kızlar gidişatımı hiç iyi görmüyorum

Aman aman bu tarz erkeklet psikopattir. En olmadik yerde bile düşünürler bunu beyinlerini yerler onunla napti şununla napti diye sükret psikopattan kurtulmussun.

keşke benim eşimde baştan bana bu kadar net olsaydı da kariyerimi 1 yılımı çürütmeseydi. şanslısın. aksini söyleyip seni o hale dönüştürebilirdi. (benim gibi)
dönüştürdü zaten. mühendislik bitirdim ama kızım ben yapamam bu işi diyordum onunlayken. şimdi ilk hedefim yüksek lisans yapmak. kariyer yapacağım. kurslara katılacağım. iyi bir mühendis olacağım. ama çok kötü hissediyorum kendimi ya bu psikolojiyle başarabilir miyim.

Erkekleri bu kadar hayatınızın merkezine koyarsanız olacağı bu..
Seviyoruz diye görmezden geliyorsunuz herşeyi, adam ayan beyan sinyali çakmış, hiç duymadınız mı her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır diye..
Bu kadar heder etme kendini o ki bir ADİ madem.
Yoluna bak okumuşsun iş bul meşguliyet ara kendine, kimse vazgeçilmez değildir unutursun..

Aman aman bu tarz erkeklet psikopattir. En olmadik yerde bile düşünürler bunu beyinlerini yerler onunla napti şununla napti diye sükret psikopattan kurtulmussun.
öyleydi zaten. ne sebeplerden kavga ettik anlatsam inanamazsın. kafasında kuruyor bir de. demediğim şeyleri dedin diyor. mesela eski sevgilimle el ele şuraya gittik falan demişim . halbu ki o sorduğu halde anlatmadım bile ben onu.

kalbim acıyor unutamıyorum . psikolojim bozuldu. aklımdan çıkmıyor yaptıkları haketmedim diyorum sürekli ağlıyorum
Ben de şuan zor durumdayım. 6 gün oldu ayrılalı.. Kimse haketmez.. Allah büyük.. ben de sürekli ağlıyorum.. Ağla .. Ağla ki bir zerresi bile kalmasin.. Gececek..ben inanıyorum gececek.. Biz ağlarken Onlar mutlu.. oyuzden kararlı bir şekilde toparlanmaya çalış.. cahile heleki okumuş cahile laf anlatılmaz..ve Biliyorum unutmak zor unutulmuyor.. alışıyor insan.. alıştırmaya bak.. zamanla da unutcaz İnşAllah..

ben de boşanıyorum. ne var? her gün daha da kolaylaşıyor. yurtdışı başvurularımı yapıyorum. yüksek lisansa gdicem. elbet bizi olduğumuz gibi kabul edenlerle bir gün karşılaşıcaz. ama birileri için değişmek faydasız. ve sağlığına dahi zararlı. karşılıklı beklentileriniz farklıymış. dürüst olduğu için şükret. kaybettiğin hiçbir şey yok

mutlu olmasını istemiyorum

Aklını kaçırma .erkeklere güvenme. asla.
kendinden başkasına güvenmemeyi öğren.
iş de bulursun . hayatına güzel güzel devam da edersin. inşallah

onu zerre kadar sevmiyorum. onu kaybettiğimi de düşünmüyorum sadece gururum çok kırıldı. kendimi değersiz hissediyorum. köydeki kızlarla kıyaslıyorum kendimi istemsiz. onlar iyi ben kötü gibi hissediyorum.

Adam karakterini göstermiş. muhtemelen daha önceden de göstermiştir de siz anlamamışsınızdır. Sorun sizde değil onun zihniyetinde. Kendinizde kusur bulmayın. Kurtulduğunuz için şanslısınız.

Aklını kaçırma .erkeklere güvenme. asla.
kendinden başkasına güvenmemeyi öğren.
iş de bulursun . hayatına güzel güzel devam da edersin. inşallah
zaten evlenmicem de . erkek de istemiyorum hayatımda. peki o? bana yaptığı bunca seyden sonra köyden aldığı kızla mutlu olur mu ?

Adam karakterini göstermiş. muhtemelen daha önceden de göstermiştir de siz anlamamışsınızdır. Sorun sizde değil onun zihniyetinde. Kendinizde kusur bulmayın. Kurtulduğunuz için şanslısınız.
mutlu olmasını istemiyorum. ilk defa birinin bu kadar kötülüğünü istiyorum. kötü düşünmek de istemiyorum ama kalbimin ne kadar acıdığını siz düşünün artık ... birine ah edecek kadar çok acıyor içim

tam olarak sorununuz ne sizin? sonuçta evlenmişsiniz , sizi öyle kabul etmiş. evlenince neler değişti. ?

güvensiz birisi. insanlar kötü diyordu hep. ben kendime güvendiğim için beni tanıdıkça güvenir , düzelir iyi insanların da olduğunu anlar diye ses etmedim.
geçmişinde bi sorun yaşadığını düşünüyorum benimle paylaşmadı ama facebook adresinde engelli 3 tane erkek ismi vardı. neden engelli dediğimde sürekli küfür ediyorlardı ded sebepsiz. ya allah aşkına 3 tane erkek sebepsiz yere kime küfür etsin. kim bilir kimin kızına naptı?

aa biliyorum bu konuyu.. zor durum Allah yardımcın olsun. sanırım baştan kurtulmuşum bende.
kesinlikle. inan çok şanslısın. Allah korumuş seni. bülbülü alıp kafese de kapatabilirdi :) sevin ve yeniden başla herşeye

1. si sunu bir kafandan cikarma fakulte 1. olmakla, okumakla ne bilim efendim yuksek yerlere gelmekle veya cok maasli bir iste calismakla adam olunmazzzz....

eski sevgilin pislikmiş, sorry bacım ama net belli iki üç cümlenden

Eski sevgilim aynı,gitti köyünden evlendi okumuş cahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…