kızlar soya sütünü araştırında için bence genetiği oynanmış bir bitki sonuçta fayda derken zarar vermesin dikkatli olun,birçok şeye iyi geldiği iddia ediliyor bana çok inandırıcı gelmiyor tabii kullanmadım kullanan da tanımıyorum,dikkatlice araştırın kızlar..
verdiğin bilgi için çok tşk ederim canım benimde fsh oldukça yüksek 16.. inşallah deneyeceğim çok tşk ederim
canım mrb,sana dr un nededi peki fsh 16 çıkmışya, başarı şansından bahsettimi,benim araştırdığım ve dr lara danıştığım kadarıyla fsh yüksekliğinin yanı sıra önmeli olan yumurtalıklarındaki yumurta sayısı,fsh hormonunun yüksekliği yumurta sayının az olabileceğinin sinyalini vermiş oluyor sadece ama önemli olan alttan ultrasonla muayenede yumurtalıklarındaki yumurta sayısı,sen hiç ultrasonla muayene olduğunda dr un bahsettimi yumurtalıklarındaki yumurta sayından hatırlıyormusun sayısını
günaydın kızlar..canım benim doktor bana muaynede pko var dedi ama adetlerim çok düzenlidir..aşılama yapıldı ama hüsranla bittiği anlayacağın direk tüp bebek yaptırman gerekiyor dedi ve yıkıldım o an..doktor normal yollada belki olur ama zaman senin için çok önemli dedi..aşılamayı bir tane yumurtayla yaptık başka oluşmadı..adetim ilk defa bu ay gecikti 4 gün kadar adet olup doktora gisdecektim fakat bekliyorum hala olmadım..rabbim yardımcımız olsun senin fsh kaç canım..
Canim ben hamileyim bugün öğrendim doktor tüp bebekte bile yüzde yüz diyemem derken ben normal yolla hamile kaldim ve bugün öğrndim..allah sizlerede bu duyguyu nasip etsin amin....
çok tşk edeim canim darsi başiniza..
amin canım inaşşah çok teşekkür ederim inan bana da çok uzak gelirdi daha düne kadar hamilelik ama RABBİM ol deyice oluyor inan bana senin sadece hormon düzensizliği falan mı var bende hem hormon bozukluğu hemde pko vardı..1 senedir istiyrduk.siz ne kadardır istiyorsuznuz..
pink rose gazetede okudugum yararlı on içecekten 3. sü soya sütüydü yalnız gazetedeki haber soya sütünün içinde kimyasal bir maddeden bahsediyor ve dikkatli içilmesini öneriyor eksik bilgimi hatırlattın pink rose sagol
kızlar bu soya sütünün ne gibi zararı varmış,hangi durumlarda kullanılmaması gerekiyormuş,nasıl kullanılması gerekiyormuş bilen varsa açıklayabilirmi:uhm:
celine07 canım hakkında hayırlısı olsun inşallah muradına kavuşursun tez zamanda...
amin canım çok teşekkür ederim umudum yok dersen tedaviye 1-0 yenik başlarsın her zaman benim bebeğim olacak diye düşün canım lütfen ve en hayırlı zamanı iste..inşallah en yakın zamanda Rabbim sana bir bebek nasip eder ümidini lütfen kaybetme..bende birazdan tekraradan kan testi vermeye gideceğim ne olur dua et 2 ye katlansın..
Off benimde yaşima göre yüksek çikmişti fsh 8.82 yaşima göre yüksek çikmiş biraz dr.fazla etkisi plmayicağini söylemişti zatn ilk tüp bebk denemde 16 tane yumurta vermiştim ........ Ilk deneme tuttmuştu ama kaybettim
Off benimde yaşima göre yüksek çikmişti fsh 8.82 yaşima göre yüksek çikmiş biraz dr.fazla etkisi plmayicağini söylemişti zatn ilk tüp bebk denemde 16 tane yumurta vermiştim ........ Ilk deneme tuttmuştu ama kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?