Aman aman bu tarz erkeklet psikopattir. En olmadik yerde bile düşünürler bunu beyinlerini yerler onunla napti şununla napti diye sükret psikopattan kurtulmussun.ona sorsan öyle değilim ama davranışlarıyla hep bunu hissettirdi bana. ondan önce sevgilim olduğu için sanırım. 1 yıl boyunca kafasında kurmus. önceki sevgilinle el ele tutuşmuşsundur falan dedi ayrılırken.
ondan önceki sevgilim de elimi tutmaktan öteye geçmedi günah derdi hep. erkeğim diye herşeyi yapmak zorunda değilim derdi. ahhh ahh eski sevgilim gibisini bulmak zor..
dönüştürdü zaten. mühendislik bitirdim ama kızım ben yapamam bu işi diyordum onunlayken. şimdi ilk hedefim yüksek lisans yapmak. kariyer yapacağım. kurslara katılacağım. iyi bir mühendis olacağım. ama çok kötü hissediyorum kendimi ya bu psikolojiyle başarabilir miyim.keşke benim eşimde baştan bana bu kadar net olsaydı da kariyerimi 1 yılımı çürütmeseydi. şanslısın. aksini söyleyip seni o hale dönüştürebilirdi. (benim gibi)
öyleydi zaten. ne sebeplerden kavga ettik anlatsam inanamazsın. kafasında kuruyor bir de. demediğim şeyleri dedin diyor. mesela eski sevgilimle el ele şuraya gittik falan demişim . halbu ki o sorduğu halde anlatmadım bile ben onu.Aman aman bu tarz erkeklet psikopattir. En olmadik yerde bile düşünürler bunu beyinlerini yerler onunla napti şununla napti diye sükret psikopattan kurtulmussun.
Ben de şuan zor durumdayım. 6 gün oldu ayrılalı.. Kimse haketmez.. Allah büyük.. ben de sürekli ağlıyorum.. Ağla .. Ağla ki bir zerresi bile kalmasin.. Gececek..ben inanıyorum gececek.. Biz ağlarken Onlar mutlu.. oyuzden kararlı bir şekilde toparlanmaya çalış.. cahile heleki okumuş cahile laf anlatılmaz..ve Biliyorum unutmak zor unutulmuyor.. alışıyor insan.. alıştırmaya bak.. zamanla da unutcaz İnşAllah..kalbim acıyor unutamıyorum . psikolojim bozuldu. aklımdan çıkmıyor yaptıkları haketmedim diyorum sürekli ağlıyorum
dönüştürdü zaten. mühendislik bitirdim ama kızım ben yapamam bu işi diyordum onunlayken. şimdi ilk hedefim yüksek lisans yapmak. kariyer yapacağım. kurslara katılacağım. iyi bir mühendis olacağım. ama çok kötü hissediyorum kendimi ya bu psikolojiyle başarabilir miyim.
mutlu olmasını istemiyorumErkekleri bu kadar hayatınızın merkezine koyarsanız olacağı bu..
Seviyoruz diye görmezden geliyorsunuz herşeyi, adam ayan beyan sinyali çakmış, hiç duymadınız mı her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır diye..
Bu kadar heder etme kendini o ki bir ADİ madem.
Yoluna bak okumuşsun iş bul meşguliyet ara kendine, kimse vazgeçilmez değildir unutursun..
Aklını kaçırma .erkeklere güvenme. asla.merhaba kızlar;
daha önce çok konu açtım buraya. yine hala aynı kişi , yine hala aynı dert. gece yatarken aklımda o , sabah uyandığımda o.
söyledikleri yaptıkları aklımdan çıkmıyor. gururum kalbim acıyor. dünden beri aklımda yankılanıyor ilişkimiz sürerken söylediği bir söz ' ben köyden kız alıcam ' . sonra şakaya vurdu tabi ben tartısınca.
bu nasıl bir iş ya. benimle neden o kadar ısrarla çabalarla beraber oldu o zaman. bunu diyen fakülte 1.si olmuş bir insan üstelik. nasıl bu kadar kötü ve acımasız olabilir.
kızlar mezun oldum ben de . bugün bavulumu topladım artık ailemin yanına dönüyorum ama psikolojim pek yerinde değil. bu psikolojiyle nasıl iş bulurum nasıl çalışırım bilmiyorum.
berbat hissediyorum kendimi. ben haketmedim bunu. köyden aldığı kızla mutlu mu olucak yani..
benim ne eksiğim vardı ya. gururumla oynadı, okulda bir arkadaşım bana selam verse kavgalar etti sanki bişey yapıyomusum gibi. nasıl bir insan bu. bana kötü kız muamelesi yapmış hep düşündükçe aklımı kaçırcak gibi oluyorum.
