kızlar gidişatımı hiç iyi görmüyorum

1. si sunu bir kafandan cikarma fakulte 1. olmakla, okumakla ne bilim efendim yuksek yerlere gelmekle veya cok maasli bir iste calismakla adam olunmazzzz....
haklısınız.. aslında yasadığı şehir falan da gayet rahat, ailesi de rahat.. ablası acık sacık rahat bir kız. bu neden böyle anlamadım.

kesinlikle. inan çok şanslısın. Allah korumuş seni. bülbülü alıp kafese de kapatabilirdi :) sevin ve yeniden başla herşeye
bundan sonra gelecek olan farklı mı olucak sanki. artık kimseyi de sevemem sanırım yalnız başıma ölüp gidicem

kendisi de daha önce genel eve bile gitmiş insan.. köyden temiz kız alacak sanırım.

bak işte ne mal olduğunu da biliyorsun, niye üzüyorsun güzel canını... yakacak demek bir garibanın başını

kişi kendinden bilir işte, kendi ahlakı gibi düşünüyor diğer insanları da, sen niye üstüne alınıyorsun hiç üzülme hem de hiç:)

hayatına bak, tatile git, sevdiklerinle zaman geçir, bak grange ın, stephen king in yeni kitabı çıkmış, bundan güzeli var mı yahu:)

sever miydin grange/king

bundan sonra gelecek olan farklı mı olucak sanki. artık kimseyi de sevemem sanırım yalnız başıma ölüp gidicem

bu da son derece saçma bir düşünce ve içten içe sen de biliyorsun... mızmızlanma-hayatına bak:)

sen istemedikten sonra yalnız kalmazsın, kimse de kalmaz....

zaten evlenmicem de . erkek de istemiyorum hayatımda. peki o? bana yaptığı bunca seyden sonra köyden aldığı kızla mutlu olur mu ?
eğer niyeti baştan beri köyden bi kız almak . gözü açılmamış olsun ise seni oyalayıp günahına girdiği için bi şeklide acısı çıkar ondan.
evliliğinden çıkmasa çocuklarından görür. kızı olur kızına aynı şey yapılır vs. ama der ki ben böyle yaptım zamanında böyle oldu.
hiç kimse ettiğinin cezasını bu dünyada çekmeden öte tarafa göçmezmiş canım.

evet severim.. kitapların hepsini severim

bana resmen namussuz damgası yapıştırdı. haketsem gam yemicem. nasıl rahat devam edeyim ki hayatıma. pişman olmasını istiyorum hayalindeki o temzi kızla mutlu olamasın istiyorum. benim de temiz hayallerim vardı tıpkı o köydeki kız gibi

bunu desin istiyorum bende işte. ben çocugundan olsun istemem şahsen.. yazık ona... koynuna aldığından bulsun belasını diye dua ediyorum . ilk defa dualarımda birinin kötülüğünü istiyorum. tahmin ediyorsun değil mi canımın ne kadar yandığını

Çocuk seni zorladı mı tecavüz mü etti? Yani canım pişman olacağın şeyleri yapmamalısın. Burada çocuğun bir suçu yok bence

Bırak gitsin.. Böyle kafalarla Hayat geçmez.. Dua et..

Ciddi mi soyledi bunu oldulca sacma geldi bana cunku
Benimde sevgilim arada ben guzel yemek yaoan birini alayim bari turu sakalar yapar

kendi her haltı yeyip bakire kız mı arıyormuş?
ağzıma bir dünya küfür geliyor da neyse

Yeni bir ortam iyileşmene yardimci olacaktır . Üzülme herkes hak ettiğini yaşar

Ciddi mi soyledi bunu oldulca sacma geldi bana cunku
Benimde sevgilim arada ben guzel yemek yaoan birini alayim bari turu sakalar yapar
ya zaten kendisi her türlü namussuzluğu yapıp , başkalarına namus dersi veren bir insan. bu konularda tutucu ve durup dururken söyledi bunu bana. sonra ben kızınca şaka yaptım ya falan dedi. ben de inandım şaka yaptı diye.
ama ayrılırken benim eski sevgilimi falan başıma kakması, bunu bile bile benimle 1 yıl sevgili olup ayrılırken bunu söylemesi düşündürücü. demek ki ciddi söylemiş.

Okumak cehaleti alırmış, eşeklik baki kalırmış.. Boşver alsın o köyden kızı, köy kızlarını hala eskisi gibi namus abidesi sanarak.. İnan böyle bir kişinin ardından yas tutmaya hiç değmez. Kurtulduğuna şükret, yoluna bak, boşver.

kendi her haltı yeyip bakire kız mı arıyormuş?
ağzıma bir dünya küfür geliyor da neyse
işte ben de bunu hazmedemiyorum. ben erkeğim herşeyi yaparım kafasında bir insan. ondan kurtulduğuma seviniyorum. ona üzüldüğüm yok. sadece benim namusumla duygularımla böyle oynayıp , başkasıyla mutlu olsun istemiyorum.

onu sevdiğim yada kaybettiğim için yas tutmuyorum. bu kadar aşağılanmak hem de haketmediğim halde bunları duymak beni mahvetti. ne kendime güvenim kaldıııı ne mutluluğum. köydeki kızlar nasıl oluyor bana anlatır mısın.? bizim de köyümüz var biz de gideriz kalırız köyde. benden farkları yok hiç birinin.

Mazlumun ahı indirir şahı sen duanı et bin otobüsüne yoluna bak hayat yeni başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…