• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikrinize ihtiyacım var

Neden o paraya bebeğe bir şey alırız otele para vereceğimize kanepede yattık işte dese

Yani katı olmayın diyorum sadece

Bakın sevgilim varken başka erkeklerle tek aynı evde de kaldım kimse ile de bir şey yaşamadım evlendikten sonra da

Bu işler içten gelir aman bu kız güzel hemen bir şey yapayım olmaz ki buna her kız da yanaşmaz
Bana yardım et lütfen bir şey olmayacağını bildiğim halde böyle davranıyo olmam çok sağlıksız.:( Ben eşime göre daha çok karşı cinsten arkadaşa sahip oldum gezdim tozdum bşy de olmadı asla aramızda. nasıl kız arkadaşlarımla vakit gecirdiysem onlarla da aynıydı üniversitede. Ama şimdi sanki evlenmeden önce hiç böyle anılarım olmamış gibi o yanlış bu yanlış deyip duruyorum :( kendi kendime bi ahlak çerçevesi çizdim sanki :(

Bana yardım et lütfen bir şey olmayacağını bildiğim halde böyle davranıyo olmam çok sağlıksız.:KK43: Ben eşime göre daha çok karşı cinsten arkadaşa sahip oldum gezdim tozdum bşy de olmadı asla aramızda. nasıl kız arkadaşlarımla vakit gecirdiysem onlarla da aynıydı üniversitede. Ama şimdi sanki evlenmeden önce hiç böyle anılarım olmamış gibi o yanlış bu yanlış deyip duruyorum :KK43: kendi kendime bi ahlak çerçevesi çizdim sanki :KK43:

Ben sizin daha böyle evde yetişmiş birisi olduğunuzu düşünmüştüm açıkçası

üniversite vs okumuşsunuz

evet hoş gelmeyebilir ilk duyunca vs ama girmiş oturmuş çıkmış olmuş bitmiş

ben özellikle "haber verseydi"ye takıldım açıkçası

insan bunu nasıl haber verir

haber verse ne olacak girme mi diyeceksiniz eğer siz girme deyince girmeyecekse o haber vermek değil izin almak olur

mesela burada arabasına kadın almasın diyenlere de soruyorum ne diyecek eşim kızar mı diyecek

bakın bunlar rutin hayat akışı, yaşanıp bitiyor

bir gün asansörde bir devlet kurumunda diyeyim yukarı çıkıyoruz

çaycı kahveleri yukarı çıkarıyor aman ne güzel koktu vs vs diye konuştuk asansörün içinde

tanımadığımız kişilerle

neyse indik asansörden konuştuğumuz adam o kurumda yetkili birisi imiş odasına girdi

ben de kapı önünde sıra bekliyorum ama ben de o kurumla ilgili iş yapıyorum yani vatandaş konumunda değilim ama o kurumun çalışanı da değilim

neyse adam bana dedi ki sıra varsa bekleyecekseniz gelin bir kahvemi için

odasına girdim, içtim kahvemi işlerden, işleyişten vs konuştuk

sonra da kalktım çıktım

ben bunu eşime mesela laf olsun diye anlattım anlatmasam ruhu duymaz ki

bana bunun için olay yaratacak en basitinden surat asacak olsa anlatmam ne gereği var onun canını sıkmaya

bence hatalı bir durum yok

hatta eşim dalga geçti işte adam çıtır bulmuş kahve ısmarlıyor adam asılmıştır vs vs diye güldüm

asılsa kaç yazar ki

hamilesiniz biraz da o hassas yapıyor

ama bunlara kızsanız da eşinize yansıtmayın ya d aişte abarttım galiba hamilelik vs deyin size bir şeyleri anlatmasının, paylaşmasının önünü kesmeyin

Ben sizin daha böyle evde yetişmiş birisi olduğunuzu düşünmüştüm açıkçası

üniversite vs okumuşsunuz

evet hoş gelmeyebilir ilk duyunca vs ama girmiş oturmuş çıkmış olmuş bitmiş

ben özellikle "haber verseydi"ye takıldım açıkçası

insan bunu nasıl haber verir

haber verse ne olacak girme mi diyeceksiniz eğer siz girme deyince girmeyecekse o haber vermek değil izin almak olur

mesela burada arabasına kadın almasın diyenlere de soruyorum ne diyecek eşim kızar mı diyecek

bakın bunlar rutin hayat akışı, yaşanıp bitiyor

bir gün asansörde bir devlet kurumunda diyeyim yukarı çıkıyoruz

çaycı kahveleri yukarı çıkarıyor aman ne güzel koktu vs vs diye konuştuk asansörün içinde

tanımadığımız kişilerle

neyse indik asansörden konuştuğumuz adam o kurumda yetkili birisi imiş odasına girdi

ben de kapı önünde sıra bekliyorum ama ben de o kurumla ilgili iş yapıyorum yani vatandaş konumunda değilim ama o kurumun çalışanı da değilim

neyse adam bana dedi ki sıra varsa bekleyecekseniz gelin bir kahvemi için

odasına girdim, içtim kahvemi işlerden, işleyişten vs konuştuk

sonra da kalktım çıktım

ben bunu eşime mesela laf olsun diye anlattım anlatmasam ruhu duymaz ki

bana bunun için olay yaratacak en basitinden surat asacak olsa anlatmam ne gereği var onun canını sıkmaya

bence hatalı bir durum yok

hatta eşim dalga geçti işte adam çıtır bulmuş kahve ısmarlıyor adam asılmıştır vs vs diye güldüm

asılsa kaç yazar ki

hamilesiniz biraz da o hassas yapıyor

ama bunlara kızsanız da eşinize yansıtmayın ya d aişte abarttım galiba hamilelik vs deyin size bir şeyleri anlatmasının, paylaşmasının önünü kesmeyin
Beni dışarda biri görse ihtimal vermez böyle kıskançlık yapacağıma.. :( genelde açık görüşlü ve rahat biri olarak tanımlanırım ama iş eşe gelince bşyler oluyo bana. Ama yazdıkların çok yardımcı olcak bana eminim. Çok teşekkür ederim canım gerçekten teşekkürler

Haksızsın. Paranoyan tuttuysa kocan güvenini kırdıysa daha önce ortada amca kızı kardeş mardeş yok bunlar iki kızla buluştular kılıf uyduruyolar diyosan o ayrı. Böyle erkekler de yokmuş gibi davranmanın alemi yok.

Eğer eşiniz güveninizi sarsacak davranışlarda bulunuyorsa böyle bir tepki göstermeniz yersiz olmayabilir. Fakat siz durduk yere böyle çıldırdıysanız, haksızsınız.
Eşinize de özür borçlusunuz.

Back
X