titresim aparati var. Gaz konusunda iyi geliyormus titresim durumu.
Benim de kızım inş temmuz sonu gibi gelecek :) hangi marka aldınız acaba ne kadara aldınız ?
Aynen :) hayırlı olsun cnm bende baby2go markalı besiklere bakiodum dur hatta beğendigim var onun resmini atayımAa cok yakinmis dogumlarimiz :) joie marka aldim. Alt degistirme ve ana kucagi ile birlikte olan var ustune takilan. E bebekten aldim indirimdeydi 600 liraya gelmisti sanirim .
Bu da cok guzel duruyor.
Gusel duruo aldığın ama rengini keşke koyu almasaydin kız çocuğuna canlı renkler gitmez mi sence :)Bu da cok guzel duruyor.
Benim aldigim da soyle
Evett ama bitek bu rengi vardi. Diger esyalarni canli yapip bunu kaynaticaz arada :))Gusel duruo aldığın ama rengini keşke koyu almasaydin kız çocuğuna canlı renkler gitmez mi sence :)
Yani perdesi halisi nevresimle rengini bi nebze arada kaynatabilirsin :)) inş sağlıklı bi şekilde kucagimiza alalım da önemli olan o bence... ilk bebek mi ?Evett ama bitek bu rengi vardi. Diger esyalarni canli yapip bunu kaynaticaz arada :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?