- 28 Temmuz 2016
- 814
- 2.721
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş önemli değil ki şimdi anlaşmak önemli öyle aman aman da bir yaş farkı yok bence.Bi konuda görüş ve düşüncelerinizi almak istiyorum.Şimdi benim bi sevgilim var ve ciddi düşünüyoruz ikimizde evlilik düşünüyoruz. Şuana kadar herşey güzel gidiyor. Aklıma takılan şey şu ben 27 yaşındayım kendisi 37 yaşında. Ve daha ailem bilmiyor. Çok tepki gösterirler diye korkuyorum. Ama ben çok seviyorum. Şimdi çevremde herkes birsey dicek kesin. Sizce de yaş farki çok mu var. Ben sırf bu elestrilerden dolayi birlikte olan fotoğraflarimızı paylaşmiyorum. Ailemde bu duruma ne dicek inanin hiç bilmiyorum. Çevremde de var böyle evlenen arkadaslarim var aslında bana sanki herkes birsey dicek aaa kaç yaşında biriyle evlenmiş bu kız dicekler gibi geliyo. Ama ben de sevdiğimi mutlu olacağıma inanıyorum. Sizin görüşleriniz neler
Evet bende öyleyim gezmeyi dolaşmayı seviyorum çok ama o hep evde oturur anca bi çay içmeye çıkar görünüşe göre yaşını gösteriyor. Ailem ne dicek bakalımBenim eşimle aramda 10 yas var ben 24 eşim 34 yasında. İnan cok sorun oluyor yada bizimki antika 34 yasında. Ben gezmek dolaşmak eqlenmek istiyorum eşim eve gelip eline telini alıp ayaqnı uzatmak istiyor. Ben hadi kalk yürüyelim diyorum mesela o cok yorgunum diyor. Tabi bizimki biraz antika ama iyi düşünün.
Evet gösteriyor yaşını ben de gösteriyorum yaşımı biraz yaşı var diyorlar gören herkesYasini gosteriyor mu erkek arkadasiniz?
umarım bi problem çıkmaz yaş farkına takılmazlar inşSiz 27 oldugunuz icin sorun yok. 17 olsaniz evet problem olurdu
Sağol canım biraz da kendisi takıyor gibi ailen birsey der mi yaş farkına ve yaşım geldi kaça falan. Ama ben mutlu olacagimiza inaniyoeumKesinlikle erkeğin tam evlenmesi gereken yaş canım. Yaş farkı olması iyi bir şey. İçin ferah olsun.
Hayirlisi olsun insallah diyelimumarım bi problem çıkmaz yaş farkına takılmazlar inş
Bu zamanda özellikle erkeklerin geç evlenmesi taraftarıyım artık çevremdeki kötü deneyimlerden dolayı. Eğer senin için doğru insan olduğuna inanıyorsan mutlu mesut bir hayat yaşayacağınıza inanıyorum. Ben 27 yaşındayken sorsaydın ‘ayyy yaş farkı çok ‘ derdim. Ama yaş aldıkça hayatın gerçeklerini daha iyi görüyorsun. O yüzden rahat ol canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.Sağol canım biraz da kendisi takıyor gibi ailen birsey der mi yaş farkına ve yaşım geldi kaça falan. Ama ben mutlu olacagimiza inaniyoeum
Evet ben de öyleyim. Yani erkekler biraz geç olgunlaşırlar. Bende sorumluluk sahibi alabilen evini ailesini bilen aynı zamanda oturmasıni kalkmasini bilen ne zaman nerde ne konusmasini bilen birini istiyorum yani boş Geveze bir erkekle yapamam ben. Bütün bu özellikler de var yani bide seviyorum gerçekten. Ki ben çok zor seven biriyim..Bu zamanda özellikle erkeklerin geç evlenmesi taraftarıyım artık çevremdeki kötü deneyimlerden dolayı. Eğer senin için doğru insan olduğuna inanıyorsan mutlu mesut bir hayat yaşayacağınıza inanıyorum. Ben 27 yaşındayken sorsaydın ‘ayyy yaş farkı çok ‘ derdim. Ama yaş aldıkça hayatın gerçeklerini daha iyi görüyorsun. O yüzden rahat ol canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Yani yaşını da gösteriyor aslında yoksa derdimAşırı fazla değil ama nasıl göründüğüne bağlıdır bence biraz tepkileri.
Dinçse biraz daha ufak söyleyebilirsin yaşını :)
Evet fazla biliyorum ama olgun isterdim ben hep. Yani zor seven bir insanım en son 7 yıl önce sevdim böyle sonra sevemedim yani ben kendi düşüncelerimden eminim ama biraz da başkaları ne der diye düşünüyorum. Başkalarının dusunceleri de önemli benim içinYaş farkı çokmuş, benim kızım olsaydınız ben de çok olumlu yaklaşmazdım ama yine de tanımak isterdim.
Ailenizi en iyi siz biliyorsunuz uygun bir dille anlatırsanız ve tanımak için fırsat verirlerse fikirleri değişebilir.
Ne kadar süredir birliktesiniz, aile yapılarınız benzer mi, ekonomik durumu nedir,daha önceden evliliği var mı karakteri nasıldır bunlar ailenin fikrini değiştirebilir.
Uygun zamanda ailendeki en ılımlı kişiye konuyu biraz açmayı deneyin bence.
Görüntü de yaşını gösteriyor aslında yani bi iki yaş belki 35 falan gösteriyorlar diyorlar ama 37:)17-27 değil sonuçta. o zaman farklı olurdu ama 27-37 bence olur. görüntü çok önemli mi bilemedim
Dede gibi değil de aslında bende genç görünüyorum zaten öyle de bana 23 diyen var 24 diyen var belki biraz bende büyük görünsem düşünmezdim bu kadarben 27 esim 34. millet adami benden genc saniyor. yani yaninda dede gibi durmadikca sorun olmaz
Kardesim ilk sen durumu oldugu gibi kabullenmelisin,ondan sonra zaten digerlere gereken cevabi verirsin. Sonucta bu adami seviyorsun ve iyi geciniyorsun. 27 yas bu karari vermek icin kücük degil. Gelecek icin düsünceleriniz ayni ise sorun yok bence
Canım sen kendin içinde durumu kabullenmemişsin ben açıkçası çok aşık olup evlenmek istediğini hissedemedim
Yaş kilo bunlar sadece bir rakam
Ailen itiraz ettiğinde ben seviyorum evlenmek istiyorum sorun etmiyorum sizde kabul edin lütfen diyecekmisin ya da kararsızligin devam mı edecek
Yani aslında bakarsan çok doğru bir şey dedin. Ama ben gerçekten sevmesem asla zaten düşünmem. YanI onunla başka şehire de giderim ki istemiyordum ailemin yanında olsun biri çıkarsa aynı İl de yaşamayı kabul ederse olur dicektim. kabul ediyorum neresi olursa ama ben ailemin karşı çıkacağını ve çevremdeki herkes sanki laf söz edicek beğenmicek çok olsun hiç güzel değil yakismiyosunuz der diye korkuyorum yani takintiliyim bu konuda. Herkes beğensin de istiyorum