onu zerre kadar sevmiyorum. onu kaybettiğimi de düşünmüyorum sadece gururum çok kırıldı. kendimi değersiz hissediyorum. köydeki kızlarla kıyaslıyorum kendimi istemsiz. onlar iyi ben kötü gibi hissediyorum.Ben de şuan zor durumdayım. 6 gün oldu ayrılalı.. Kimse haketmez.. Allah büyük.. ben de sürekli ağlıyorum.. Ağla .. Ağla ki bir zerresi bile kalmasin.. Gececek..ben inanıyorum gececek.. Biz ağlarken Onlar mutlu.. oyuzden kararlı bir şekilde toparlanmaya çalış.. cahile heleki okumuş cahile laf anlatılmaz..ve Biliyorum unutmak zor unutulmuyor.. alışıyor insan.. alıştırmaya bak.. zamanla da unutcaz İnşAllah..
merhaba kızlar;
daha önce çok konu açtım buraya. yine hala aynı kişi , yine hala aynı dert. gece yatarken aklımda o , sabah uyandığımda o.
söyledikleri yaptıkları aklımdan çıkmıyor. gururum kalbim acıyor. dünden beri aklımda yankılanıyor ilişkimiz sürerken söylediği bir söz ' ben köyden kız alıcam ' . sonra şakaya vurdu tabi ben tartısınca.
bu nasıl bir iş ya. benimle neden o kadar ısrarla çabalarla beraber oldu o zaman. bunu diyen fakülte 1.si olmuş bir insan üstelik. nasıl bu kadar kötü ve acımasız olabilir.
kızlar mezun oldum ben de . bugün bavulumu topladım artık ailemin yanına dönüyorum ama psikolojim pek yerinde değil. bu psikolojiyle nasıl iş bulurum nasıl çalışırım bilmiyorum.
berbat hissediyorum kendimi. ben haketmedim bunu. köyden aldığı kızla mutlu mu olucak yani..
benim ne eksiğim vardı ya. gururumla oynadı, okulda bir arkadaşım bana selam verse kavgalar etti sanki bişey yapıyomusum gibi. nasıl bir insan bu. bana kötü kız muamelesi yapmış hep düşündükçe aklımı kaçırcak gibi oluyorum.
merhaba kızlar;
zaten evlenmicem de . erkek de istemiyorum hayatımda. peki o? bana yaptığı bunca seyden sonra köyden aldığı kızla mutlu olur mu ?Aklını kaçırma .erkeklere güvenme. asla.
kendinden başkasına güvenmemeyi öğren.
iş de bulursun . hayatına güzel güzel devam da edersin. inşallah
mutlu olmasını istemiyorum. ilk defa birinin bu kadar kötülüğünü istiyorum. kötü düşünmek de istemiyorum ama kalbimin ne kadar acıdığını siz düşünün artık ... birine ah edecek kadar çok acıyor içimAdam karakterini göstermiş. muhtemelen daha önceden de göstermiştir de siz anlamamışsınızdır. Sorun sizde değil onun zihniyetinde. Kendinizde kusur bulmayın. Kurtulduğunuz için şanslısınız.
tam olarak sorununuz ne sizin? sonuçta evlenmişsiniz , sizi öyle kabul etmiş. evlenince neler değişti. ?ben de boşanıyorum. ne var? her gün daha da kolaylaşıyor. yurtdışı başvurularımı yapıyorum. yüksek lisansa gdicem. elbet bizi olduğumuz gibi kabul edenlerle bir gün karşılaşıcaz. ama birileri için değişmek faydasız. ve sağlığına dahi zararlı. karşılıklı beklentileriniz farklıymış. dürüst olduğu için şükret. kaybettiğin hiçbir şey yok
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyim-bosanma-karari-aldim-yardim-edin.928803/ burdan bakabilirsin canımtam olarak sorununuz ne sizin? sonuçta evlenmişsiniz , sizi öyle kabul etmiş. evlenince neler değişti. ?
güvensiz birisi. insanlar kötü diyordu hep. ben kendime güvendiğim için beni tanıdıkça güvenir , düzelir iyi insanların da olduğunu anlar diye ses etmedim.Adam karakterini göstermiş. muhtemelen daha önceden de göstermiştir de siz anlamamışsınızdır. Sorun sizde değil onun zihniyetinde. Kendinizde kusur bulmayın. Kurtulduğunuz için şanslısınız.
aa biliyorum bu konuyu.. zor durum Allah yardımcın olsun. sanırım baştan kurtulmuşum bende.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyim-bosanma-karari-aldim-yardim-edin.928803/ burdan bakabilirsin canım
kesinlikle. inan çok şanslısın. Allah korumuş seni. bülbülü alıp kafese de kapatabilirdi :) sevin ve yeniden başla herşeyeaa biliyorum bu konuyu.. zor durum Allah yardımcın olsun. sanırım baştan kurtulmuşum bende.
merhaba kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?