Bana yardım et lütfen bir şey olmayacağını bildiğim halde böyle davranıyo olmam çok sağlıksız.

Ben eşime göre daha çok karşı cinsten arkadaşa sahip oldum gezdim tozdum bşy de olmadı asla aramızda. nasıl kız arkadaşlarımla vakit gecirdiysem onlarla da aynıydı üniversitede. Ama şimdi sanki evlenmeden önce hiç böyle anılarım olmamış gibi o yanlış bu yanlış deyip duruyorum

kendi kendime bi ahlak çerçevesi çizdim sanki
Ben sizin daha böyle evde yetişmiş birisi olduğunuzu düşünmüştüm açıkçası
üniversite vs okumuşsunuz
evet hoş gelmeyebilir ilk duyunca vs ama girmiş oturmuş çıkmış olmuş bitmiş
ben özellikle "haber verseydi"ye takıldım açıkçası
insan bunu nasıl haber verir
haber verse ne olacak girme mi diyeceksiniz eğer siz girme deyince girmeyecekse o haber vermek değil izin almak olur
mesela burada arabasına kadın almasın diyenlere de soruyorum ne diyecek eşim kızar mı diyecek
bakın bunlar rutin hayat akışı, yaşanıp bitiyor
bir gün asansörde bir devlet kurumunda diyeyim yukarı çıkıyoruz
çaycı kahveleri yukarı çıkarıyor aman ne güzel koktu vs vs diye konuştuk asansörün içinde
tanımadığımız kişilerle
neyse indik asansörden konuştuğumuz adam o kurumda yetkili birisi imiş odasına girdi
ben de kapı önünde sıra bekliyorum ama ben de o kurumla ilgili iş yapıyorum yani vatandaş konumunda değilim ama o kurumun çalışanı da değilim
neyse adam bana dedi ki sıra varsa bekleyecekseniz gelin bir kahvemi için
odasına girdim, içtim kahvemi işlerden, işleyişten vs konuştuk
sonra da kalktım çıktım
ben bunu eşime mesela laf olsun diye anlattım anlatmasam ruhu duymaz ki
bana bunun için olay yaratacak en basitinden surat asacak olsa anlatmam ne gereği var onun canını sıkmaya
bence hatalı bir durum yok
hatta eşim dalga geçti işte adam çıtır bulmuş kahve ısmarlıyor adam asılmıştır vs vs diye güldüm
asılsa kaç yazar ki
hamilesiniz biraz da o hassas yapıyor
ama bunlara kızsanız da eşinize yansıtmayın ya d aişte abarttım galiba hamilelik vs deyin size bir şeyleri anlatmasının, paylaşmasının önünü kesmeyin