peki onun yeri nerde tam olarak kadiköy acıbadem hastanesimi tüp bebek merkezi olarakmı geçiyor e 5 temi kalıyor yeri netten adresine girip tel. numarasını nasıl öğrenicem bir konuşurdum bari ben umutla zaen tel.da konuştum ve gitmedim seninkinin adersi nerde e5te mi kalıyor yeri tel. nosu kaç acaba
Semos bende merak ettim aldınmı sonucu?
canım yarın dr a gidip keseyide gördükten sonra bizide haberdar et olurmu,onlar artık bizimde bebeklerimiz gibi oluyor,çok kıymetliler,nasıl güçlük ve beklentilerle olduklarını biliyoruz çünkü,aynı duyguları paylaşıyoruz,Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım
bugün doktora gittim.çok şükür keseyi gördük.1 tane kese gördük.Allah böyle hayırlı görmüş demek ki.Allah herkese nasip etsin.2 hafta sonra kalp atışını dinlemek için gideceğiz.
bugün doktora gittim.çok şükür keseyi gördük.1 tane kese gördük.Allah böyle hayırlı görmüş demek ki.Allah herkese nasip etsin.2 hafta sonra kalp atışını dinlemek için gideceğiz.
zeyhatcım sen tahlil sonuçlarını iyice araştırabildinmi, nasılmış,bir sorun yok değilmi
canım çok teşekkür ederim.hepiniz için çok dua ediyorum.siz de be ve bebeğim için dua edin.
Onlarıda alınca gene yazarım değerlendiririz hep beraber. Ben rahim anomalileri üzerine daha bilgiliyim. Hormonlar bana çok uzak şimdi bunlarıda öğreniyorum.
celine07 1 aşılama 07/09/2007 kadıköy şifa tüp bebek merkezinde sonuç negatif 1 tüp tedavisi jinemed tüp bebek 1 yumurta gebelik oluştu ve düştü 2 tüp tedavisi özel nene hatun tüp bebek pendik iptal
3 deneme lab.ortamında gelişim durdu dr.dediği gibi 1 yumurta bile yeterli ama allahtan umut kesilmez
birde benim ilaç masraflarım çok tutuyor kendimi toparladığım zaman vakit kaybetmeden tekrar
deniycem inşallah bu sefer olur umut yolculuğumda yalnız kalmam inş...
merhaba ben de araniza yeni katildim surekli takip ediyorum fakat uye olmaya henuz karar verdim
benim bugun mikroenjeksiyon tedavimin ucuncu gunu sadece bir tane embiriyo transfer edildi doktorlar sansimin cok dusuk oldugunu soylediler butun gun agladim ama suanda verecek olan rabbim verir diye dusunuyorum eger olursa gercekten bir mucize olur benim sadece 5 yumurtam toplandi ve 4 du dagildi biri 2 ye bolundu dorduncu gun transfer yapildi hatta doktor istemiyorsan yapmayalim dedi ama ben genede denemek istedim 9 yillik evliyim ve ikinci denemem sizden bu durumda olanlar varmiydi inanin cok morale ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?