mutlu olmasını istemiyorum price.okumuş bi cahille birlikteymişsin işte. kurtulduğuna şükret.
onun arkasından yas tutmuyorum tabi ki. kırılan gururuma üzülüyorum. kendimi eksik hissediyorum. sanki köydeki kızlar iyi ben kötü gibi.Köyden olunca ne oluyor ki namus kafada biter, köyleri kentle ne alakası var. Sende hala bu hakareti unutup arkasından yas mı tutuyorsun. Pes.
bilmiyorum işte ben de bunu düşünüyorum günlerdir ve şu mübarek günlerde köyden aldığından bulsun belasını diyorumnedir bu koylü kız sehirli kız meselesi bu erkeklerde anlamıs degilim.Akıllarınca sehirli kız tü kaka köylü kızları el degmemiş gonca insan insan olsun koylusu sehirlisi ne farkederki.
hele ki bana ne demeli. bu sözün üstüne neden devam etmişim onun gibi şeref yoksunu bir insanla. sonunda da saçma sapan şeylerden terkedildim. kendisi çok temiz sanki genel evlere kadar düşen bir adi.Köydeki kızların saf ve temiz olduğuna kimse beni inandiramaz. Eskidenmis o ayaklar. Bırak layigini bulsun. Boşuna dememisler okumak cehaleti alır,esseklik baki kalır.
mutlu olmasını istemiyorum price.hele o köyden aldığı kızdan bulsun istiyorum belasını şu mübarek günde çok ah ediyorum
ona sorsan öyle değilim ama davranışlarıyla hep bunu hissettirdi bana. ondan önce sevgilim olduğu için sanırım. 1 yıl boyunca kafasında kurmus. önceki sevgilinle el ele tutuşmuşsundur falan dedi ayrılırken.Senin neyini beğenmemis neden kotu kız diye düşünüyor?
bu köylü şehirli muhabbetini durup dururken söylemişti bana.Geçmiş konuyu bilmiyorum konuyu özet geçebilirmisin anlamadım nedir bu köy şehir muhabbeti ?
bilmiyorum ki demekki iyilerKöydeki kızlar şimdi şehirdekinle aynı bence
kalbim acıyor unutamıyorum . psikolojim bozuldu. aklımdan çıkmıyor yaptıkları haketmedim diyorum sürekli ağlıyorumBırak kendi haline.. sessiz kal.. uğraşmaya değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?