- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
- Konu Sahibi Amasyali05
-
Bu yataga bakmistin civil de 439 tl sizin yolladığıniz sitede 369 tl yazıodu yeri nasıl memnun kaldınız mi şimdi eşimle baktık da çok beğendik alabilirim yani :)https://www.e-toker.com/elele-sleep-play-plus-70-x-110-oyun-parki-pembeBiz de eşimle o kadar çok park yatak baktık ki.E bebek,civil ve jokere karar vermeden girmeme kararı almıştık.Kumaşı nasıl sallanıyor mu,fermuarlı çıkış penceresi var mı diye baka baka en son bir risk elele sleep and play plus park yatak aldık 70*110 ölçülerinde.Dönencesi var titreşimli sallanıyor
İnsallahh. Saglikla kucagimiza alalim tek dilegim o benim de. Evet ilk bebegimiz.Yani perdesi halisi nevresimle rengini bi nebze arada kaynatabilirsin :)) inş sağlıklı bi şekilde kucagimiza alalım da önemli olan o bence... ilk bebek mi ?
Bu yataga bakmistin civil de 439 tl sizin yolladığıniz sitede 369 tl yazıodu yeri nasıl memnun kaldınız mi şimdi eşimle baktık da çok beğendik alabilirim yani :)
70*110 olanını almayi dusunuorum öneriniz için çok tsk ederim :) bişe daha sorabilirmiyim yatağını nasıl aldınız aynı ölçülerde yatak sığar mi içine yaa daha mı küçük almak gerekBiz çok beğendik ,tavsiye ederiz.Bazılarınn kumaşı naylonumsu gibi oluyor ya bu öyle değil.Bir sleep and play var 60*120 sanırım bir de sleep and play plus var 70*110 fiyatları da farklı.En uygun fiyatı bu sitede buldum.Güvenilir de gerçekten
Tsk ederim öneriniz için biraz daha kaliteli bişe aradığım için karfur da düzgün bişe olacağını sanmiorum..Karfurda çok daha uygun fiyata puantiyeli bir model gördüm.yanılmıyorsam 159 tlydi. bi bakın derim
70*110 olanını almayi dusunuorum öneriniz için çok tsk ederim :) bişe daha sorabilirmiyim yatağını nasıl aldınız aynı ölçülerde yatak sığar mi içine yaa daha mı küçük almak gerek
Anladım mutlaka uygun yatak bulunur yaYatak almadık daha haftasonu almayı düşünüyoruz.Ölçtük falan ama net birşey söyleyemeyeceğim.
Eşime göre 60*120 olurmuş.aldığımızda yazarım buraya :)Anladım mutlaka uygun yatak bulunur ya
Tmm cnm :))Eşime göre 60*120 olurmuş.aldığımızda yazarım buraya :)
Sitede baktığımda rengi kırmızı gibi duruo ama renk pembe yazıo rengi pembe mi kırmızı mi :))Eşime göre 60*120 olurmuş.aldığımızda yazarım buraya :)
Sitede baktığımda rengi kırmızı gibi duruo ama renk pembe yazıo rengi pembe mi kırmızı mi :))
Çok ii tsk ederim soru yağmuruna tuttum seni de :)Koyu bir pembe canm
Ne demek canm.Fotoğraf atayım dedim özelden atamadımÇok ii tsk ederim soru yağmuruna tuttum seni de :)
Boyut büyük gelmiş olabilir... ilk bebeğiniz mi sizinde ?Ne demek canm.Fotoğraf atayım dedim özelden atamadım
Ne demek canm.Fotoğraf atayım dedim özelden atamadım
Çok ii tsk ederim soru yağmuruna tuttum seni de :)
Evet canm ilk bebeğimiz bizim deBoyut büyük gelmiş olabilir... ilk bebeğiniz mi sizinde ?
Oyy kuzum sağlıkla kucagimiza aldigimiz gunleride görürüz inş :))Evet canm ilk bebeğimiz bizim de
İnşallah canm.Senin kaçıncı haftanOyy kuzum sağlıkla kucagimiza aldigimiz gunleride görürüz inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?